مواد لازم برای ۵ نفر:
نخود: ۴۰۰ گرم
ارده کنجد: نصف پیمانه معادل ۸ قاشق غذاخوری (روغن کنجد یا ارده کنجد(
روغن زیتون: ۶ قاشق غذاخوری
سیر: ۴ حبه
نمک: به مقدار کافی
لیمو ترش: ۲ عدد
فلفل قرمز: نصف قاشق سوپخوری
حُمُص لبنانی؛ یک نیم چاشت فوق العاده خوشمزه و مقوی
طرز تهیه:
1. نخود را میپزیم و آب آن را میگیریم. یک چهارم پیمانه از آب آن را نگه میداریم و بقیه آب را بیرون میریزیم.
2. نخودهای پخته را داخل مخلوط کن یا دستگاه غذاساز می ریزیم تا خرد شوند.
3. سیر پوست کنده و نمک را داخل هاون میریزیم و کاملا له میکنیم. ارده کنجد، روغن زیتون و آب لیمو ترش را داخل مخلوط سیر ریخته و با هاون و یا قاشق چوبی کاملاً میزنیم.
4. مخلوط بالا را داخل نخود میریزیم و کاملاً مخلوط می کنیم تا مخلوط خمیر مانند غلیظ و یکدستی به دست آید. اگر خشک بود، کمی از آب نخود و یا آبلیمو را داخل آن میریزیم تا لطیف گردد.
5. حمص را داخل ظرف مناسب سرو میریزیم و قبل از سرو، روی آن کمی روغن زیتون میریزیم و با نعنای تازه، نخودهای پخته و کمی زرشک تازه تزئین مینماییم. این غذا را میتوان همراه خیار شور، تربچه و پیاز سرو کنید.
حُمُص لبنانی؛ یک نیم چاشت فوق العاده خوشمزه و مقوی
فوت کوزه گری:
1. میتوانید نخود را از قبل خیس کنید و پوست بگیرید واگر فرصت نبود، بعد از پخت پوست آن را بگیرید.
2. اگر طعم سیر خام را دوست ندارید میتوانید سیر را بپزید و سپس با نمک و فلفل قرمز و روغن کنجد مخلوط کنید.
3. میتوانید از زیتون هم برای تزئین استفاده کنید.
منبع : برترین ها