آخرین خبرها

آش سبزی شیرازی

آش سبزی شیرازی

IMG 5418 300x225 300x225 - آش سبزی شیرازی

این آش یکی از بهتریت آش ها است و برای صبحانه مفید است.

گوشت سردست  ۴۰۰ گرم
قرص گوشت ۲ عدد
نخود و لوبیا سفید و قرمز ۲ پیمانه
عدس ۱ پیمانه
برنج دو و نیم پیمانه
تره ۵۰۰ گرم
ترخون ۵۰ گرم
پیاز ۴ تا ۵ عدد
نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه
حبوبات رو از شب قبل خیس کنیدو چندین بار آبش رو خالی کنید و بعد بپزید.
یکی از پیازها رو به همراه گوشت خوب تفت بدید, وقتی گوشت سرخ شد, کمی فلفل و زردچوبه و ادویه بزنید و روی گوشت آب بریزید و اجازه بدید تا گوشت بپزه. وقتی گوشت پخت, نمک هم اضافه کنید.
مابقی پیازها رو خلالی خرد کنید. تره ها رو به اندازه ۳ تا ۴ سانتی خرد کنید. پیاز رو تفت بدید, وقتی خوب سرخ شد, تره و ترخون رو اضافه کنید و اجازه بدید تا خوب تفت بخورند, بعد نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه اضافه کنید, قرص گوشت رو هم اضافه کنید و روی اون آب بریزید و اجازه بدید تا سبزی کمی بپزه.
وقتی سبزی کمی پخت, آب گوشت و برنج رو اضافه کنید و اجازه بدید تا برنج کمی نیم پز بشه. گوشت ها رو با دست ریش ریش کنید و به آش اضافه کنید.
یک سوم از حبوبات رو جدا کنید و چرخ کنید و به همراه مابقی حبوبات به آش اضافه کنید. مرتب آش رو هم بزنید تا آش کشدار بشه و خوب جا بیفته.

نکات

  • این آش به آش آبادان هم معروفه.
  • حبوبات رو حتما از قبل خیس کنید تا نفخ اونا از بین نره و موقع پخت, پوسته اونا جدا نشه!
  • میتونید به جای قرص گوشت از آب قلم گوساله هم استفاده کنید.
  • میتونید نصف پیمانه برنج رو حذف کنید و به جاش از نصف پیمانه بلغور گندم استفاده کنید.
  • این آش مرتبا باید هم زده بشه تا غلیظ و کشدار بشه!
  • از ویژگی های ای آش اینه که باید تند باشه و تندی از همون ابتدا اضافه بشه و خوب با آش جا بیفته!
  • وقتی تره رو به اندازه ۳ تا ۴ سانتی خرد میکنید, به کشدار شدن آش کمک کردید.
  • در جنوب ایران این آش رو برای صبحانه هم سرو میکنند.
  • این آش نیازی به کشک و نعنا داغ نداره!
  • میتونید لوبیا چیتی هم به آش اضافه کنید.
Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی arvin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *