آخرین خبرها

دستور طبخ کوکوی پنیر و قارچ

دستور طبخ کوکوی پنیر و قارچ

پنیرگودا یا موزارلای رنده شده: یک سوم پیمانه

قارچ خرد شده: ۱۵عدد

فلفل سبز ریز خرد شده: ۴عدد

سیر له شده: ۴ حبه

آرد: یک سوم پیمانه

آردذرت: ۲قاشق غذاخوری

جوش شیرین: کمتر از نصف قاشق چای خوری

خرده نان: یک فنجان

نمک و فلفل: به اندازه کافی

روغن: به اندازه کافی

پنیر و قارچ - دستور طبخ کوکوی پنیر و قارچطرز تهیه:

پنیر، سیر، نمک، فلفل و فلفل سبز را با هم مخلوط کنید.

در کاسه دیگری آرد، آردذرت، جوش شیرین و روغن را با کمی آب مخلوط کنید تا غلظت آن مانند خامه شود.

انتهای قارچ را جدا کرده و با مواد پنیر آماده شده پر کنید و ابتدا در مایع آرد و سپس در خرده نان بغلتانید و سرخ کنید.

پس از سرخ شدن تمامی قارچ ها با سس دلخواه سرو کنید.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی vahid ezati

دوست دارم دارم تا تمام چیزی را که می دانم در اختیار بازدید کنندگان وب سایت قرار دهم پیشنهادات و انتقادات شما بنده را خوشحال می کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *