آخرین خبرها

طرز تهیه کروکت فرانسوی

طرز تهیه  کروکت فرانسوی “

مواد لازم کروکت فرانسوی

مرغ =750 گرم

هویچ متوسط= 2 عدد

جعفری خرد شده= 3 قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا= به مقدار لازم

تخم مرغ =2 عدد

آرد سوخاری= 1پیمانه

نمک وفلفل= به مقدار لازم

فرانسوی - طرز تهیه کروکت فرانسوی
کروکت فرانسوی

 طرز تهیه کروکت فرانسوی:

کروکت نوعی کوفته فرانسوی می باشد که شما می توانید با گوشت،ماهی و مرغ درست کنید

مرغ را پس از شستن خرد می کنیم سپس استخوان های آن را می گیریم و آن را چرخ می کنیم نمک وفلفل به ان اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا حالت چسپندگی پیدا کند

هویچ را پوست کنده و از طول به 4 قسمت مساوی تقسیم می کنیم سپس آن را اب پز می کنیم تا نرم شود

از مایه مرغ کمی برداشته دستمان را با آب کمی مرطوب می کنیم و در کف دست آن را پهن می کنیم 1 برش هویچ ،جعفری خرد شده و کمی پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم و سپس به آن شکل گرد یا به صورت سوسیس کوکتل می دهیم.

کروکت را ابتدا در آرد سوخاری سپس در تخم مرغ زده شده می زنیم مجددآ در آرد سوخاری می زنیم سپس در روغن داغ سرخ می کنیم.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *