دستور طبخ کوکوی پنیر و قارچ
پنیرگودا یا موزارلای رنده شده: یک سوم پیمانه
قارچ خرد شده: ۱۵عدد
فلفل سبز ریز خرد شده: ۴عدد
سیر له شده: ۴ حبه
آرد: یک سوم پیمانه
آردذرت: ۲قاشق غذاخوری
جوش شیرین: کمتر از نصف قاشق چای خوری
خرده نان: یک فنجان
نمک و فلفل: به اندازه کافی
روغن: به اندازه کافی
طرز تهیه:
پنیر، سیر، نمک، فلفل و فلفل سبز را با هم مخلوط کنید.
در کاسه دیگری آرد، آردذرت، جوش شیرین و روغن را با کمی آب مخلوط کنید تا غلظت آن مانند خامه شود.
انتهای قارچ را جدا کرده و با مواد پنیر آماده شده پر کنید و ابتدا در مایع آرد و سپس در خرده نان بغلتانید و سرخ کنید.
پس از سرخ شدن تمامی قارچ ها با سس دلخواه سرو کنید.