آخرین خبرها

پیتزای مرغ بدون خمیر

پیتزای مرغ بدون خمیر –

مرغ آبپز – 1 تا 1/5 پیمانه

فلفل دلمه ای نگینی – 1 عدد

کنسرو ذرت – نصف پیمانه

نمک- فلفل- آویشن – به میزان لازم

پنیر پیتزا – 100 گرم

تخم مرغ – 4 عدد

آب – 2 قاشق غذا خوری

آب – 2 قاشق غذا خوری

روغن – به میزان لازم

آرد – به میزان لازم

مرغ بدون خمیر - پیتزای مرغ بدون خمیر
پیتزای مرغ بدون خمیر

دستورالعمل ها :

حالا شما میتونید یه تکه مرغ بپزید و باهاش غذا درست کنید یا به همین روش من پیش برید.

بهر حال به 1 پیمانه مرغ پخته شده نیاز داریم.

و یکی از چیزهای مهم توی این پیتزا اینه که نیازی به خمییر درست کردن و .. نداریم و نتیجه هم عالی می شه.

تخم مرغهاتون رو توی یه کاسه بشکنید

و نمک و فلفل و 2 قاشق آب مخلوط کنید و کم کم بهش ارد بزنید در حدی که مثل سمنوی

شل بشه( مثل خاگینه درست کردن)

حالا توی یه تابه نچسب کمی روغن بریزید و داغ که شد مایتون رو بریزید توش و صافش کنید

و مرغ و ذرت و فلفل دلمه رو روش بریزید. همه جاش یکدست بریزید

و در نهایت پنیر رو بریزید

و در بگذارید با حرارت کم تا هم مایع بسته بشه و بپزه و هم پنیر آب بشه.

اگه دیدید که زیرش داره می سوزه و هنوز روش کامل نبسته یا پنیرش آب نشده یکی دو قاشق آب از لبه های تابه دور تا دورش بریزید تا از سوختن زیرش جلو گیری کنه.

پنیر که آب بشه غذاتون حاضره و می تونید سرش بدید توی یه دیس گرد و با سس کچاب تزیینش کنید.

اما اگه دوست دارید که روش طلایی بشه می تونید چند دقیقه بگذاریدش توی فر و گریل رو روشن کنید.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *