آخرین خبرها

طرز تهیه ی ته‌چین

 

462279 184 300x282 - طرز تهیه ی ته‌چین

مواد لازم:

سینه مرغ پخته و خرد شده: چهار عدد
زرده تخم‌مرغ: چهار عدد
ماست سفت و چكیده: چهار پیمانه
برنج: پنج‌و‌نیم پیمانه
كره آب كرده: پنج قاشق غذاخوری
روغن مایع: یك پیمانه
نمك و زعفران: به مقدار لازم
آب مرغ: یك پیمانه

روش تهیه

1. بعد از خیس كردن برنج، آب مرغ را به آن اضافه كرده و بگذارید بپزد. سپس برنج را آب‌كش كنید و بگذارید آب آن كامل برود.

2. در همین زمان مرغ را همراه با پیاز و نمك پخته و آن را رشته رشته كنید. ماست، زعفران، تخم‌مرغ، نمك، كره آب كرده و نصف روغن را با هم مخلوط كرده و به برنج اضافه كنید طوری كه برنج كامل به این مواد آغشته شود.

3. یك قابلمه نچسب كه كف آن نازك نباشد روی گاز بگذارید و بقیه روغن را كف آن بریزید. مقدار كمی برنج كه حالا آغشته به زعفران، ماست و تخم‌مرغ است را كف ظرف پخش كرده و یكدست كنید.

4. حالا یك لایه مرغ روی آن بریزید و دوباره برنج را روی آن اضافه كنید.

5. این كار را به‌صورت لایه‌لایه تكرار كنید تا مواد تمام شود.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *