سوسيس سويا
چي لازم دارم؟
سويا خشك: 100 گرم
تخممرغ: یک عدد بهاضافه یک عدد زرده
پودر تخم گشنيز: یکدوم قاشق غذاخوري
پودر جوز هندي: یکهشتم قاشق چايخوري
فلفل سياه: یک قاشق چايخوري
جعفري تازه: 3 قاشق غذاخوري، ريز شده
زردچوبه: یکدوم قاشق چايخوري
پودر سير: یکچهارم قاشق چايخوري
پودر نان: 2 قاشق غذاخوري
وكيوم سوسيس: یک متر در 5 سانتیمتر
قيف يكبارمصرف: یک عدد
چطور بپزم؟
1-ابتدا سويا را با آب ولرم و كمي نمك به مدت 20دقيقه خيس ميكنيم. با آب سرد آبكشي كرده و خوب فشار ميدهيم سپس آن را چرخ ميكنيم.
2- تمام مواد بالا را با سويا تركيب كرده خوب مخلوط ميكنيم. از مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم ميكنيم.
3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره ميزنيم. اندازه سوسيس ميتواند به دلخواه خودتان باشد.
4- سوسيسها را به مدت 15 دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيسهاي نيمپز را داخل روغن سرخ ميكنيم.
فوت كوزهگري: براي اينكه سوسيسها طعم بهتري به خود بگيرند 2 قاشق غذاخوري پنير پيتزا رنده شده به آن اضافه كنيم.
منبع : برترین ها