• تعداد: 8 نفر
• زمان تهیه: 40 دقیقه
• زمان پخت: 20 دقیقه
• خوراک: شرقی
مواد لازم
خمیر تازه پاستا:
• دو پیمانه آرد کامل
• یک قاشق چایخوری نمک
• دو عدد تخممرغ همزده
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
مواد میانی راویولی:
• نصف قاشق غذاخوری روغن گیاهی
• 200 گرم گوشت چرخکرده
• یک عدد پیاز خرد شده
• یک عدد فلفل چیلی خرد شده
• یک قاشق چایخوری پودر آویشن
• ¼ پیمانه آب
• یک عدد عصاره مرغ
• نصف پیمانه پنیر ریکوتا
برای سس ماست:
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 5 حبه سیر رنده شده
• ¼ پیمانه آب داغ
• یک عدد عصاره مرغ
• یک قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
• دو پیمانه ماست
• یک قاشق غذاخوری آرد ذرت حل شده در آب سرد
• دو قاشق غذاخوری نعنای تازه خرد شده
افطاری با برترینها – روز پنجم
طرز تهیه
1. برای تهیه خمیر پاستا، آرد و نمک را در یک کاسه با یکدیگر مخلوط کنید. تخممرغها و روغن زیتون را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر لطیف شود و حالت کشسانی پیدا کند.
2. خمیر را در کیسه پلاستیکی بگذارید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
3. برای تهیه مواد میانی راویولی، روغن سبزیجات را در تابه روی حرارت ملایم گرم کنید. گوشت چرخکرده را اضافه کنید و تفت دهید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها نرم شوند.
4. فلفل چیلی شیرین، آویشن، آب داغ و عصاره مرغ را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید تا آب آنکشیده شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. پنیر ریکوتا را بیفزایید و هم بزنید.
5. برای تهیه سس ماست: در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید و سیر را به مدت یک دقیقه در آن تفت دهید. آب داغ، عصاره مرغ و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید و یک تا دو دقیقه دیگر تفت دهید.
6. ماست و مخلوط نشاسته ذرت را بیفزاید و بگذارید سس بجوشد و غلیظ شود. حرارت را کم کنید و آن را گرم نگه دارید.
7. برای درست کردن راویولی، خمیر پاستا را با دو بخش تقسیم کنید. آنها را روی سطح آردپاشی شده با وردنه باز کنید تا حدود دو میلی متر ضخامت داشته باشند. سپس آنها را به مربع های 5×5 سانتی متری برش دهید.
8. نصف قاشق چایخوری از مواد میانی را وسط خمیرها قرار دهید. لبه های آن را با تخم مرغ هم زده مرطوب کنید. یک لایه خمیر دیگر روی آن قرار دهید و با چنگال لبه های آن را فشار دهید تا به هم بچسبند. همین کار را با بقیه مواد تکرار کنید.
9. 8 پیمانه آب را درون قابلمه بریزید. پس از جوشیدن، راویولی ها را درون آن بریزید و تا زمانی که روی آب شناور شوند، آنها را حرارت دهید. سپس از آب بکشید و در سسی که تهیه کرده اید، قرار دهید.
10. هنگامی که همه راویولی ها پخته شدند، آنها را با برگ های تازه نعنا تزئین و سرو کنید.
منبع : برترین ها