مواد لازم : 4 تکه ماهی سفید 250 گرم گوجه فرنگی گیلاسی شکل که از وسط نصف شده باشند 1 عدد فلفل سبز، خرد شده (مانند شکل خرد شوند) 1 عدد فلفل قرمز، خرد شده سیر خرد شده به میزان لازم 1 عدد پیاز خرد شده یک و نیم قاشق غذاخوری ریحان خرد شده 3 قاشق چایخوری سرکه بالزامیک طرز …
بیشتر بخوانید »غذای محلی
طرز تهیه ی سوشی سالمون و آواکادو
مواد لازم: برنج مخصوص سوشی= 200 گرم برگه سوشی نوری=3 عدد آب= 1 پیمانه سرکه برنج= 30 میلی لیتر شکر = 1 قاشق سوپخوری نمک= 1/2 قاشق چایخوری آواکادو =1 عدد قارچ= 4 عدد هویج متوسط=2عدد ماهی سالمون دودی = 3 ورق نازک ( اگر تمایلی به استفاده از سالمون که به صورت خام استفاده میشود ندارید میتوانید از فیله …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كوفته كباب
مواد لازم برای 24 کوفته: سیر: 4 تا 6 حبه، رنده شده گوشت چرخكرده: 500 گرم پیاز رندهشده: 3 قاشق غذاخوری جعفری ساطوری: 3 قاشق غذاخوری پودر تخمگشنیز: یك قاشق غذاخوری پودر زیره سبز: یك قاشق چایخوری پودر دارچین: یكدوم قاشق چایخوری پودر زنجبیل: یكدوم قاشق چایخوری فلفل قرمز: یكچهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه: یكدوم قاشق چایخوری سیخ چوبی: 7 …
بیشتر بخوانید »با کدو های اضافه ی خود چه کنیم؟
1 – کدوها را منجمد کنید بدون اینکه پوست کدوها را بکنید، آنها را به شکل مکعب یا دایره ببرید یا خیلی ساده خردشان کنید. کدوهای خرد شده را روی یک سینی پهن کنید و آنها را درون فریزر بگذارید. سپس آنها را درون کیسه های خشک بریزید و بگذارید برای زمستان یخ بزنند. اگر آنها را مستقیماً درون کیسه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی فیله گوشت گوساله با سس هرس ردیش
مواد لازم برای 2نفر: رزماری تازه: یك دسته كوچك نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم روغن زیتون: به میزان لازم فیله گوساله: 225×2 گرم سیر: 2حبه برای سرو: خامه فرانسوی: 3 قاشق غذاخوری فلفل سیاه و نمك: یك قاشق غذاخوری روغن زیتون: به میزان كم لیمو: یك عدد روش تهیه فیله گوساله و سس تابه گریل را روی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه کباب تابه ای
مواد لازم: ـ 500 گرم گوشت چرخكرده ـ يك عدد پياز كوچك ـ يك حبه سير ـ 2 قاشق سوپخوري رب گوجهفرنگي ـ يك پيمانه خمير نان فانتزي خشكشده ـ يك عدد تخممرغ ـ يك قاشق چايخوري پودر آويشن خشك ـ 2 قاشق چايخوري جعفري خردشده ـ يك عدد گوجهفرنگي متوسط ـ نمك و فلفل، به ميزان لازم ـ يك …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی راگوى فلفل و گوجه فرنگى
مواد لازم برای4نفر: روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری پیاز متوسط: 2 عدد، خلالیشده فلفل دلمهای سبز یا قرمز: یك عدد، خلالیشده سیر: 2 حبه، ساطوریشده پاپریكا: 2 قاشق مرباخوری كنسرو گوجهفرنگی: یك عدد، خرد شده شكر: یك قاشق چایخوری تخممرغ: 4 عدد نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم روش تهیه: مرحله اول : روغن را روی شعله متوسط داغ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه تخم مرغ سوخاری
مواد لازم : تخم مرغ بزرگ= 7 عدد روغن زیتون= 2 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده= 1 عدد هویج رنده شده= 250 گرم خرده نان سبوس دار خشک شده= 200 گرم بادام هندی بو داده کاملاً خرد شده= 85 گرم نمک و فلفل= به مقدار لازم طرزتهیه: * تخممرغها را داخل آب سرد بریزید و آن را روی حرارت قرار …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی لازانیای مرغ
با این مقدار مواد این غذا را می توان برای 6 نفر سرو نمود . مدت زمان پخت : 40 دقیقه دمای پخت : 350 درجه فارنهایت مواد لازم: لازانیا : 8 ورقه پنیر خامه ای نرم شده با پشت قاشق نرم شده است : 225 گرم شیر : 1.2 پیمانه پنیر پارمزان : 1.4 پیمانه تره تازه خرد شده : …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه و پخت مـرغ قـالبـی
مواد لازم : سینه مرغ پختهشده: 2 عدد ماست: یكدوم پیمانه آب لیموترش: 3 قاشق سوپخوری بکینگپودر: یك و یكدوم قاشق چایخوری زعفران ساییده شده: یك قاشق سوپخوری تخممرغ: 7 عدد پیاز نگینی سرخ شده: یكدوم پیمانه برنج آبکش شده: 4 پیمانه پنیر گودا: 200 گرم سیبزمینی نگینی خردشده: یك پیمانه فلفل دلمهای خردشده: یكچهارم پیمانه روغن مایع: یكدوم پیمانه …
بیشتر بخوانید »نکته های بسیار مهم برای پخت یک سوپ خوشمزه
1 سوپ را میتوان با جوی معمولی هم پخت. اما باید بدانید برای پخت به مدت زمان بیشتری نیاز دارد و ممکن است در اثر غفلت ته بگیرد. ترجیحا از جوی پرک استفاده کنید که سریعتر آماده میشود و احتمال ته گرفتنش هم کم است. 2 جوی پرک را در یک ظرف خیس کنید تا شن و ماسه احتمالی تهنشین شود. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه سالاد مرغ تایلندی از نوع زمستانی
مواد لازم سینه مرغ: نصف سینه کاهو: یک بوته متوسط زنجبیل: یك برش کوچک سویاسس: 2 تا 3 قاشق غذاخوری آبلیمو: 5 قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به میزان کافی هویج: یك عدد خیار: 2 عدد بادامزمینی: 20 گرم روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری روش تهیه: برای شروع سراغ مرغ بروید. ابتدا سینه مرغ را به تکههای کوچک برش بزنید …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خورش به
مواد لازم برای 6 نفر : گوشت: 400 گرم آلوی خورشتی (در صورت تمایل ) : 150 گرم به : 300 گرم روغن : 3 قاشق غذاخوری لپه : 100 گرم پیاز : متوسط 2 عدد شكر: 2 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری نمك و فلفل و دارچین : به میزان دلخواه طرز تهیه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کتف کبابی
مواد لازم براي 4 نفر: كتف و بال مرغ: 24 عدد كره آبشده: 6 قاشق غذاخوري سس فلفل تند: 100 ميليليتر پودر پاپريكا: 2 قاشق غذاخوري نمك و فلفل قرمز: به ميزان لازم فلفل سياه: يك قاشق چايخوري كرفس: چند ساقه(اختياري) روش تهيه: كره، سس فلفل و پاپريكا را مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. 3 …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شلغم و لبو
پخت شلغم و لبو به سبک جدید پخت سبزی جات به صورت بدون آب یا کم آب، ویتامینها و مواد مغذی درون آنها را تا میزان زیادی حفظ میکند. مواد لازم چغندر : یک کیلو آب : نصف پیمانه شکر : به میزان دلخواه طرز تهیه لبو چغندرها را شسته و تمیز کرده و به صورت حلقهای برش دهید. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه انار پلو مخصوص شب یلدا
مواد لازم برای تهیه انار پلو: برنج=2 پیمانه انار دانه شده= یک و نیم پیمانه خلال پسته= یک سوم پیمانه گشنیز تازه خرد شده=1 پیمانه پودر تخم گشنیز= 1قاشق مربا خوری کشمش پلویی=نصف پیمانه زعفران=به مقدار لازم طرز تهیه انار پلو: مرحله 1 – برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید. مرحله 2 …
بیشتر بخوانید »غذای لذیذ مخصوص افراد دیابتی
مواد لازم گوجه فرنگی متوسط، به دو نیم تقسیم شده : 4 عدد سرکه بالزامیک : 2 قاشق غذا خوری اسپری روغن آشپزی قارچ درشت خرد شده : 300 گرم ریحان : یک دوم فنجان سبزی جعفری ، درشت خرد شده : یک چهارم فنجان تخم مرغ : 4 عدد ژامبون کم نمک : 200 گرم برش های باریک نان …
بیشتر بخوانید »طرز پخت آش ماست سبزواری
مواد مورد نیاز : سبزی شامل ( اسفناج 500 گرم، تره و نعنا 150 گرم) ماست ترش : 500 کیلو گرم رشته آش : 500 گرم فلفل سبز تازه : 1 یا 2 عدد زرده تخم مرغ : 2 عدد سیر رنده شده و نمک و فلفل قرمز : به میزان دلخواه طرز تهیه : ابتدا 2-3 لیتر آب جوش …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه سوپ چغندر
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر: چغندر متوسط: 3عدد، رنده شده روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری هویج متوسط: یك عدد، رنده شده سیبزمینی: یك عدد، رنده شده آب مرغ: یك و نیم لیتر ورمیشل: 100 گرم خامه: یكچهارم پیمانه سركه سفید: 2 قاشق غذاخوری نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم روش تهیه: 1- روغن را در یك قابلمه …
بیشتر بخوانید »طرز پخت كباب برزیلی
مواد لازم برای 4 نفر: فیله گوساله: 800 گرم، خرد كرده روغن مایع: یكچهارم پیمانه سیر: 4 حبه، ساطوری شده سماق قرمز: 2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه: یك قاشق چایخوری فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری نمك: به میزان لازم روش تهیه: 1- سیر، روغن و ادویهجات را با هم مخلوط كنید. تركیب نهایی باید خمیری قرمزرنگ باشد. تكههای گوشت را …
بیشتر بخوانید »