آخرین خبرها

طرز تهیه ی پيتزای سير

يك حبه سير را له كرده و با نصف خمير يك پيتزاي كامل مخلوط كنيد. كف سيني فلزي پيتزا را چرب كرده و كمي آرد ذرت روي آن بپاشيد. خمير را به ضخامت چهار ميلي‌متر روي سيني پهن كنيد (مي‌توانيد در صورت تمايل خمير را به جاي پهن كردن، لوله كنيد). حبه ديگر سير را نازك ببريد. كف سيني پيتزا را به روغن زيتون آغشته كرده سپس برش‌هاي سير را روي سيني چيده كمي نمك دريايي روي آن بپاشيد.

504185 724 300x249 - طرز تهیه ی پيتزای سير

روي سير را با لايه‌اي رزماري و پنير پارمزان رنده شده بپوشانيد. سيني‌ها را در فر (كه از قبل گرم كرده‌ايد) قرار داده و بگذاريد براي 15 دقيقه حرارت ببيند (يا تا زماني كه خمير در كناره‌ها رنگ طلايي به خود بگيرد و پنير كمي آب شود). سپس پيتزا را برش داده و دوباره به مدت پنج تا هفت دقيقه در فر قرار دهيد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *