مواد لازم: كدو سبز: نیم كیلو تخم مرغ: 2 عدد سیر: يك بوته روغن: به میزان لازم زردچوبه: يك قاشق چایخوری نمك: به میزان لازم فلفل: به میزان لازم آشنایی با روش تهیه میرزا کدو – غذای محلی شمالیها طرز تهیه: 1. ابتدا كدوها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازكی از پوست آنها را گرفته و به صورت درشت …
بیشتر بخوانید »غذای محلی
طرز تهیه ی کیش پانسیتای و اسفناج
تعداد: 10 نفر زمان تهیه: یک ساعت زمان پخت: یک ساعت و 30 دقیقه زمان استراحت: 40 دقیقه مواد لازم خمیر ماکارونی* 225 گرم ژامبون گوشت دو عدد پیاز درشت خلالی نصف قاشق چایخوری پودر آویشن نصف پیمانه گوجهفرنگی خشک و خرد شده 4 پیمانه برگ اسفناج ریز 225 گرم پنیر رنده شده 6 عدد تخممرغ دو پیمانه ماست یونانی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ته دیگ مرغ
طرز تهیه: سینه مرغ یا ران مرغ : 2 عدد فیله مرغ : 250 گرم برنج : 700 گرم نخود آبگوشتی : 200 گرم استاک مرغ : 500 گرم پیاز بزرگ : 2 عدد ادویه مخلوط : یک قاشق غذاخوری روغن و نمک : به میزان لازم ته دیگ مرغ طرز تهیه ته دیگ مرغ: 1. سینه مرغ را تمیز …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی فيله ماهي تيلاپيا سوخاري
مواد لازم براي 4 نفر: ماهي تيلاپيا: چهار عدد ليموي تازه: يك عدد بزرگ آرد سفيد گندم: دو پيمانه آرد سوخاري: دو پيمانه تخممرغ: دو عدد نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم سيبزميني بزرگ: يك عدد فلفل قرمز و نمك: به ميزان لازم شويد خشك: يك قاشق غذاخوري روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري روش تهیه: 1. ماهيها را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ته چین گوشت و سیب زمینی
مواد لازم: برنج : 4 پیمانه یا 600 گرم گوشت راسته و یا مغز ران : 40 تا 500 گرم سیب زمینی : 2 عدد کره : 30 گرم روغن، زعفران و نمک : به مقدار لازم ته چین گوشت و سیب زمینی طرز تهیه ته چین فوق العاده خوشمزه و آسان: 1. ابتدا گوشت را به صورت ورقه های …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی قیمه پیچاق
مواد لازم: خلال بادام : 150 گرم گوشت ریز خرد شده : 500 گرم پیاز داغ : یک پیمانه آبغوره : 1/2 پیمانه تخم مرغ : 3 عدد نمک، فلفل، زعفران و زردچوبه : به مقدار لازم رب : یک قاشق مرباخوری قیمه پیچاق، خورشت محلی اردبیل طرز تهیه: 1. گوشت را با روغن تفت میدهیم ، رب را اضافه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد تایلندی با سس بادام زمینی
مواد لازم: کاهو پیچ …. 1 عدد هویج بزرگ …. 1 عدد سینه مرغ …. 1 عدد پیاز …. 1 عدد جوانه گندم …. 1 پیمانه مواد لازم برای سس : کره بادام زمینی …. 1 پیمانه سویا سس …. 2 ق غ سرکه سفید …. 3 ق غ روغن کانولا یا زیتون …. 4 ق غ شکر …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی چيكن ونیزی
مواد لازم: فيله مرغ: ۵۰۰ گرم قارچ: پنج عدد گوجه فرنگي بزرگ: دو عدد آرتيشو: به مقدار لازم سير: یک بوته كوچك فلفل دلمهاي: یک عدد متوسط روغن زيتون: سه قاشق غذاخوري فلفل و نمك: به ميزان لازم خامه: دو قاشق غذاخوري سس خردل: دو قاشق غذاخوري برگ بو: یک يا دو برگ روش تهیه: 1. همزمان يك بوته …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پیتزا لقمه بادمجانی
مواد لازم: پودر سیر: 2 قاشق مرباخوری فلفل دلمهای: يك عدد نمک: به میزان لازم ریحان: به میزان لازم آویشن: به میزان لازم روغن زیتون: يك قاشق غذاخوری سس مایونز: يك قاشق غذاخوری پنیر پیتزا: به میزان لازم سیر: 3حبه بادمجان: 2عدد گوجهفرنگی: 3عدد (سفت) پنیر پارمزان: به میزان لازم (اختیاری) پیتزا لقمه بادمجانی فوق العاده طرز تهیه: روش اول: …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی لازانیا
1. میزان مایه لازانیا کم باشد. ( منظورم از مایه گوشت، مرغ یا سبزیجات است ) 2. مایه لازانیا کم چرب باشد. حتی اگر از گوشت چرخکرده گوسفندی استفاده میکنید، بدون چربی باشد، چون اگر گوشتتان چرب باشد، لازانیای شما به دلیل ترکیب با مواد دیگر بوی چربی دنبه خواهد گرفت. 3. پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آبگوشت خالص
چطور آبگوشت خالص درست کنیم؟ درست کردن آب گوشت خالص و بدون چربی، روش خاص خودش را دارد که در ادامه برایتان توضیح داده ایم. با ما همراه باشید. مواد لازم 2 تا 2.5 کیلوگرم گوشت با استخوان (قلم باشد بهتر است) – گوشتی که چربی و مغز استخوان داشته باشد مناسب تر است زیرا موجب ژلاتینی شدن آبگوشت می …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رولت سوسیسی
مواد اولیه: آرد: 3 پیمانه (مخصوص نان) كره: 100گرم سوسیس: 10عدد ماست: يك پیمانه بیكینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری نمك: نصف قاشق چایخوری شكر: 2 قاشق مرباخوری سیاه دانه: به میزان لازم زرده تخممرغ: يك عدد طرز تهیه رولت سوسیس طرز تهیه: 1. ابتدا کره را روی حرارت ذوب كرده و ماست را به آن اضافه کرده و مخلوط كنید، …
بیشتر بخوانید »راه هایی برای خوش طعم شدن گوشت
1) بهتر است قبل از فریز کردن گوشت آن را خوب بشویید و بعد خشک کنید.در این صورت به راحتی گوشت و شیره آن که در اثر سرما از گوشت خارج شده را بپزید. 2) قبل از فریز کردن گوشت آن را مزه دار کنید.بهتر است گوشت را 3تا4ساعت داخل کمی سرکه،برگ بو،زعفران،سیر و پیاز رنده شده بخوابانید و بعد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ گندم
مواد لازم: گندم: یك پیمانه جعفری: سه پیمانه، خرد شده پیاز: یك عدد هویج: یك عدد نمك، فلفل، زنجبیل و زردچوبه: به مقدار لازم روش تهیه 1. مدت 24 ساعت گندم را خیس كنید. بعد آن را در ظرفی بریزید و آب را اضافه كنید. ادویهها را هم میتوانید در این مرحله اضافه كنید و ظرف را روی حرارت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خورش فسنجان
مواد لازم: گردو: 500 گرم گوشت چرخ كرده: 300 گرم پیاز: یک عدد دارچین: سه قاشق چایخوری رب انار: پنج قاشق غذاخوری شكر: دو قاشق غذاخوری روش تهیه 1. پیاز را ریز رنده كنید و با گوشت چرخكرده، نمك، فلفل و یك قاشق چایخوری دارچین مخلوط كنید تا مواد چسبندگی مناسبی پیدا كنند. 2. حالا با دست كوفتههای كوچكی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی حلیم نخودی
مواد لازم: گندم پوست كنده: یك لیوان و نیم نخود: یك دوم لیوان گوشت گوسفند سردست: 400 گرم نمك: یك پنجم قاشق چایخوری پیاز متوسط: دو عدد آب گوشت: دو لیوان دارچین: به مقدار لازم شكر: به مقدار لازم كره: چهار قاشق سوپخوری روش تهیه 1. نخود را 24 ساعت قبل از پخت خیس كنید. گندم را 24 …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش، شله قلمكار
مواد لازم: گوشت بدون استخوان: نیم كیلوگرم نخود، لوبیا چیتی، ماش، عدس، لوبیا چشمبلبلی و برنج: هركدام یك فنجان سبزی آش (جعفری، گشنیز، اسفناج، تره، ترخون و مرزه): بهمیزان لازم پیازع داغ: به مقدار لازم نمك، فلفل، زردچوبه، روغن و نعناع داغ: به مقدار لازم روش تهیه 1. شب قبل حبوبات را خیس كنید. بعد از آنكه گوشت و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی چلو ماهیچه
مواد لازم: گوشت ماهیچه گوسفندی: نیم كیلو پیاز: دو عدد نمك و فلفل و دارچین: به مقدار لازم روش تهیه 1. پیازها را خلالی خرد كنید و در روغن تفت دهید. 2. حالا گوشت ماهیچه را كف قابلمه روی پیازها بگذارید. در قابلمه را بگذارید و پنج دقیقه با شعله ملایم گوشت را تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی میگو پفكی
مواد لازم: میگو: 400 گرم سیر له شده: دو حبه زعفران و آرد: به میزان لازم ماءالشعیر: نصف پیمانه بیكینگ پودر: یك قاشق چایخوری روغن مایع: دو قاشق غذاخوری نمك و فلفل: به میزان لازم روش تهیه 1. میگو را پاك كرده و كنار بگذارید. سیر، زعفران بیكینگپودر، ماءالشعیر، روغن مایع، نمك و فلفل را مخلوط كرده، آرد را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خاگینه
مواد لازم: تخممرغ: دو عدد شیر پاستوریزه: چهار قاشق غذاخوری آرد گندم: نصف پیمانه بیكینگ پودر: نصف قاشق چایخوری زعفران ساییده شده: یك چهارم قاشق چایخوری روغن مایع مخصوص سرخ كردنی: به مقدار لازم دارچین: یك دوم قاشق غذاخوری پودر گلمحمدی: یك دوم قاشق چایخوری پودر هل: یك دوم قاشق چایخوری پودر زنجبیل: یك دوم قاشق چایخوری پودر پسته: یك …
بیشتر بخوانید »