مواد لازم:
سینه مرغ پخته و خرد شده: چهار عدد
زرده تخممرغ: چهار عدد
ماست سفت و چكیده: چهار پیمانه
برنج: پنجونیم پیمانه
كره آب كرده: پنج قاشق غذاخوری
روغن مایع: یك پیمانه
نمك و زعفران: به مقدار لازم
آب مرغ: یك پیمانه
روش تهیه
1. بعد از خیس كردن برنج، آب مرغ را به آن اضافه كرده و بگذارید بپزد. سپس برنج را آبكش كنید و بگذارید آب آن كامل برود.
2. در همین زمان مرغ را همراه با پیاز و نمك پخته و آن را رشته رشته كنید. ماست، زعفران، تخممرغ، نمك، كره آب كرده و نصف روغن را با هم مخلوط كرده و به برنج اضافه كنید طوری كه برنج كامل به این مواد آغشته شود.
3. یك قابلمه نچسب كه كف آن نازك نباشد روی گاز بگذارید و بقیه روغن را كف آن بریزید. مقدار كمی برنج كه حالا آغشته به زعفران، ماست و تخممرغ است را كف ظرف پخش كرده و یكدست كنید.
4. حالا یك لایه مرغ روی آن بریزید و دوباره برنج را روی آن اضافه كنید.
5. این كار را بهصورت لایهلایه تكرار كنید تا مواد تمام شود.
منبع : برترین ها