آخرین خبرها

طرز تهیه ی فلافل خوش طعم

فلافل خوش طعم

همراه روزهای بی‌پولی و شكم‌سیر كنی فوق‌العاده كه در هر كوی و برزنی به آن دسترسی دارید. این شامی گیاهی كه برخلاف تصور عمومی سابقه‌ای بسیار فراتر از آشپزی عربی دارد، به دوران فرمانروایی فینیقی‌ها در محدوده شام و حلب سابق و سوریه و لبنان فعلی بازمی‌گردد. شك نكنید كه تهیه آن در خانه مزه و كیفیتی بسیار بهتر خواهد داشت. علاوه بر آن، مایه باقی‌مانده را می‌توانید قالب زده و در ظرف در بسته تا 3 ماه داخل فریزر نگهداری كرده و در موقع مقتضی آن را سرخ كرده و نوش‌جان كنید. جالب است بدانید نام این شامی در عراق طعامیه است كه به معنای «خوردنی» است.

100165 113 300x243 - طرز تهیه ی فلافل خوش طعم

 

مواد لازم برای 25 تا 30 فلافل:
نخود: 75 گرم، خیسانده
باقلا زرد: 50 گرم، خیسانده
پیاز متوسط: یك عدد، رنده شده
سیر: 3 حبه، رنده شده
سیب‌زمینی متوسط: یك عدد، آب‌پز
آرد سوخاری: 2 قاشق غذاخوری
خمیر میان یك نان ساندویچی
زیره سفید: 2 قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه: یك قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز: یك قاشق چای‌خوری
زردچوبه: 2 قاشق چای‌خوری
تخم گشنیز: 2 قاشق چای‌خوری
روغن مایع: به میزان لازم
نمك: به میزان لازم
روش تهیه فلافل:
1 – نخود و باقلا زرد را به وسیله غذاساز یا چرخ‌گوشت خمیر كنید. خمیر وسط نان را در یك‌‌چهارم پیمانه آب خیس كرده و چنگ بزنید. همه مواد و  ادویه را با هم مخلوط كرده و ورز بدهید تا خمیری نرم و یكدست تهیه شود نمك آن را اندازه كنید.

2 – روغن را روی شعله متوسط در یك قابلمه كوچك داغ كنید. قالب فلافل را در روغن بزنید تا چرب شود. با قاشق مایه را داخل قالب زده و قالب را در روغن برگردانید. در هر نوبت، بسته به اندازه قابلمه 4 یا 5 فلافل در روغن بیندازید. توجه داشته باشید مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد كه فلافل‌ها در آن شناور باشند.

نکته:
1 – خمیر مایه فلافل باید طوری باشد كه اگر قالب را سر و ته بگیرید به آرامی از آن جدا شود.

2 – اگر خمیر سفت بود، كمی آب به آن اضافه كنید تا به غلظت لازم برسد.

3 – برای اینكه بفهمید روغن داغ شده است، كمی از مایه را در روغن بیندازید اگر مایه روی روغن آمد، به اندازه كافی داغ شده است.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *