طرز تهیه سیبزمینی خامهای به نقل از AllRecipes ؛ خانواده من التماس می کنند که برایشان این بشقاب خامهای سیبزمینی را در هر مناسبتی درست کنم. چیزی که این غذا را خیلی خوشمزه میکند، گردوی استفاده شده بر روی آن است. مواد لازم برای 6 نفر 4 عدد سیبزمینی شیرین، مکعبی خرد شده ½ لیوان شکر سفید 2 تخممرغ، …
بیشتر بخوانید »غذای محلی
طرز تهیه ی مرغی شیرین، چسبناک و اسپایسی
مرغی شیرین، چسبناک و اسپایسی این دستورالعملی فوقالعاده برای درست کردن سینۀ مرغ است و مطمئنا از مزۀ آن سیر نخواهید شد. این بشقاب به عنوان اشتهاآور و یا به عنوان غذای اصلی همراه با برنج و سبزیجات سرو می شود. مواد لازم : 1 قاشق سوپخوری شکر قهوهای 2 قاشق سوپخوری عسل ¼ لیوان سس سویا 2 قاشق …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تکههای سیبزمینی شیرین با سس
تکههای سیبزمینی شیرین با سس مواد لازم برای چهار نفر سه عدد سیب زمینی شیرین، بریده شده در ورقههای 2 سانتی 2 قاشق چایخوری شکر قهوهای 2 قاشق چایخوری زنجبیل پودر شده روغن زیتون 1/3 لیوان (90 گرم) ماست کم چرب یک قاشق سوپخوری برگ پونۀ کوهی دستورالعمل قدم اول: فر را روی 180 درجۀ سانتیگراد تنظیم کنید. سیبزمینی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی استیک بره با برنج زعفرانی
استیک بره با برنج زعفرانی یک دستور بسیار خوشمزه که هم شیک و هم آسان است. زعفران به برنجی که قرار است در کنار استیکهای بره سرو شود، ظرافت بخصوصی میدهد. امیدواریم شما هم مثل ما از این غذا لذت ببرید. مواد لازم برای 4 نفر: 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون 12 استیک بره، پاک شده 1 قاشق چایخوری …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی لقمۀ فیلوی پنیر، سیبزمینی و سبزیجات
لقمۀ فیلوی پنیر، سیبزمینی و سبزیجات حتی مشکلپسندترین آدمها نیز از این لقمهها لذت خواهند برد، این را به شما تضمین میکنیم. مواد لازم برای 8 لقمه 2 قاشق سوپخوری خامۀ غلیظ یک عدد تخممرغ 150 گرم پنیر 400 گرم سیبزمینی تنوری یا آبپز، تا حدی له شده یک حبه سیر، ریز شده دو قاشق سوپخوری شوید، ریز شده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه تخممرغ ترش و شیرین
تخممرغ ترش و شیرین با استفاده از این سس ترش و شیرین میتوانید یک طعم جدید تخممرغ را بچشید. مواد لازم برای 6 نفر 125 میلیلیتر (نصف لیوان) روغن بادامزمینی 6 تخممرغ یک پیاز قهوهای، نازک ورقه شده یک قاشق سوپخوری سس تند 125 میلیلیتر (نصف لیوان) آب 1 قاشق سوپخوری شکر قهوهای یک قاشق سوپخوری پودر تمبر هندی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه پاستای بروکلی، بادام و لیمو
پاستای بروکلی، بادام و لیمو اگر عاشق پاستا هستید و به دنبال طعمهای جدید در دنیای پاستا می باشید، مطمئنا از این پاستا لذت خواهید برد. مواد لازم برای 4 نفر 1 لیمو 350 گرم پاستای پروانهای دو سر بروکلی، بریده شده به صورت گلهای کوچک 1/3 لیوان (80 میلیلیتر) روغن زیتون اکسترا ویرژین 1/3 لیوان (50 گرم) مغز بادام …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کدوی کباب شده همراه با لیمو و نعنا
کدوی کباب شده همراه با لیمو و نعنا با یک دستور جدید در آشپزی مدرن آلامتو همراه شوید … این کدوی کبابی را می توانید همراه با مرغ یا ماهی بریان شده سرو کرده و از آن لذت ببرید. مواد لازم برای 4 نفر 4 کدوی متوسط، که طولی نصف شده و سپس در قاچهای درشت خورد شده باشد. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه راتاتویی در 10 دقیقه
راتاتویی در 10 دقیقه این بشقاب ساده، سریع و خوشمزه پر از سبزیجات است و خیلی سریع تبدیل به یکی از غذاهای مورد علاقۀ خانوادۀ شما خواهد شد. مواد لازم برای 4 نفر 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون 2 فلفل دلمۀ قرمز، باریک قاچ شده 2 حبه سیر، له شده 1 بادمجون کوچک 2 کدوی کوچک یک قاشق سوپخوری …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه پاستای پریماورای خام
پاستای پریماورای خام از این پس سعی خواهیم کرد در مجله آشپزی مدرن آلامتو ، هر هفته چند دستور غذای خام سالم و خوشمزه را برای شما عزیزان قرار دهیم. ورقههای باریک کدو تزئین شده با سبزیجات تازۀ و خوشطعم دست به دست هم داده و یک بشقاب پاستای خام رضایتبخش را برای شما به ارمغان خواهند آورد. مواد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه کلم بروکلی لیموئی، سرخ شده
کلم بروکلی لیموئی، سرخ شده این یک پیشغذای آسان است که احتمالا از آن خوشتان خواهد آمد. مواد لازم برای 4 نفر 1 و ½ قاشق سوپخوری روغن گیاهی 1/3 لیوان خلال بادام 500 گرم کلم بروکلی 1 قاشق سوپخوری آب 1 لیمو طرز تهیه قدم اول: کلم بروکلی را به گلهای کوچک تقسیم کنید. پوست لیمو را هم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی گلکلمِ درسته کباب شده
گلکلمِ درسته کباب شده گلکلم کبابی؟ قبلا طرز تهیه چند غذا با گل کلم را در سایت قرار دادهایم. اما اینکه گلکلم را درسته کباب کنید؟ مطمئنا تابحال این را نشنیده بودید. برای درست کردن این غذا، کلم را داخل یک سس میخوابانید و آن را در دمای بالا کباب میکنید. نتیجه یک غذای بسیار خوشمزه است که همانقدر …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه مرغ برشته اسپایسی
مرغ برشته اسپایسی اگر از غذاهای تند خوشتان میآید پس باید خوشحال باشید چون امروز در مجله آشپزی مدرن آلامتو برای شما یک دستور پخت بینظیر را آماده کرده ایم. این مرغ اسپایسی شما را شگفت زده میکند. مواد لازم برای 6 نفر یک مرغ کامل 2 کیلوئی یک و نیم قاشق سوپخوری روغن زیتون چهار حبه سیر، له …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه فریتاتای مرغ و گوجه
فریتاتای مرغ و گوجه باقیماندۀ غذاهای قبلی را برای درست کردن این غذای خوشمزه و سریع استفاده کنید. مواد لازم برای 4 نفر مرغ باقیمانده سیبزمینی، پیاز و سیر باقیمانده گوجۀ باقیمانده دو قاشق چایخوری روغن زیتون یک کدوی متوسط، ورقه ورقه شده 8 تخم مرغ، تا حدی هم زده 2 قاشق پنیرِ پارمیزانِ رنده شده برگ کاهو برای سرو …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه کاپوناتای پنه و بادمجان
کاپوناتای پنه و بادمجان این بشقاب پاستا یک غذای ساده و بدون گوشت، ولی بسیار خوشمزه است. مواد لازم برای 4 نفر دو قاشق سوپخوری روغن زیتون یک پیاز، خرد شده یک بادمجان بزرگ (حدود 500 گرم)، تقسیم شده به مکعبهای دو سانتیمتری 800 گرم گوجهفرنگی پخته، خرد شده همراه با آب گوجهفرنگی دو قاشق چایخوری شکر نصف لیوان …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه مرغ عسلی
مرغ عسلی مطمئنا از درست کردن این مرغ با سس شیرین و تند آن پشیمان نخواهید شد. مواد لازم برای 6 نفر یک مرغ کامل نصف لیوان کره نصف لیوان عسل یک چهارم لیوان خردل یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری ادویۀ کاری دستورالعمل قدم اول: دمای فر را بروی 175 درجۀ سانتیگراد قرار دهید. قدم دوم: مرغ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه بوقلمون بریانی
بوقلمون بریانی گوشت بوقلمون شاید یکی از لذیذترین گوشت های قابل مصرف برای عموم اقشار جامعه باشد اما درست کردن یکخوراک بوقلمون خوشمزه کار آسانی نیست ؛ امروز در مجله آشپزی مدرن آلامتو راهنمای قدم به قدم تهیه یک بوقلمون بریانی خوشمزه را آماده کرده ایم. مواد لازم 50 گرم کره 1 عدد تره فرنگی، قسمت سفید خرد شده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه اسپاگتی کاربونارا
اسپاگتی کاربونارا اگر شما هم از طرفداران اسپاگتی هستید پس حتماً این آموزش را دنبال کنید چون قرار است طرز تهیه بهترین اسپاگتی کابونارا را آموزش دهیم. مواد لازم 400 گرم اسپاگتی 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون 2 عدد سیر خرد شده 3 عدد تخم مرغ به اضافه یک عدد زرده تخم مرغ اضافه 100 میلی لیتر خامه سفت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه سوپ هویج با پرتقال و زنجبیل
سوپ هویج با پرتقال و زنجبیل پخت سوپ هویج را شاید همه ما بدانیم اما یک سوپ هویج متفاوت با طعم های قدیمی شاید برایتان جالب باشد؛ در این دستور آشپزی شما با طرز تهیه یک سوپ هویج خوشمزه که در آن از آب پرتقال و زنجبیل هم استفاده شده است آشنا می شوید. مواد لازم 1قاشق سوپخوری …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه سوپ کلم
سوپ کلم در مورد خواص کلم خیلی شنیده ایم اما خوردن کلم کار آسانی نیست و با ذائقه هرکسی جور نمی شود اما اگر این آموزش آشپزی را دنبال کنید حتماً نظرتان در مورد خوردن کلم تغییر می کند. مواد لازم 3 عدد پیاز قاچ شده 7فنجان کلم خرد شده 1.5 فنجان هویج خرد شده 1.5 قاشق سوپخوری روغن …
بیشتر بخوانید »