آخرین خبرها

کیکها

طرز تهیه و آموزش انواع کیکها

طرز تهیه ی کوکی عسلی یونانی

482603 905 310x205 - طرز تهیه ی کوکی عسلی یونانی

• تعداد: 60 عدد • زمان تهیه: یک ساعت و 15 دقیقه • زمان پخت: 10 دقیقه مواد لازم • 1 ¾ پیمانه روغن زیتون • 1 ¼ پیمانه شکر • یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده • نصف پیمانه آب پرتقال • دو قاشق غذاخوری آب پرتقال • دو قاشق چایخوری پودر دارچین • یک و نیم قاشق …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کوکی کدوحلوایی

482610 412 310x205 - طرز تهیه ی کوکی کدوحلوایی

• تعداد: 60 عدد • زمان تهیه: 30 دقیقه • زمان پخت: 10 دقیقه مواد لازم • 2 پیمانه کره آب شده • دو پیمانه شکر • دو قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر • دو قاشق چایخوری جوش‌شیرین • یک قاشق چایخوری نمک • یک قاشق چایخوری پودر دارچین • یک قاشق چایخوری پودر جوزهندی • دو عدد تخم مرغ • دو …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی توپ های گردو و آلبالو

482601 621 310x205 - طرز تهیه ی توپ های گردو و آلبالو

• تعداد: 48 عدد • زمان تهیه: 40 دقیقه • زمان پخت: 18 دقیقه مواد لازم • ¼ پیمانه آلبالو خرد شده • یک پیمانه کره آب شده • نصف پیمانه پودر قند • نصف قاشق چایخوری عصاره بادام • نصف قاشق چایخوری وانیل • دو پیمانه آرد کامل • ¾ پیمانه گردوی بوداده و تفت داده خرد شده • …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی شیرینی مربایی فندق و بادام

482600 175 310x205 - طرز تهیه ی شیرینی مربایی فندق و بادام

مواد لازم • نصف پیمانه کره • 1.4 پیمانه پودر قند • 3- 2 قاشق چایخوری مربای میوه (به طعم دلخواه) • 1.4 قاشق چای‌خوری پودر وانیل • 1.8 قاشق چای‌خوری نمک • یک پیمانه آرد • 3/1 پیمانه مغز و آجیل کوبیده طرز تهیه 1. آرد را با نمک مخلوط کنید و کنار بگذارید. 2. در یک کاسه متوسط،‌ …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی شیرینی مسقطی

482599 195 310x205 - طرز تهیه ی شیرینی مسقطی

مواد لازم • نصف پیمانه نشاسته پودرشده • نصف پیمانه روغن مایع • 2 پیمانه شکر • 4 پیمانه آب سرد • نصف پیمانه گلاب • 50 گرم خلال بادام • یک قاشق مرباخوری دانه هل • پودر پسته و دانه‌ هل (برای تزئین) طرز تهیه 1. ابتدا خلال‌های بادام را همراه مقداری آرد داخل تابه کوچکی بریزید و تفت …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی شیرینی نارگیلی

482598 375 310x205 - طرز تهیه ی شیرینی نارگیلی

مواد لازم • 4 عدد سفیده تخم‌مرغ درشت • یک پیمانه شکر • یک قاشق چایخوری پودر وانیل • نصف پیمانه آرد • 2.5 پیمانه پودر نارگیل طرز تهیه 1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. 2. در یک ظرف استیل، سفیده تخم‌مرغ، ‌شکر و نمک را بریزید و ظرف را روی قابلمه آب در حال جوش …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کونفه کاداییف

482597 700 310x205 - طرز تهیه ی کونفه کاداییف

• 1 فنجان آب • 1 فنجان شکر مواد لازم برای کونفه کاداییف • 150 گرم خمیر کاداییف • 100 گرم کره • 1 قاشق غذاخوری کره اضافی برای چرب کردن ظرف • 100 گرم پنیر، خرد شده • 1 قاشق چایخوری پسته، آسیاب شده برای تزئین دستور تهیه 1. اول شربت کونفه را آماده کنید. آب و شکر را …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی شیرینی پنجره‌ای

482596 720 310x205 - طرز تهیه ی شیرینی پنجره‌ای

مواد لازم • 6 عدد تخم‌مرغ • 100 گرم آرد سفید گندم • 100 گرم پودر نشاسته • 4 تا 5 قاشق چایخوری گلاب • روغن • پودر قند طرز تهیه 1. نشاسته را درون یک کاسه بریزید، سپس گلاب را کم کم اضافه کنید و هم بزنید. تخم‌مرغ‌ها را درون مخلوط بشکنید و هم بزنید. 2. آرد را الک …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کوکی مارمالادی

482595 605 310x205 - طرز تهیه ی کوکی مارمالادی

کوکی مارمالادی     مواد لازم • كره يا مارگارين نرم: 220 گرم • پودر قند: 100 گرم • تخم‌مرغ: يك عدد • وانيل: يك‌هشتم قاشق چاي‌خوري • آب ليموترش تازه: يك تا 2 قاشق چاي‌خوري • آرد: 375 گرم • بيكينگ‌پودر: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري • مارمالاد: به ميزان لازم • مغز بادام، خلال بادام و پسته و پودر نارگيل: …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی كيك عسل

457509 869 310x205 - طرز تهیه ی كيك عسل

مواد لازم: شكر قهوه‌اي: 120 گرم كره: 200 گرم عسل: 225 گرم آرد: 275 گرم تخم‌مرغ: چهار عدد بيكينگ پودر: دو قاشق چاي‌خوري روش تهیه: 1. روش تهيه اين كيك كار بسيار ساده‌اي است. ابتدا كره، عسل و شكر را روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم تا يكي، دو جوش بخورد. سپس مواد را از روي حرارت برمي‌داريم و كنار مي‌گذاريم …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی ساتین پاریسی

472456 808 310x205 - طرز تهیه ی ساتین پاریسی

مواد لازم: خمیر هزارلا: 500 گرم مواد لازم جهت تهیه کرم پاتیسیر کاراملی: شیر: 250 میلی‌لیتر آب سرد: 300 میلی‌لیتر شکر: 250 گرم اسانس کارامل: سه قطره زرده تخم‌مرغ: 6 عدد آردگندم: 4 قاشق غذاخوری، معادل 100 گرم روش تهیه: 1. ابتدا خمیر را به قطر نیم سانتی‌متر پهن می‌کنیم روی آن را با چنگال یا وسیله مخصوص مقدار زیادی …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کیک کیوی

481054 826 310x205 - طرز تهیه ی کیک کیوی

مواد لازم 3 عدد موز رسیده 45 گرم روغن زیتون یا روغن نارگیل 1 عدد تخم مرغ 2 عدد کیوی 3 ق س شکر قهوه ای 180 گرم آرد 20 گرم شکلات چیپسی 1.2 ق چ بیکینگ پودر ترش و شیرین با کیوی (2) 1- ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. موزها …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی كاپ كيك ليمويي

464972 192 310x205 - طرز تهیه ی كاپ كيك ليمويي

مواد لازم: آرد: يك‌ونيم پيمانه كره ذوب شده: 115 گرم شكر: يك پيمانه تخم‌مرغ بزرگ: سه عدد وانيل: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري بيكينگ پودر: يك قاشق چاي‌خوري آبليموي تازه: 4 قاشق غذاخوري رنده پوست ليمو: يك قاشق غذاخوري شير: نيم پيمانه طرز تهیه: 1. فر را روي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. در قالب مخصوص كاپ كيك، كپسول‌هاي كاغذي را بچينيد. …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی موس سمنو

491152 222 310x205 - طرز تهیه ی موس سمنو

  مواد لازم: زرده تخم‌مرغ: چهار عدد شکر: 150 گرم خامه فرم‌گرفته: 200 گرم سمنو: 400 گرم ژلاتین: دو قاشق غذاخوری سرصاف آب سرد: یک‌سوم لیوان روش تهیه: 1. ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر و درصورت تمایل یک‌دوم قاشق چای‌خوری وانیل آنقدر می‌زنیم تا کاملا کف کرده و کرم و کش‌دار شوند. 2. برای این کار بهتر است ظرفی …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کلوچه های بخارپز

319241 706 310x205 - طرز تهیه ی کلوچه های بخارپز

•    تعداد: 8 نفر •    زمان تهیه: 30 دقیقه •    زمان پخت: 60 دقیقه •    خوراک: عربستان مواد لازم •    3 پیمانه آرد •    یک قاشق چایخوری نمک •    یک عدد تخم‌مرغ •    یک پیمانه آب مواد میانی: •    750 گرم گوشت گوسفند چرخ‌کرده •    دو عدد پیاز متوسط خرد شده •    یک قاشق چایخوری فلفل سیاه •    دو عدد …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی شیرینی ماكارون به لیمو

564365 690 310x205 - طرز تهیه ی شیرینی ماكارون به لیمو

مواد لازم: سفیده تخم‌مرغ 3 عدد شكر دانه‌ریز 40 گرم پودرشكر 180 گرم پودربادام 125 گرم رنگ آبی، اسانس لیمو از هر كدام چند قطره روش تهیه: 1. برای تهیه خمیر ماکارون فر را اگر گازی بود روی 150 و اگر برقی بود روی 140 درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده گرم می‌كنیم. 2. كف سینی فر را كاغذ روغنی پهن كرده، …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کرم باوارآی کافه لاته

476404 864 310x205 - طرز تهیه ی کرم باوارآی کافه لاته

مواد لازم برای خمیر: شیر: 250 میلی‌لیتر قهوه فرانسه دمکرده: 250 میلی‌لیتر شکر: 225 گرم زرده تخم‌مرغ: 6 عدد خامه صبحانه: 250 گرم وانیل: نصف قاشق چای‌خوری ژلاتین: 10 ورق معادل دوونیم قاشق غذاخوری روش تهیه: 1. ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر و وانیل با درجه کند همزن برقی هم می‌زنیم تا کمی پف کرده و شکر داخل زرده‌ها …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کیک آویشن با خامه وانیلی

496191 155 300x205 - طرز تهیه ی کیک آویشن با خامه وانیلی

تعداد: 16 نفر زمان تهیه: 20 دقیقه زمان پخت: 30 تا 40 دقیقه زمان سرد شدن: 10 دقیقه مواد لازم سه پیمانه آرد کامل (375 گرم) دو پیمانه شکر (380 گرم) یک قاشق غذاخوری آویشن تازه خرد شده نصف قاشق چایخوری نمک 1.5 قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر 1.5 قاشق چایخوری پودر اسطوخودوس نصف قاشق چایخوری جوش شیرین یک پیمانه روغن نارگیل …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کیک راه‌ راه

505999 904 310x205 - طرز تهیه ی کیک راه‌ راه

  مواد لازم برای یک کیک حلقه‌ای گورخری: – سه پیمانه آرد – دو قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر – نصف قاشق چای‌خوری نمک – دو و نیم پیمانه شکر نرم – نصف پیمانه پودر کاکائو با کیفیت خوب – دو حبه هل پودرشده – شش قاشق غذاخوری آب – یک و نیم پیمانه کره مخصوص کیک‌پزی، آب‌شده و خنک‌شده با …

بیشتر بخوانید »