آخرین خبرها

طرز تهیه ی کوکی یونانی

 

422362 214 300x300 - طرز تهیه ی کوکی یونانی

تعداد: 40 عدد کوکی

زمان تهیه: دو ساعت و 25 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم

دو پیمانه آرد

1.5 قاشق چایخوری هل آسیاب شده

یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر

¼ قاشق چایخوری نمک

یک پیمانه کره آب شده

2/3 پیمانه شکر قنادی

نصف پیمانه بادام آسیاب شده

نصف قاشق چایخوری وانیل

دو قاشق چایخوری گلاب

طرز تهیه

1. آرد، هل، بیکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. کره و شکر را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید تا پف کنند. بادام، وانیل و گلاب را اضافه کنید. با سرعت کم همز‌زن برقی، به تدریج مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که مایه حالت خمیری پیدا کند.

2. خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده قرار دهید و به شکل مستطیل با ضخامت 1.5 سانتی‌متر آن را باز کنید. سپس آن را داخل پلاستیک بگذارید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.

3. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را به ضخامت 5 میلی‌متر باز کنید و با قالب یا کاتر به شکل دلخواه برش دهید.

4. شیرینی ها را کف سینی فر بچینید و به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *