مواد لازم براي 4 نفر: فيله مرغ: 16 عدد پياز متوسط، ساطوري: يك عدد قارچ ورقهاي:200 گرم روغن مايع: يكچهارم پيمانه سير، ساطوري: يك عدد پنير موتزارلا، رنده شده: 100 گرم نمك و فلفل سياه: به مقدار لازم روش تهیه: 1. فر را روي 200 درجه سانتيگراد گرم كنيد. فيلههاي مرغ را شسته، خشك كرده و از وسط چاك …
بیشتر بخوانید »غذای محلی
طرز تهیه ی تاکو صبحانه
• تعداد: 4 نفر (هر نفر دو تاکو) • زمان آماده سازی: 20 دقیقه • زمان پخت: 7 دقیقه با دمای 375 درجه فارنهایت مواد لازم • نان پیتا یا ترتیلا • یک قاشق چایخوری روغن گیاهی • کمی روغن • ¼ قاشق غذاخوری نمک • یک پیمانه سیب زمینی قهوه ای رنده شده • دو قاشق غذاخوری فلفل سبز …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی اِستارا پنیر و بوقلمون
• تعداد: 8 نفر • زمان تهیه: 30 دقیقه • زمان خنک شدن: 2 ساعت • زمان پخت: 55 دقیقه مواد لازم • 12 عدد نان کشمشی • 170 گرم پنیر چدار خرد شده • 255 گرم سینه بوقلمون خرد شده یا ژامبون بوقلمون • ¼ پیمانه کره آب شده • 1/3 پیمانه پیاز خرد شده • سه پیمانه شیر …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كوكوي آويشن
مواد لازم • تعداد: يك نفر • 1عدد تخممرغ • 1قاشق مرباخوري آرد گندم • 1قاشق غذاخوري سرصاف پودر آويشن • نمك به ميزان لازم • يكونيم قاشق غذاخوري روغن مايع طرز تهيه 1. تخممرغ، آرد، نمك و پودر آويشن را بهمدت يك دقيقه با چنگال بزنيد. 2. روغن را داخل تابه بريزيد و آن را حدود 30ثانيه روي …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی وافلساندویچ توت فرنگی و پنیر خامه ای
• تعداد: 4 نفر • زمان آماده سازی: 20 دقیقه • زمان پخت: دو دقیقه برای هر ساندویچ مواد لازم • 1/3 پیمانه پنیر سفید خامه ای • 4 قاشق چایخوری عسل • 8 عدد نان وافل • 1.5 پیمانه توت فرنگی تازه • ¼ پیمانه گرانولای کم چرب • دو قاشق غذاخوری مغز نمکی تخمه آفتابگردان • کمی روغن …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پای پنیر و ژامبون
• تعداد: 12 تا 16 نفر • زمان تهیه: 30 دقیقه • زمان پخت: 25 دقیقه مواد لازم • 180 گرم پنیر خامه ای، نرم شده • دو قاشق غذاخوری خردل عسل • 500 گرم خمیر شیرینی پزی آماده و منجمد • 170 گرم ورقه های نازک ژامبون • 170 گرم پنیر چدار رنده شده • یک عدد تخم مرغ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سینه مرغ قالبی
مواد لازم: قارچ: 500 گرم سینه مرغ: 500 گرم تخممرغ: سه عدد خامه: یک پیمانه سس مایونز: یک پیمانه بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری آرد سوخاری: نصف پیمانه خردل: یک قاشق چایخوری کره: 50 گرم آب لیمو: دو قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه: از هر کدام یک قاشق چایخوری آشنایی با روش تهیه سینه مرغ قالبی طرز تهیه: 1. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد اسفناج با بال دودی
مواد لازم: بال دودی وکیوم شده: یک بسته اسفناج: 500 گرم پنیر ورقهای گودا یا چدار: حدود 10 ورق رب انار: دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک: چهار قاشق غذاخوری آب: سه قاشق غذاخوری سبزی معطر مخصوص سالاد: یک بسته روغن زیتون:100 میلیلیتر مغز تخمه آفتابگردان: یک بسته ذرت در صورت تمایل: یک قوطی روش تهیه: 1. برگهای اسفناج را پاک …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی نان كنجدي سوخاري
تعداد: 1نفر مواد لازم • 2عدد نان تست،1 • عدد تخممرغ كوچك • 2تا 3قاشق غذا خوري كنجد • نمك، پودر فلفل سياه و دارچين به ميزان لازم • روغن مخصوص سرخ كردن به ميزان لازم طرز تهيه 1. تخممرغ را با نمك، فلفل و كمي پودر دارچين به خوبي هم بزنيد. 2. نانهاي تست را ابتدا در تخممرغ و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تخممرغ بندیکت
• تعداد: 8 نفر • زمان تهیه: 25 دقیقه • زمان پخت: 30 دقیقه مواد لازم • یک قاشق چایخوری سرکه • 8 عدد تخم مرغ • 4 عدد مافین انگلیسی • 1/3 پیمانه پنیر نرم طعمدار (سبزیجات، پیاز، فلفلی یا …) • 8 ورقه ژامبون • 16 ساقه ریحان یا اسنفاج تازه • 8 ورقه گوجه فرنگی • …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ناگت برنج و گوشت مخصوص کودکان
مواد لازم: برای 4 نفر برنج 1پیمانه تخم مرغ 2عدد پیاز 1عدد رب گوجه فرنگی 1قاشق سوپخوری سیر 1حبه نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم آرد به میزان لازم كره به میزان لازم زعفران نصف قاشق چایخوری (ساییده) گوشت 100گرم (چرخكرده) طرز تهیه: 1. برنج را حدودا دو ساعت با اب و نمك خیس كنید و آن را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خوراك ميگو با سويا سس
موادلازم براي 4 نفر ميگو: 500 گرم فلفل دلمهاي قرمز، زرد، سبز: از هر كدام يك عدد كوچك پياز: يك عدد بزرگ كلم بروكلي: يك و نيم پيمانه، خرد شده پودر سير: يك دوم قاشق چايخوري سويا سس: دو قاشق غذاخوري فلفل قرمز، زردچوبه و ادويه كاري: به ميزان لازم روغنزيتون: چهار قاشق غذاخوري جعفري براي تزیين: بهمقدار کافی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ته چین عربی
مواد اولیه: برای 4 نفر برنج 4 پیمانه مرغ 4 قطعه گوجه فرنگی 2 عدد كاهو 1 كیلو گرم كره نصف پیمانه زعفران به میزان لازم مغز آجیل (برای تزیین) به میزان لازم لیمو (ریز و ترش) 4 عدد برگ بو 4 عدد طرز تهیه ته چین عربی طرز تهیه 1. مرغ را از شب قبل یا حد اقل 2ساعت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رولت مرغ و اسفناج
مواد لازم براي 2نفر: سينه يك مرغ كامل اسفناج ژامبون پياز ريز شده يك عدد كوچك روغن زيتون كمي براي داخل تابه زعفران آب كرده و آبليمو به ميزان لازم روش تهيه: 1. ابتدا سينه كامل يك مرغ را كه معمولا به دو تكه تقسيم ميكنيم، بدون استخوان كرده و فيلههاي آن را نيز جدا ميكنيم. 2. هر سينه را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شلغم آر متركي سبزي
شلغم را جايگزين گوشت قرمز كنيد براساس تحقيقات و بررسيهاي دانشمندان هر صد گرم شلغم 35 كيلوكالري انرژي، يك گرم پروتئين، چهار ميليگرم آهن و 40 ميليگرم ويتامين C دارد. بنابراين شلغم ميتواند جايگزين مناسبي براي گوشت قرمز باشد. در انتخاب شلغم حساسيت به خرج دهيد شلغم سالم بايد سنگين باشد و وقتي آن را از وسط برش ميدهيد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی لازانیا ادویهدار صبحانه
• تعداد: 16 نفر • زمان تهیه: 40 دقیقه • زمان سرد شدن: 8 تا 24 ساعت • زمان پخت: یک ساعت مواد لازم • 680 گرم سوسیس • 680 گرم پنیر سفید • نصف پیمانه پیازچه خرد شده • ¼ پیمانه پیازکوهی تازه • ¼ پیمانه هویج رنده شده • 18 عدد تخم مرغ • 1/3 پیمانه شیر • …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ساندويچ نان و پنير و گردو
تعداد: 1نفر مواد لازم • 4عدد نان تست • يك قوطي كبريت پنير • 2تا 3قاشق غذاخوري گردوي خردشده طرز تهيه 1. پنير را روي هر 4نان تست بماليد. 2. روي 2 عدد از نانهاي تست را با گردوهاي خردشده بپوشانيد. 3. 2نان ديگر را روي اين تستهاي گردويي بگذاريد. 4. اين 2ساندويچ را بهمدت 2تا 3دقيقه داخل دستگاه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کیش توفو، قارچ و مارچوبه
• تعداد: 6 نفر • زمان آماده سازی: 20 دقیقه • زمان پخت: 20 دقیقه با دمای 350 درجه فارنهایت مواد لازم • 350 گرم توفو (خمير سويا كه سفيد و پنير مانند است) • دو عدد تخم مرغ • 85 گرم پنیر چدار، رنده شده • دو قاشق غذاخوری ریحان خرد شده • ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی گوجه شکم پر با تخم مرغ
مواد لازم • گوجه فرنگی • تخم مرغ • نمک • فلفل • روغن زیتون طرز تهیه 1. سر گوجهفرنگیها را جدا کنید و درون گوجهها را خالی کنید اما تا حدی که تخمهای گوجه فرنگی خارج شود و گوشت آن باقی بماند. 2. درون گوجهها نمک و فلفل بپاشید، کف سینی فر را چرب کنید سپس گوجهها را کف …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پپروناتا
موادلازمبراي چهار نفر روغن مايع: يكچهارم پيمانه فلفل دلمهاي قرمز، خلالی: دو عدد فلفل دلمهاي زرد، خلالی: دو عدد فلفل دلمهاي سبز، خلالی: دو عدد پياز بزرگ، خلالی: يك عدد سير خرد شده: سه حبه پودر آويشن: نصف قاشق غذاخوري گوجهفرنگي درشت نگینی: چهار عدد ريحان تازه: 5-6 ساقه آبليمو: يكچهارم پيمانه نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم روش …
بیشتر بخوانید »