آخرین خبرها

سس خوشمزه و دلچسب سالسالای دودی

طرز تهیه سس سالسای دودی

 

a01911122115102a 300x246 - سس خوشمزه و دلچسب سالسالای دودی

 
آماده سازی : 30 دقیقه
پخت : 15 دقیقه
موردمصرف : پیش غذا

مواد لازم برای 8 نفر :

 سیر
1 عدد
گوجه فرنگی
4 عدد
فلفل هالوپینو
3 عدد
پیاز قرمز
2 عدد
گشنیز
100 گرم
روغن زیتون
2 قاشق غذا خوری
سرکه انگور
1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه
به میزان لازم
نمک
به میزان لازم

طرز تهیه :
برای تهیه ی سس سالسای دودی بهتر است که تمامی سبزیجات را روی زغال کباب کنید تا طعم واقعی دود را به خود بگیرد.

ابتدا سیر بوته ای را به همراه پوست روی زغال قرار داده و بعد از 10 دقیقه از روی آتش بر دارید و پوست بگیرید.

در مرحله بعد گوجه فرنگی ها ، فلفل هالوپینو و پیاز را روی زغال قرار داده ،تا جایی که پوست آنها به رنگ سیاه در بیاید. سپس آنها را برداشته و داخل بشقابی بگذارید تا آب حاصل از سبزیجات هدر نرود.

a17911122115102a 300x200 - سس خوشمزه و دلچسب سالسالای دودی

سیر ، گوجه ها ، فلفل هالوپینو و پیاز قرمز را بسیار ریز خرد کرده و آب گوجه فرنگی ها و فلفل هایی که در ظرف باقی مانده بود را اضافه کرده، در کاسه ای گشنیز را خرد کرده و با سبزیجات خرد شده مخلوط می کنیم.

در آخر روغن زیتون،سرکه و نمک و فلفل را اضافه کرده و در ظرف مورد نظر سرو می کنیم.
سس سالسا را می توانید با سیب زمینی سرخ کرده و یا به همراه چیپس ذرت میل کنید.

منبع : آشپزی آکا

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *