آخرین خبرها

غذای محلی

طرز تهیه انواع غذای محلی شهرهای مختلف ایران مثل غذاهای شمالی, غذای آذری و …

طرز تهیه سوپ ذرت

98 3631 300x205 - طرز تهیه سوپ ذرت

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر: كنسرو ذرت: 2 قوطی، 800 گرم روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری پیاز سفید متوسط: یك عدد، نگینی‌شده سیر: 2 حبه، رنده شده فلفل سفید: یك قاشق غذاخوری (اختیاری) نمك و فلفل: به میزان لازم آب مرغ: یك‌و نیم لیتر خامه: یك‌دوم پیمانه روش تهیه: 1- روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط …

بیشتر بخوانید »

طرز پخت ته چین بادمجان

6c538125fc5c 310x205 - طرز پخت ته چین بادمجان

ایرانی‌ها هر چیزی را ته‌دیگ می‌كنند. برنج، نان، سیب‌زمینی، كاهو، كورن‌فلكس و حتی كدوحلوایی و چغندر! در طول تاریخ. ایرانی‌ها بخش تحتانی پلوهای خود را بیشتر دوست داشته‌اند و دارند. شاید همین سبب شده تا غذایی بی‌نظیر مانند ته‌چین متولد شود. ته‌چین باب دندان ایرانی است، حتی اگر دندان نداشته باشید! تركیبی بی‌همتا از زعفران، برنج برشته، ماست، تخم‌مرغ و …

بیشتر بخوانید »

آش های پر طرفدار هر شهر ایران

1370018348 310x205 - آش های پر طرفدار هر شهر ایران

آذربایجان یارما آشی و یارما شورباسی(آش وشوربای بلغور) از غذاهای مرسوم و محلی استان آذربایجان شرقی است. در آذربایجان غربی هم اوماج آشی (آش اوماج ) از جمله غذاهای سنتی به حساب می آیند. قم قمی ها یک آش و آبگوشت به اسم آش قنبید دارند . خوب است بدانید یکی از کاربرد های قنبید در درمان بیماری سنگ کلیه …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی ساندویچ مرغ خوش طعم

127087 687 310x205 - طرز تهیه ی ساندویچ مرغ خوش طعم

مواد لازم برای 4 نفر: سینه مرغ: 600 گرم سیر: 2 حبه پیاز متوسط: یك عدد، چهار قاچ زردچوبه: یك قاشق چای‌خوری سس مایونز: 6 قاشق غذاخوری سس خردل: یك قاشق غذاخوری آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری خیارشور متوسط: 6 عدد، نگینی شده گوجه‌فرنگی متوسط: 2عدد، ورقه‌ورقه شده كاهو: چند برگ نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم روش تهیه: 1- …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پنه پریماورا

137097 791 310x205 - طرز تهیه ی پنه پریماورا

مواد لازم: – پنه: به مقدار لازم – روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری – قارچ: 3 عدد درشت – ریحان خرد شده: 30 گرم – گوجه فرنگی: 2 عدد درشت – کاهو: 25 گرم – نمک  و فلفل سیاه: به مقدار لازم روش تهیه: پس از آبکش کردن پنه، قارچ برش خورده را به مدت یک دقیقه در روغن زیتون …

بیشتر بخوانید »

نکات بسیار مهم برای پخت برنج

142836 - نکات بسیار مهم برای پخت برنج

چند نکته در مورد پخت برنج : 1 – برای اینکه برنج شما سفید شود می‌توانید چند قاشق ماست، داخل ظرف برنج درحال جوشیدن بریزید. 2 – اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده بود می‌توانید 2 – 3 قاشق غذاخوری آب لیمو به آن اضافه کنید تا برنج شما خراب نشود. برای از بین بردن بوی سوختگی …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی رول مرغ و اسفناج

107457 617 310x205 - طرز تهیه ی رول مرغ و اسفناج

مواد لازم : سینه کامل یک مرغ زعفران آب‌کرده    2 قاشق غذاخوری آبلیمو    2 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل    1 قاشق غذاخوری پودرسیر    1 قاشق غذاخوری اسفناج پخته    200 گرم سوسیس فرانکفورتر    2 عدد پیاز کوچک        1 عدد نمک و فلفل قرمز    به میزان لازم طرز تهیه رول مرغ و اسفناج : ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان کرده و …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی آش بادمجان

P1170630 310x205 - طرز تهیه ی آش بادمجان

مواد مورد نیاز : بلغور گندم : 1 پیمانه لوبیا قرمز : 1/2 پیمانه لوبیا سفید : 1/2 پیمانه عدس : 1 پیمانه نخود : ½ پیمانه بادمجان سرخ شده : 1 کیلوگرم قلم گوسفند : 1 عدد کشک : 1 شیشه متوسط پیاز داغ و نعنا داغ : به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه : …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی رشته فرنگي با سبزيجات

vegetable noodles 300x205 - طرز تهیه ی رشته فرنگي با سبزيجات

مواد لازم براي 4 نفر: رشته فرنگي نشاسته( نودل )= يك بسته گوشت گاو= 150 گرم اسفناج= يك دسته هويج متوسط= 1 عدد پياز متوسط= 1 عدد قارچ=1 بسته سير= چند حبه پيازچه= 8 عدد سس سويا ، روغن كنجد ، شكر ، فلفل= به ميزان لازم كنجد پوست كنده= 1 ليوان طرز تهيه رشته فرنگي با سبزيجات: 1- قارچ …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی خورش کدو ( رژیمی )

pumpkin stew 292x205 - طرز تهیه ی خورش کدو ( رژیمی )

مواد لازم: کدو حلوایی=4 عدد بزرگ پیاز=2 عدد متوسط سس گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری روغن زیتون=2 قاشق غذاخوری هویچ=2 عدد متوسط آبلیمو=1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل، زردچوبه =بمقدار لازم طرز تهیه خورش کدو : ابتدا پیازها را خرد کرده و با روغن زیتون کمی سرخ می کنیم.کدوها را پوست می کنیم و قطعه قطعه می کنیم و می شوئیم.سپس …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی اردک بریان با سس پرتقال

Roast duck 300x205 - طرز تهیه ی اردک بریان با سس پرتقال

مواد لازم اردک بریان: اردک درسته 2.5-2 کیلوگرمی 1 عدد (اردک را می توان از فروشگاه های شهروند تهیه کرد ) آیلیموی تازه 3 قاشق غذا خوری روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری خردل 1 قاشق غذا خوری پیاز 1 عدد متوسط فلفل دلمه 1 عدد متوسط گوجه فرنگی 1 عدد متوسط کره آب کرده نیم فنجان نمک و فلفل …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی دلمه مرغ

stuffed chicken 310x205 - طرز تهیه ی دلمه مرغ

مواد لازم برای 6 نفر: مرغ تمیز کرده کم چربی=1 عدد گرد لیمو عمانی=2 تا 3 قاشق سوپخوری نان لواش=2 عدد پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری نمک و فلفل= به مقدار کافی طرز تهیه دلمه مرغ : مرغ را با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده،کمی نمک و فلفل و 1 قاشق از گرد لیمو با حرارت …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه زرشک پلو

Barberry Rice 310x205 - طرز تهیه زرشک پلو

مواد لازم: برنج:سه لیوان پلوپز زرشک:100گرم مرغ :یکدوم مرغ پیاز:یک عدد درشت زعفران و نمک و روغن:به مقدار لازم طرز تهیه زرشک پلو: برنج را شسته وباکمی زعفران ونمک خیس میکنیم مرغ را پس از پاک کردن وشستن باکمی نمک وپیاز وزعفران پخته واستخوانهای آنرا میکشیم . برنج را با همان آب که خیس کرده ایم با مقداری روغن (برنج …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی دلمه کباب ( غذاي هلندي )

kabab dolma 310x205 - طرز تهیه ی دلمه کباب ( غذاي هلندي )

مواد لازم : كلم‌برگ سفيد و قرمز دو عدد آب گوشت دو ليوان گوشت چرخ‌كرده 400 گرم كره 50 گرم خرده‌هاي نان ساندويچ 80 گرم پياز سرخ شده دو قاشق غذاخوري نمك و فلفل به ميزان لازم طرز تهيه دلمه کباب : كلم‌برگ‌ها را به مدت 10 دقيقه در آب‌جوش و نمك قرار دهيد تا نرم شود. سپس برگ‌ها را به …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی شله زرد

shole zard 310x205 - طرز تهیه ی شله زرد

مواد لازم برای چهار ظرف نمونه ی تصویر : برنج                                  2 لیوان شكر                                  4 لیوان گلاب                                 1 لیوان کره                                     5 تا 6 قاشق سوپ‌خوری خلال بادام                          سه چهارم لیوان خلال پسته برای تزیین          به دلخواه زعفران و هل                       به اندازه ی لازم دارچین برای تزیین               به اندازه ی لازم آب سرد                            14تا 16 لیوان طرز تهیه شله زرد: برنج را قبل از استفاده حتما خوب با آب گرم …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی قارچ شکم پر

stuffed mushrooms 121 582x416 310x205 - طرز تهیه ی قارچ شکم پر

مواد مورد نیاز: قارچ بزرگ = چهار عدد پنیر پیتزا= ۱۰۰ گرم گردو تفت داده شده = ۲۵ گرم آویشن = کمی کره = یک قالب ۲۵ گرمی روش تهیه: ۱- داخل قارچ ها را خالی کنید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید.داخل قارچ ها را با پنیر ، گردو تفت داده شده ، آویشن و کره و …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی رولت مرغ و پنير

chicken 310x205 - طرز تهیه ی رولت مرغ و پنير

مواد لازم: سينه مرغ به تعداد نفرات= نصف عدد پنير گودا= سه قاشق سوپخوري پياز متوسط خلال شده= يك عدد قرص عصاره مرغ و سبزي‌ها= يك عدد آبليمو= دو قاشق غذاخوري فويل= به ميزان لازم فلفل دلمه‌اي خلال شده =يك عدد روغن مايع= يك قاشق سوپخوري جعفري= نصف پيمانه نمك و فلفل =به ميزان لازم طرز تهيه: ابتدا سينه مرغ …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کتلت میگو

bre prawn cutlets 265x205 - طرز تهیه ی کتلت میگو

مواد لازم برای ۶ نفر: میگوی تازه: ۵۰۰ گرم شیر: نصف لیوان نان باگت: ۳ عدد تخم مرغ: ۲ عدد جعفری خرد شده: نصف لیوان روغن آب کرده: نصف لیوان نمک و فلفل: به اندازه کافی طرز تهیه: میگوهای پاک شده را با کمی نمک در مقداری آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید، سپس آن ها را در آبکش ریخته …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی رولت گوشت

Roulette meat 310x205 - طرز تهیه ی رولت گوشت

مواد لازم برای 4 نفر: مواد داخل رولت: گوشت= 350 گرم پیاز رنده درشت شده =1 عدد جعفری ساطوری شده =150 گرم رب گوجه= 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ آبپز= 2 عدد ادویه نمک فلفل= به میزان دلخواه مواد لازم برای خمیر: شیر= 1و یک دوم پیمانه خمیر مایه= 1 قاشق غذاخوری سرخالی آب ولرم =نصف استکان تخم مرغ= 1 …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی مرغ تنوری با سس مخصوص

Baked Chicken 300x205 - طرز تهیه ی مرغ تنوری با سس مخصوص

زمان تهیه: 10 دقیقه به علاوه 60- 30 دقیقه زمان خواباندن آن زمان پخت: 30 دقیقه مواد لازم برای 4 نفر ماست كم چرب: 150 گرم سیر: 2 حبه، كوبیده شود. زیره سبز: یك قاشق چای خوری زردچوبه: یك چهارم قاشق چای خوری رنگ خوراكی قرمز: دو قطره سینه مرغ: 4 عدد برای سس نعنا: نعنای كاملا خرد شده: یك …

بیشتر بخوانید »