آخرین خبرها

طرز تهیه لازانیا بادمجان و اسفناج

لازانیا بادمجان و اسفناج
Eggplant Lasagna recipe 300x197 - طرز تهیه لازانیا بادمجان و اسفناج
اگر می خواهید یک غذای خوشمزه و در عین حال مقوی را تجربه کنید پس همین الان پخت خوراک بادمجان و اسفناج را با این دستور پخت ویژه شروع کنید.

مواد لازم
بادمجان بزرگ:2 عدد
نمک:1 قاشق سوپخوری
روغن گیاهی:2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ خرد شده:2 عدد
حبه سیر خرد شده:4 عدد
رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی له شده:400 گرم
آب داغ:2 فنجان
آب مرغ:20 گرم
فلفل قرمز:1 عدد
رزماری:1 قاشق چایخوری
پنیر فتای ریز شده:200 گرم
پنیر ریکوتا:200 گرم
خامه: نصف فنجان
جعفری خرد شده:2 قاشق سوپخوری
زیتون سیاه خرد شده: نصف فنجان
اسفناج: نصف بسته
پنیر پارمسان رنده شده: نصف فنجان
دستور پخت
فر را روی دمای 175 درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم.

بادمجانها را پوست گرفته و آنها را برش می دهیم و در آب نمک می خوابانیم و بعد آنها را آبکشی می کنیم.

روغن گیاهی را داخل ماهی تابه می ریزیم و آن را داغ می کنیم، سپس بامجانها را داخل آن ریخته و آنها را تفت می دهیم تا طلایی شوند. بعد همه بادمجانها را از ماهی تابه بیرون آورده و روغن زیتون را داخل آن می ریزیم و روی حرارت متوسط می گذاریم. پیاز خرده شده را درون آن می ریزیم و سپس سیر و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم و بمدت 1 الی 2 دقیقه آنها را تفت می دهیم.

آب داغ، گوجه فرنگیهای له شده، آب مرغ، فلفل قرمز و رزماری را به مواد داخل ماهی تابه اضافه می کنیم و می گذاریم بمدت 15 دقیقه روی حرارت متوسط اجاق بپزد.

پنیر فتا، ریکوتا، جعفری و زیتون را داخل مخلوط کن می ریزیم و کاملا آنها را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

3 الی 4 قاشق از سس گوجه ای را که آماده کرده ایم داخل سینی فر می ریزیم و آن را پهن می کنیم. سپس روی آن را با یک لایه از برگهای اسفناج می پوشانیم بعد روی آن را یک لایه بادمجان سرخ شده قرار می دهیم. بعد از آن 6 الی 7 قاشق از سس گوجه را روی بادمجانها می ریزیم و لایه بعدی اسفناج را روی آن می گذاریم و همه مواد را به ترتیبی که گفتیم لایه لایه روی همدیگر قرار می دهیم. آخرین لایه را با پنیر پارمسان می پوشانیم و بمدت 30 الی 40 دقیقه داخل فر می گذاریم و بعد از اینکه کاملا طلایی شد آن را از داخل فر بیرون می آوریم.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *