چی لازم دارم؟ آرد: ۳۳۰ گرم تخممرغ: سه عدد شكر: ۳۲۰ گرم روغن مايع: ۲۰۰ميلي ليتر يا يك پيمانه بيكينگ پودر: سه قاشق چايخوري «به» رندهشده: ۴۰۰ گرم گردوي خردشده: ۵۰ گرم نمك: کمی مواد لازم برای سس كارامل: شكر: ۱۵۰ گرم آب جوش: ۱۲۵ ميليليتر خلال بادام: ۵۰ گرم كره: ۴۰ گرم 6 دستور پخت با میوه سوگلی خانواده …
بیشتر بخوانید »کیکها
طرز تهیه ی پنكيك مخملي سرخ
پنكيك مخملي سرخ براي 7 عدد پنكيك كالري هر عدد پنكيك: 180کیلوکالری با لبو چه غذاهایی می توان پخت؟ چي لازم دارم؟ آرد جوي دوسر: نصف پيمانه + دو قاشق سوپخوري پودر بادام: یکچهارم پيمانه آرد برنج: یکچهارم پيمانه پودر كاكائو (بدون شيريني): يك قاشق سوپخوري بيكينگ پودر: يك قاشق چايخوري نمك: یکچهارم قاشق چايخوري تخممرغ: دو عدد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كرم پوست پسته
كرم پوست پسته مواد لازم: خامه فرمگرفته: 350 گرم شیرعسلی: 75 گرم زرده تخممرغ: پنج عدد وانیل: یك قاشق چایخوری پودر پسته: 125 گرم ژلاتین: 10 ورق مربای پوست پسته: 150 گرم شكر: 75 گرم روش تهیه: 1. ابتدا زردههای تخممرغ، شكر و وانیل را با هم میزنیم تا پف كنند، شیر عسلی را به مواد اضافه كرده و هم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تارتلتِ تافی و سیب
• تعداد: 24 نفر • زمان آماده سازی: 25 دقیقه • زمان پخت: 18 دقیقه مواد لازم 425 گرم خمیر پای دو عدد سیب زرد خرد شده و پوست کنده نصف پیمانه تافی خرد شده ¼ پیمانه شکر قهوه ای دو قاشق غذاخوری کره آب شده 1/8 قاشق چایخوری نمک پودر قند طرز تهیه 1. فر را با دمای 375 …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ترفند های پخت کیک خانگی
ترفند های پخت کیک خانگی 1. مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است. 2. میزان مخلوط کردن مواد کم یا زیاد بوده است. 3. دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است. 4. هنگام مخلوط کردن ترتیب افزودن رعایت نشده است. 5. کره یا تخم مرغ مورد استفاده سرد بوده است. 6. بکینگ پودر مورد استفاده کم یا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی مافین شكلات با كرم نوتلا
مواد لازم: آرد: 230 گرم پودر كاكائو: 60 گرم تخممرغ: دو عدد روغن مایع: 125 میلیلیتر (نصف لیوان) آب جوش: 250 میلیلیتر خامه صبحانه: یك قاشق غذاخوری پر بیكینگ پودر: یك قاشق چایخوری شكر: 200 گرم پودر فندق: 75 گرم مواد لازم برای تهیه كرم پنیر: پنیر خامهای بدون نمك:300 گرم نوتلا: پنج قاشق غذاخوری روش تهیه: 1. ابتدا تمامی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی اسنک خرما
اسنک خرما مواد لازم: خرما بدون هسته: 45عدد پودر نارگیل: سه چهارم پیمانه کنجد: یک سوم پیمانه کره : دو قاشق غذاخوری دارچین : یک قاشق چایخوری اسنک خرما طرز تهیه: خرماهای بدون هسته را در یک ظرف نچسب ، همراه با کره روی حرارت ملایم قراردهید. در ظرف را بگذارید تا خرماها در عین سرخ شدن در حدود یک …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی قطاب كدو حلوایی
مواد لازم برای خمیر: آرد: 300 گرم كره: 175 گرم پودر شكر: 90 گرم آب: دو قاشق غذاخوری وانیل: یکسوم قاشق چایخوری هل مایع: دو قطره زرده تخممرغ: یك عدد مواد لازم برای داخل قطاب: پودر بیسكویت وانیلی: 150 گرم پوره كدو حلوایی: 500 گرم خلال بادام: 75 گرم پودر گردو: 50 گرم پودر هل و پودر دارچین: از هر …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شیرینی کشمشی با طعم پرتقال
مواد اولیه: آرد: 2 و نیم فنجان آب پرتقال: 2 قاشق سوپخوری (تازه) نمک: نصف قاشق چایخوری جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری وانیل: نصف قاشق چایخوری پوست پرتقال: يك قاشق چایخوری (رنده شده) تخم مرغ: يك عدد شکر قهوهای: يك فنجان شکر: يك فنجان کره: يك فنجان (نرم شده) شکلات سفید: يك فنجان (چیپسی) کرنبری: يك فنجان (خشک شده،جایگزین آلبالو …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كوكی بلوط
كوكی بلوط تمامي مواد را داخل كاسهاي گود ميريزيم و همه را با هم ورز ميدهيم تا خمير يكدستي حاصل شود. كوكی بلوط مواد لازم: آرد: 425 گرم پودر شكر: 140 گرم زرده تخممرغ: يك عدد عرق بهار نارنج: چهار قاشق غذاخوري كره: 275 گرم پودر بلوط يا فندق: 50 گرم روش تهيه بيسكويت: . – تمامي مواد را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پستو با خامه
لينگوييني پاستوآلفریک جنوا يكي از بزرگترين شهرهاي اروپايي در كرانه شمالي درياي مديترانه و درياي ليگوريا – در نزديكي مرز با فرانسه- است. لينگوييني پاستاي خاص اين منطقه است كه به نام ترنته يا باوته هم ناميده ميشود. اين پاستا هم با آرد سبوسدار و هم بدون آن با همراهي تخممرغ و آب تهيه ميشود. لينگوييني يك شكل و فرم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کیک زنجبیلی
مواد لازم: آرد: 360 گرم تخممرغ: 4عدد کره: 250 گرم شیر: یک لیوان عسل: دو قاشق سوپخوری وانیل: نصف قاشق چایخوری بیکینگپودر: دو قاشق چایخوری شکر: 225 گرم پودر زنجبیل: یک قاشق چایخوری روش تهیه: 1. آماده کردن این کیک کار بسیار سادهای است. ابتدا آرد و شکر را داخل کاسهای گود که بهتر است کاسه همزن باشد میریزیم سپس …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تارت انگلیسی
مواد لازم: آرد: 650 گرم شكر: 175 گرم شير: يك ليوان (250 ميليليتر) پودر خميرترش: 45 گرم كشمش سياه پلويي: 200 گرم تكههاي ريز مرباي پوست پرتقال: 150 گرم كره: 200 گرم تخممرغ: دو عدد زرده تخممرغ: يك عدد مربا : 150 گرم روش تهیه: 1. ابتدا آرد را داخل كاسهاي ريخته ميان آرد را گود ميكنيم، سپس پودر خمير …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کیک برای تزئین و رولت
مواد لازم: بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری کرم تارتار یک چهارم قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ 4 عدد نمک یک چهارم قاشق چایخوری وانیل یک هشتم قاشق چایخوری روغن مایع یک چهارم پیمانه زرده تخم مرغ 3 عدد شکر 1 پیمانه آب جوش 90 میلی لیتر پودر کاکائو یک سوم پیمانه آرد 1 پیمانه طرز تهیه سبکترین کیک برای …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کیش گلابی کاراملی و بلوچیز
تعداد: 10 نفر زمان تهیه: 30 دقیقه زمان پخت: یک ساعت و 45 دقیقه زمان استراحت: 30 دقیقه مواد لازم خمیر آماده شیرینی 3 عدد گلابی سفت و متوسط دو قاشق غذاخوری کره یک قاشق غذاخوری شکر نصف پیمانه بلوچیز 6 عدد تخم مرغ درشت دو پیمانه ماست یونانی یک پیمانه شیر نصف قاشق چایخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری فلفل …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی هاتچاکلت پاریسی
مواد لازم • دو پیمانه شیر کامل • 130 گرم شکلات تلخ خرد شده • دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای طرز تهیه 1. شیر را در قابلمه متوسط روی حرارت ملایم آب کنید. هنگامی که گرم شد، شکلات را اضافه کنید و هم بزنید. برای اینکه شکلات به غلظت لازم برسد باید آنها را سه دقیقه روی حرارت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی نان شکلاتی موز و تمشک
• تعداد: 16 نفر • زمان تهیه: 25 دقیقه • زمان پخت: 55 دقیقه • زمان خنک شدن: 10 دقیقه مواد لازم • دو پیمانه آرد کامل • 1.5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر • نصف قاشق چایخوری جوش شیرین • نصف قاشق چایخوری پودر دارچین • 1/4 قاشق چایخوری نمک • 1/4 قاشق چایخوری جوزهندی • 1/8 قاشق چایخوری زنجبیل …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ناپلئونی با توتفرنگی
مواد لازم • پنیر خامهای شکلاتی • ¼ پیمانه + 3 قاشق غذاخوری شکر • 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو • 225 گرم پنیر خامهای • دو قاشق غذاخوری + دو قاشق چایخوری شیر • نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل • دو ورق خمیر شیرینی • یک عدد تخممرغ همزده • 1 ¾ پیمانه توت فرنگی تازه • پودر قند …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی بنفی پای
بنفی پای مواد لازم • بیسکویت 300 گرم • کره ذوب شده 60 گرم • سس کارامل 400 گرم • موز 3 عدد بزرگ • خامه فرم گرفته شده 350 گرم • شکر 1 قاشق غذاخوری • شکلات تلخ 100 گرم طرز تهیه 1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. 2. بیسکویت ها را در مخلوط …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوفله شکلات
مواد لازم • کره 3 قاشق چایخوری • آرد 3 قاشق غذاخوری • شیر 1 پیمانه • شکلات خرد شده 1 پیمانه • تخم مرغ 4 عدد • وانیل 1 قاشق چای خوری • شکر ¼ پیمانه طرز تهیه 1. برای تهیه سوفله شکلات در ابتدا چهار عدد ظرف و کاسه سوفله را با کره چرب کنید. در یک قابلمه …
بیشتر بخوانید »