آخرین خبرها

دستور پخت آش دندونی

دستور پخت آش دندونی “

مواد لازم آش دندونی  :

گندم پوست كنده

1 لیوان

نخود

1 لیوان

لوبیا سفید

1 لیوان

عدس

1 لیوان

ماش 1 لیوان

پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری

آب گوشت به مقدار لازم

نمك به مقدار لازم

دندونی - دستور پخت آش دندونی
دستور پخت آش دندونی

طرز تهیه آش دندونی :

تمام حبوبات را چند ساعتی خیس می كنیم تا كمی نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود.

سپس تمام حبوبات را به همراه گندم در قابلمه ریخته و می گذاریم بپزد.

پس از اینكه حبوبات کمی نرم شد، آب گوشت را اضافه كرده و می گذاریم تا حبوبات بپزد و خوب لعاب بیاندازد.

باید مرتب هم بزنیم تا آش ته نگیرد و گندم كاملا نرم شود و لعاب بیاندازد.

وقتی آش خوب لعاب دار شد، یك قاشق پیاز داغ و نمك را اضافه می کنیم. باید نیم ساعت دیگر آش بپزد.

در آخر آش را در ظرف می ریزیم و با بقیه پیاز داغ روی آن را تزئین كرده و سرو می كنیم.

4/5 - (1 امتیاز)
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *