هویج پلو؛ مخصوص زمستان هویج پلو و كلم پلو هم ازجمله غذاهای مناسب برای فصل سرما هستند چون هویج جزء خوراكیهای گرم و تر است. بهتر است به این غذا دارچین هم اضافه كنید. این غذا ازجمله غذاهای رژیم غذایی استاندارد بوده و برای بیشتر افراد مناسب است. مواد لازم: هویج: یك كیلوگرم برنج: یك كیلوگرم شكر: 200 …
بیشتر بخوانید »غذای محلی
طرز تهیه ی تهچین
مواد لازم: سینه مرغ پخته و خرد شده: چهار عدد زرده تخممرغ: چهار عدد ماست سفت و چكیده: چهار پیمانه برنج: پنجونیم پیمانه كره آب كرده: پنج قاشق غذاخوری روغن مایع: یك پیمانه نمك و زعفران: به مقدار لازم آب مرغ: یك پیمانه روش تهیه 1. بعد از خیس كردن برنج، آب مرغ را به آن اضافه كرده و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی چیکن استریپس
مواد لازم: نیمه سینه مرغ بدون پوست 4 عدد آرد 1/2 فنجان آویشن خشک 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری نمک و فلفل تخم مرغ 2 عدد بزرگ کورن فلکس دانه درشت 6 فنجان کره آب شده 3 قاشق غذاخوری چیکن استریپس طرز تهیه: 1. در ظرفی کم عمق آرد،آویشن،نمک و فلفل وفلفل قرمز را مخلوط …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی باقلوای چیلی
باقلوای چیلی مواد لازم: خمیر یوفكا مخصوص باقلوا: یك بسته پنیر لبنه: 100 گرم كرم پاتی سیر: 100 گرم مغز گردو، بادام و پسته: از هر كدام 75 گرم كره: 200 گرم روغن مایع: چهار قاشق غذاخوری هل، دارچین، زنجبیل و فلفل چیلی: به میزان لازم شكر: 500 گرم آب: 300 میلی لیتر گلوكز: 2 قاشق غذاخوری پودر هل: دو …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کوفته تبریزی
مواد لازم: مغز ران گوساله چرخ کرده ….. 750 گرم ران مرغ بدون استخوان …. 100 گرم لپه پخته شده و چرخ کرده …. 300 گرم سبزی خرد شده …. 500 گرم شوید … 100 / تره … 200 / مرزه … 100/ ترخون … 50 / ریحان … 50 سیب زمینی پخته و چرخ کرده …. 1 عدد برنج …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی زرشک پلو با مرغ مجلسی
مواد اولیه: آبلیمو (تازه) 4 قاشق غذاخوری برنج 6 پیمانه زرشک 1 و نیم تا 3 پیمانه گلاب به میزان لازم شکر (بستگی به ذائقه) 1تا5قاشق غذاخوری خلال بادام به میزان لازم زردچوبه 2قاشق چایخوری برگ بو 5 عدد پوست پرتقال 1 عدد خلال پسته به میزان لازم زعفران (هر چه بیشتر بهتر) به میزان لازم(حدودا 1پیمانه) مرغ 1 عدد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ژله نیمرو
مواد اولیه : ژله هلو یا پرتقال نصف بسته ژله آلوورا 1 بسته بستنی وانیلی آب شده سه قاشق آبجوش یک و نیم لیوان شیر یا بستنی وانیلی یک لیوان با ژله نیمرو بقیه را هیجان زده کنید طرز تهیه: 1. ابتدا برای درست کردن زرده،نصف بسته ژله پرتقالی یا هلو را با نصف لیوان آبجوش حل می کنیم،برای بهتر …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی مينی برگر
مواد لازم دسته اول: گوشت چرخكرده: 300 گرم آرد سوخاري: 50 گرم پياز رنده شده: يك عدد فلفل دلمهاي ساطوري شده: نصف يك عدد كاري زرد: يكدوم قاشق چايخوري تخممرغ: يك عدد نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم زردچوبه: يك قاشق غذاخوري مواد لازم دسته دوم: هويج پخته: دو عدد تره: يك دسته كوچك پنير لبنه: 200 گرم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی قیمه نثاری
مواد لازم: گوشت خورشتي: 500 گرم پياز: يك عدد بزرگ رب گوجه فرنگي: دو قاشق غذاخوري آب: سه ليوان زردچوبه و ادويه خورشتي (ادويه قيمه نثار): يك قاشق چايخوري نمك و فلفل و دارچين: به ميزان لازم زعفران دم كشيده: نصف پيمانه گلاب: دو قاشق غذاخوري زرشك و خلال پسته و خلال بادام: از هر كدام 5 قاشق غذاخوري …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی دلمه برگ مو
مواد لازم: گوشت چرخ کرده يا قيمه ۳۰۰ گرم برنج1 پیمانه لپه 1 پیمانه سبزی خرد شده ( ترخون ، مرزه ، ریحان ، جعفری ، شوید ، گشنیز و پیاز چه ) ۱ پیمانه زرشک قرمز ۳ قاشق غذا خوری نمک و زرد چوبه و فلف سياه و قرمز به میزان لازم خلال پوست پرتقال تلخی گرفته شده ۴ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رولت تخم مرغ
مواد لازم: تخم مرغ هویج پیارچه نمک روغن آشنایی با روش تهیه رولت تخم مرغ (غذای کرهای) طرز تهیه: 1. ابتدا تخممرغها را در کاسهای ریخته و به وسیله چنگال یا همزن، هم میزنیم.سپس هویج و پیازچه خرد شده و نمک را به تخممرغ اضافه میکنیم و همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم. 2. بعد کف تابه را روی حرارت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پلو مکزیکی
مواد لازم: سینه مرغ پخته شده : یک عدد پیاز متوسط : یک عدد سیر له شده : یک حبه نمک : یک قاشق چایخوری فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری سس سالسا : 1/4 پیمانه هویج : یک عدد در صورت تمایل روغن : به میزان لازم برنج پلو مکزیکی طرز تهیه: 1. سینه مرغ را از قبل همراه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی زرشک پلو
بسیاری از افراد تصور میکنند که روش طبخ این غذا بسیار ساده است در حالی که رعایت نکتههای ظریفی در آن لازم و نشانه حرفهای بودن آشپز است: 1. برای اینکه غذایتان طعم بهتری داشته باشد، قبل از طبخ، تکههای مرغ را در روغن سرخ و بعد از طلایی شدنشان، به آنها پیاز و ادویه و آب اضافه کنید. 2. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی بادمجان شکم پُر مازندرانی
طرز تهیه بادمجان شکم پُر مازندرانی ابتدا بادمجانها را پوست گرفته و نمك میزنیم و اجازه میدهیم مدتی استراحت كنند تا تلخاب آنها برود. سپس شسته و خشك میكنیم. وسط بادمجانها را یك چاك میدهیم به طوری كه از ابتدا و انتها جدا نشوند. مواد اولیه: بادمجان 5عدد گوجه فرنگی 3عدد پیاز (رنده شده) 3عدد گردو 200گرم سیر 3حبه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ کدو حلوایی
مواد لازم: کدو حلوایی …. 300 گرم پیاز متوسط …. 1 عدد سیر …. ۱ حبه کره …. ۱ ق غ استاک مرغ (آب مرغ) …. ۵۰۰ میلی لیتر آویشن …. ¼ ق م خامه …. ۲ ق غ نمک و فلفل طرز تهیه سوپ کدو حلوایی طرز تهیه: 1 – کدو حلوایی را با پوست و سیر را در …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ترشه تره گیلانی
مواد اولیه : برای 5 نفر تخم مرغ 3 عدد سیر 1 بوته خالواش نصف پیمانه (سبزی سنتی گیلانی) آب نارنج 1 تا 1 و نیم لیوان فلفل به میزان لازم سبزی 1 كیلو (اسفناج،برگ چغندر،گشنیز،تره،جعفری و شوید( اسفناج بیشتر از بقیه)) نعنا نصف پیمانه دارچین به میزان لازم روغن نصف پیمانه نمك به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کتلت بادمجان
مواد لازم • دو عدد بادمجان • سه عدد سیب زمینی آب پز • یک عدد پیاز و تخم مرغ • یک قاشق غذاخوری جعفری خردشده • 30 گرم پنیر پیتزا • نمک و آرد سوخاری و روغن روش تهیه 1. بادمجان ها را روی اجاق یا در فرکبابی کرده و سپس پوست کنده و ساطوری خرد کنید. سیب زمینی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کتلت مرغ و هویج
مواد لازم (4 نفر) • گوشت مرغ 400 گرم • لپه دو سوم لیوان • تخممرغ 1 عدد • هویج رنده شده نصف لیوان • گشنیز تازه 1 لیوان • گوجه فرنگی متوسط 4 عدد • پیاز متوسط 1 عدد متوسط • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه • روغن مخصوص سرخ کردنی 5 قاشق مرباخوری طرز تهیه 1. ابتدا گوشت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کتلت افغانی
مواد لازم • گوشت : 1 کیلو • پیاز خرد شده : 3 عدد • سیب زمینی پخته شده : 3 عدد • سیر : 3 پر • نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم • تخم مرغ : 3 عدد روش تهیه تمام مواد فوق را در آب نسبتا کم بریزید و وری حرارت بگذارید وقتی که نیم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کتلت گرد غوره
مواد لازم • گوشت چرخکرده؛ ۲۵۰ گرم • پیاز رنده شده؛ یک عدد • سیبزمینی رنده شده؛ یک عدد متوسط • تخممرغ؛ یک عدد • نمک و زردچوبه؛ به میزان لازم • آرد نخودچی؛ یک قاشق غذاخوری • پیاز سرخ شده؛ دو عدد متوسط • سیبزمینی ورقه شده؛دو عدد متوسط • گوجهفرنگی؛سه عدد متوسط • گرد غوره؛ برای روی کتلت …
بیشتر بخوانید »