آخرین خبرها

یه شام خوشمزه با نینارول،با طعم دلچسب مرغ زعفرانی

نینارول؛ با طعم مرغ زعفرانی
ابتدا فیله‌های مرغ را به زعفران آغشته کرده و چهار ساعت با پیاز رنده شده داخل ظرف دربسته می‌گذاریم تا طعم‌دار شود. به فیله‌ها نمک و فلفل اضافه کرده، پیاز را از روی آنها پاک می‌کنیم به خردل آغشته کرده و روی تخته کار کمی می‌کوبیم.

5sm1g1lm5t79pg1ivc9v 300x233 - یه شام خوشمزه با نینارول،با طعم دلچسب مرغ زعفرانی

 

مواد لازم:

فیله مرغ: 12 عدد
خردل: دو قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده: یک عدد
زعفران: به میزان لازم
اسفناج پخته شده: 300 گرم
سیر: یک حبه
پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری
دانه انار: نصف لیوان
رب انار: سه قاشق غذاخوری

روش تهیه:

1. ابتدا فیله‌های مرغ را به زعفران آغشته کرده و چهار ساعت با پیاز رنده شده داخل ظرف دربسته می‌گذاریم تا طعم‌دار شود. به فیله‌ها نمک و فلفل اضافه کرده، پیاز را از روی آنها پاک می‌کنیم به خردل آغشته کرده و روی تخته کار کمی می‌کوبیم.

2. اسفناج پخته شده را کمی تفت داده، سیر و پیاز را به آن اضافه می‌کنیم و درنهایت با دانه انار، رب انار و کمی نمک و فلفل آن را مخلوط کرده و از روی حرارت برمی‌داریم. از مواد حاصل یک طرف فیله گذاشته، آن را رول می‌کنیم و با یک خلال چوبی انتهای فیله را ثابت می‌کنیم.

3. رول‌های آماده شده را داخل تابه چدنی داغ با کمی روغن سرخ کرده و سرو می‌کنیم. می‌توانیم این رول‌ها را با سس انار یا سس قارچ سرو کنیم.

منبع: پرشین وی

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *