آخرین خبرها

طرز تهیه شیرینی قهوه و پسته

طرز تهیه شیرینی قهوه و پسته –

شیرینی و پسته که آماده سازی خمیر و حتی شکل ظاهریش مثل اسکار میمونه. ولی از نظر طعم و مزه کاملاً متفاوته. برای تهیه ی این شیرینی میشه از مغزهای دیگه هم استفاده کرد ولی گویا طعم قهوه با پسته بیشتر هماهنگی داره

قهوه و پسته - طرز تهیه شیرینی قهوه و پسته
طرز تهیه شیرینی قهوه و پسته

مواد لازم:

کره یا مارگارین………….85 گرم

پودر شکر…………45 گرم

تخم مرغ……………1/2 عدد

قهوه……….2 ق چ

آرد الک شده………..110 گرم

نمک………….2 پنسه

برای تزئین:

سفیده…………1 عدد

پسته ی نگینی خرد شده…………80 گرم

روش تهیه شیرینی قهوه و پسته :

ابتدا کره و پودر قند را با هم میزنیم تا کاملا سفید و پفکی شود. سپس تخم مرغ و قهوه را اضافه میکنیم و 2 دقیقه با همزن همه ی مواد رو می زنیم ( برای اندازه گیری دقیق تخم مرغ بهتره در ظرفی کوچک تخم مرغ را با چنگال بزنی و سفیده و زرده رو مخلوط کنید و بعد نیمی از اون رو به کره و پودر قند اضافه کنید و برای قهوه هم من از 2 ق چ نسکافه استفاده کردم که اونو با یک قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط کردم و به مواد اضافه کردم) بعد هم آرد الک شده و نمک را اضافه میکنیم( من کمی بیشتر از مقداری که گفته شده آرد اضافه کردم چون چسبندگی خمیر با اون مقدار از بین نمی رفت) و خمیر را کمی ورز میدهیم تا حدی که به دست تمیز نچسبد و از خمیر کمی برداشته و کف دست گلوله میکنیم و ابتدا در سفیده و بعد هم در پسته ی نگینی خرد شده میغلطانیم و بعد با فاصله در سینی فر میچینیم چون اطراف شیرینی به سفیده آغشته شده کف سینی کاغذ روغنی پهن کردم و بعد شیرینی ها رو چیدم.

دمای فر…………175 سانتیگراد زمان پخت…………15 دقیقه

منبع: هنر آشپزی شماره 78

4.7/5 - (14 امتیاز)
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *