آخرین خبرها

طرز تهیه پاستای خوشمزه‌ی مرغ با خامه و لیمو

پاستای خوشمزه‌ی مرغ با خامه و لیمو

Lemon Cream Pasta with Chicken - طرز تهیه پاستای خوشمزه‌ی مرغ با خامه و لیمو
این خوراک متفاوت و خوشمزه، ترکیبی از طعم‌های کلاسیک از قبیل لیمو، مرغ و سیر است. تغییری جالب  در شیوه‌ی تهیه‌ی خوراک پاستای معمول.

مواد لازم:
۳ تکه سینه مرغ، بدون پوست و استخوان
۱ عدد لیمو، چهارقاچ شده
۲ قاشق چایخوری پودر سیر
۱ قاشق چایخوری پودر فلفل
۲ بسته عصاره‌ی آب مرغ
¼فنجان آب لیموی تازه
۱ بسته( ۲۵۰ گرم) پاستا مدل چرخی
۱ فنجان خامه‌ی پر چرب
۱ قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده
طرز تهیه:
فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت( ۱۷۵ درجه سانتی گراد) گرم نمائید. مرغ‌ها را در ظرفی که کمی چرب نموده‌اید، قرار دهید. لیموها را روی تمام تکه‌های مرغ بچکانید و هر دو طرف آنها را با ۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری سیر و ۴/۳ قاشق چایخوری فلفل کاملا طعم‌دار نمائید. اجازه دهید به مدت ۴۰ دقیقه و مادامی که درون مرغ‌ها صورتی باقی نماند، بپزید.
در همین اثنا، در قابلمه‌ای بزرگ عصاره‌ی مرغ را با ۲/۱ قاشق چایخوری پودر سیر و ۴/۱ قاشق چایخوری فلفل طعم‌دار نمائید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و آب لیمو و پاستاها را به آن بیافزائید. حرارت همچنان ملایم باقی بماند، هر از گاهی آنها را هم بزنید، که زمانی در حدود ۲۵ دقیقه به طول می‌انجامد، سپس آبکش نمائید.
مرغ‌های پخته شده را به تکه‌های کوچکی برش بزنید و به پاستاهای پخته شده، خامه و پوست لیموی رنده شده بیافزائید. به مدت ۵ دقیقه بر روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا بپزند و دائم هم بزنید. مواد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید ۵ دقیقه استراحت کنند. پیش از سرو مواد را کاملا هم بزنید.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *