آخرین خبرها

طرز تهیه ی آش قلیه گیلانی

 آش قلیه گیلانی
در نیمه‌های پخت، آرد برنج را با مقداری آب مخلوط کنید تا کاملا حل شده و سپس هویج و چغندر نگینی خرد شده و نمک و فلفل را به آش اضافه کرده و بگذارید با حرارت ملایم پخته شود

مواد لازم :

نخود و لوبیا : از هر کدام یک پیمانه
کشمش : یک پیمانه
گوشت چرخ‌ کرده : 350 گرم
قیسی : 100 گرم
چغندر : یک عدد کوچک
هویج : سه عدد متوسط
سبزی آش شامل اسفناج، تره، جعفری و گشنیز : 700 گرم
آرد برنج : نصف پیمانه
شکر : نصف فنجان
آرد : یک تا دو قاشق غذا خوری
آبغوره:  یک لیوان
نعنا داغ : 5 قاشق غذا خوری
پیاز : یک عدد ریز خرد شده
نمک، فلفل و روغن : به میزان لازم

p647 300x240 - طرز تهیه ی آش قلیه گیلانی

طرز تهیه:

نخود و لوبیا را از قبل خیس کنید و بعد بپزید .
در نیمه‌های پخت، آرد برنج را با مقداری آب مخلوط کنید تا کاملا حل شده و سپس هویج و چغندر نگینی خرد شده و نمک و فلفل را به آش اضافه کرده و بگذارید با حرارت ملایم پخته شود.
گوشت را هم با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و آرد مخلوط و سر گنجشکی درست کنید و تفت دهید.
قیسی و کشمش را هم تفت دهید و به آش اضافه کنید.
سبزی‌ها را پس از پاک کردن و شستن، به آش افزوده و برای چاشنی هم شکر و آبغوره را در انتها اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد.
آش را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با پیاز سرخ شده و نعنا داغ تزئین و میل کنید.

منبع : پرشین وی

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *