مواد لازم: میگو : 300 گرم قارچ : یک بسته گوجه فرنگی : 3 عدد گوشت چرخ کرده : 200 گرم پیاز : یک عدد فلفل دلمه ای : یک عدد رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری روغن : یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل : به مقدار لازم طرز تهیه خوراک دریایی 1. میگو را سرخ کرده کنار …
بیشتر بخوانید »غذاهای فرنگی
طرز تهیه ی خورش بامیه و بادنجان
با بامیه چه غذاهایی می توانیم درست کنیم؟ چی لازم دارم؟ مرغ تمیزکرده: یک عدد بادنجان قلمی یک اندازه: شش عدد بامیه: 500 گرم پیاز سرخکرده: 250 گرم غوره: 250 گرم رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به قدر کافی روغن: 150 گرم چطور بپزم؟ 1. مرغ را با یک لیوان آب، پیاز، رب گوجهفرنگی و کمی نمک …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پلو بامیه وسینه مرغ
با بامیه چه غذاهایی می توانیم درست کنیم؟ چی لازم دارم؟ سینه مرغ تکهشده: یک کیلو گرم برنج: سه لیوان گوجهفرنگی پوستکنده و خرد شده: چهار عدد فلفلدلمهای قرمز خردشده: یک عدد بامیه حلقهشده: 300 گرم سیر خردشده: سه حبه روغن: یکسوم لیوان آب: شش لیوان سیبزمینی پوستکنده و حلقهشده: یک عدد نمک، فلفل و پاپریکا: به میزان کافی چطور …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آبگوشت بامیه
با بامیه چه غذاهایی می توانیم درست کنیم؟ چی لازم دارم؟ گوشت ماهیچه با استخوان: ۷۵۰ گرم لپه: ۱۵۰ گرم بامیه: ۴۰۰ گرم آبغوره: یک تا دو قاشق سوپخوری گوجهفرنگی: یککیلوگرم پیاز: یک تا دو عدد (متوسط) سیر: دو تا سه حبه نمک و زردچوبه: به اندازه دلخواه چطور بپزم؟ 1. گوشت شسته شده را به تکههای دلخواه بریده و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خورش بامیه با میگو
با بامیه چه غذاهایی می توانیم درست کنیم؟ چی لازم دارم؟ میگو: به میزان دلخواه سیبزمینی: دو عدد متوسط که هشت تکه شده باشد سیر: دو حبه پیاز: یک عدد متوسط بامیه: به میزان دلخواه رب گوجهفرنگی: دو قاشق غذاخوری نمک، ادویه کاری و روغن: به میزان لازم چطور بپزم؟ 1.اول از همه پیاز را نگینی خرد کرده و در …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خورش بامیه جنوبی
با بامیه چه غذاهایی می توانیم درست کنیم؟ چی لازم دارم؟ بامیه: ۷۰۰ گرم گوشت خورشی: ۴۰۰ گرم گوجهفرنگی: ۶۰۰ گرم تمبر هندی: نصف بسته پیاز: دو عدد بزرگ سیر: یک بوته کوچک نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم فلفل دلمهای خردشده برای تزیین: به میزان لازم چطور بپزم؟ 1. پیازها را خرد کنید و با گوشت تفت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ قارچ با نان
مواد اولیه : برای 3 نفر آبلیمو به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم نمك به میزان لازم نان تست به میزان لازم خامه 4قاشق غذاخوری (غلیظ) كره 4قاشق غذاخوری شیر 2لیوان (غلیظ و پر چرب) مرغ 1قطعه (سینه) قارچ نیم كیلو سیر 1حبه پیاز 1عدد برگ بو 2عدد طرز تهیه سوپ قارچ با نان طرز تهیه : ابتدا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پیراشکی گوشت
مواد لازم سیب زمینی آبپز : سه عدد نمک و فلفل سیاه : کمی گوشت چرخ کرده : 250 گرم پیاز : یک عدد روغن و زرد چوبه : به مقدار لازم تخم مرغ : یک عدد کره : 50 گرم آرد سوخاری : مقداری پیراشکی گوشت با سیب زمینی طرز تهیه: 1. سیب زمینیهای آبپز را پوست بکنید و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ماکارونی با آناناس
مواد لازم: ماکارونی : یک بسته ماست : 2/3 فنجان سرکه : یک قاشق مرباخوری سس خردل : یک قاشق مرباخوری شکر : به مقدار لازم کالباس: 100 گرم آناناس : 200 گرم ساقه کرفس : 2 عدد فلفل دلمه ای سبز : یک عدد بادام خرد شده : یک قاشق مرباخوری نمک و فلفل : به مقدار لازم ماکارونی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی دیپ مرغ
مواد لازم • 450 گرم گوشت سینه مرغ (بدون استخوان) • ¼ پیمانه آب مرغ • 2 تا 4 قاشق غذاخوری سس چیلی • دو قاشق غذاخوری عسل • یک قاشق چایخوری سس تند • 225 گرم پنیر خامه ای نرم شده • یک پیمانه پنیر رنده شده چدار دستور تهیه 5 نوع دیپ خوشمزه طرز تهیه 1. مرغ را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی Chili’s Queso
• زمان تهیه: 5 دقیقه • زمان پخت: 2 ساعت • تعداد: 8 نفر مواد لازم • 450 گرم پنیر سفید • یک پیمانه شیر • نصف قاشق چایخوری فلفل هندی • دو قاشق چایخوری پاپریکا • یک قاشق چایخوری نمک • 425 گرم کنسرو چیلی • سه قاشق چایخوری پودر چیلی • دو قاشق چایخوری زیره سبز • آب …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی دیپ اسفناج و آرتیشو
• زمان تهیه: 10 دقیقه • زمان پخت: 2 ساعت و 15 دقیقه • تعداد: 8 نفر مواد لازم • 400 گرم مغز آرتیشو (کنگر فرنگی) خرد کرده • 280 گرم اسفناج منجمد • یک عدد پیاز کوچک خرد شده • 225 گرم خامه ترش • یک عد پیاز کوچک خرده کرده • دو حبه سیر رنده شده • ¾ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پتاژ سیب زمینی
مواد لازم: سیب زمینی : 500 گرم آب گوشت : 4 فنجان پیاز داغ عسلی : 3 قاشق سوپخوری کرفس خرد شده : 2 قاشق سوپخوری کره : یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل : به مقدار لازم پتاژ سیب زمینی طرز تهیه: نیم کیلو سیب زمینی پخته را از صافی رد میکنیم و یک لیتر آب گوشت با آن …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ماهی خمیری
مواد لازم: مناسب برای 5 نفر ماهی بدون تیغ : 500 گرم ادویه ماهی : یک قاشق مرباخوری آب پیاز : 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل : به میزان لازم رزماری : یک شاخه ماهی خمیری مواد لازم برای خمیر آرد : 250 گرم کره نرم شده : 125 گرم شیر : به مقدار لازم پودر نمک و فلفل …
بیشتر بخوانید »راه هایی برای سالم نگه داشتن سبزی و سرخ کردن آن
امروزه انواع صیفیجات، سبزی، کدو و بادمجان در تمام فصول یافت میشود، ولی در فصل سرما ممکن است سبزیها یخ زده بوده یا گل و لای فراوانی داشته باشد. بنابراین خیلی از خانمها مایلند در پاییز که سبزیها هنوز سبز و باطراوت است به فکر سرمای زمستان هم باشند. حتما در میان دوستان و آشنایان، خانمهایی را میشناسید یا خودتان …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد میگو
مواد لازم: ميگو: هشت عدد متوسط آبليمو: يك قاشق غذاخوري كاهو: چهار برگ متوسط ذرت كنسروي: يكسوم پيمانه كلم بروكلي: يكدوم پيمانه فلفل قرمز: يك عدد گوجه گيلاسي: پنج عدد پيازچه: دو عدد متوسط پياز: يك عدد كوچك كنجد: مقداري براي تزئين نمك و فلفل: به ميزان لازم مواد لازم براي تهیه سس: سركه سفيد: يكدوم پيمانه سس خردل: …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
مواد اولیه • نمک به مقدار لازم • سیر سیر 1 حبه • سیب زمینی سیب زمینی 4 عدد بزرگ • رب 2 قاشق غذاخوری • پنیر پیتزا 170 گرم • قارچ 1 عدد • پیاز 1 عدد بزرگ • گوشت 200 گرم – چرخ کرده • زردچوبه به مقدار لازم • فلفل سیاه به مقدار لازم طرز تهیه سه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوفله فرانسوی
• آماده سازی: 30 دقیقه • مدت انتظار: 1 ساعت • مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه مواد اولیه (6 نفر) • نمك به میزان لازم • پنیر پیتزا 150گرم • تخم مرغ تخم مرغ 5عدد • شیر 2 لیوان • آرد 50 گرم • كره 50 گرم • فلفل به میزان لازم طرز تهیه سه نوع سوفله طرز تهیه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوفله اسفناج
• آماده سازی: 30 دقیقه • مدت انتظار: 1 ساعت • مجموعا: 1 ساعت و 30 دقیقه مواد لازم (4 نفر) • پنیر پارمزان 1لیوان (رنده شده) • شیر 1 لیوان • آرد 1چهارم لیوان • اسفناج 300 گرم • بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری • کره نصف لیوان • تخم مرغ تخم مرغ 5عدد • جوز هندی 1چهارم قاشق …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی فیله مرغ پفکی
مواد لازم: فیله مرغ : 5 تکه ماء الشعیر : یک پیمانه آب : یک پیمانه آرد : 5/1 پیمانه بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری فلفل قرمز و سیاه : 2/1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل : 4/1 قاشق چایخوری پودر سیر : یک قاشق چایخوری روغن مایع : به میزان لازم طرز تهیه: 1. در ظرفی ماءالشعیر، آب و …
بیشتر بخوانید »