آخرین خبرها

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

طرزتهیه ترشی بادمجون شکم پر –

شکم پر - طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پرمواد لازم.

بادمجون به تعداد لازم
سرکه هم برای جوشاندن و هم برای روی بادمجونها
آب .مقداری

مواد داخل شکم بادمجون

سیر حلقه ای خرد شده
سیاه دانه به مقدار لازم
گلپر به مقدار لازم
تخم گشنیز به مقدار لازم
نعناع به مقدار لازم
زردچوبه. فلفل .نمک. به مقدار لازم

ابتدا بادمجونها رو با آب تمیز بشویید .سپس یک چاک کوچک با چاقو از بالا به پایین به اندازه ده سانت به بادمجون طوری بزنید که به آن سمتش نرسد و فقط به حالت شکم یک جا در آن ایجاد شود.سپس کمی هم از سر آن کوتاه کنید.داخل یک قابلمه مقداری سرکه و آب را مخلوط کنید و آنها را درون آن بگذارید.و سپس حدود یک ربع تا بیست دقیقه آرام بجوشانید تا هم زهر و تلخی بادمجون خارج بشه و هم مقداری نرم بشه.بعد از این مدت زیر شعله را خاموش کنید و طوری که بادمجونها صدمه نبینند آنها را داخل یک سبد قرار دهید . تا سرکه درون آن تخلیه شود.بعد از سرد شدن کامل مواد درون شکم بادمجونها را آماده کنید و آرام آرام در چاکی که برای آن جدا کرده بودید قرار دهید. و درون ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با سرکه کاملا پر کنید توجه داشته باشید که چند روز به ترشی سر بزنید که شاید دوباره به سرکه نیاز داشته باشد.امیدوارم از طعم بی نظیرش لذت ببرید.

1/5 - (1 امتیاز)
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی vahid ezati

دوست دارم دارم تا تمام چیزی را که می دانم در اختیار بازدید کنندگان وب سایت قرار دهم پیشنهادات و انتقادات شما بنده را خوشحال می کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *