• تعداد: 8 نفر • زمان تهیه: 30 دقیقه • زمان پخت: دو ساعت • خوراک: لبنانی مواد لازم • 18 عدد کدوسبز کوچک • 35 عدد برگ مو • 1 ¼ پیمانه برنج (از یک ساعت قبل خیس کنید) • 500 گرم گوشت چرخکرده • یک عدد گوجهفرنگی • 4 قاشق غذاخوری کره آب شده • ¼ پیمانه آب …
بیشتر بخوانید »غذای محلی
طرز تهیه ی لوبیا سبز با گوجهفرنگی
• تعداد: 5 نفر • زمان تهیه: 25 دقیقه • زمان پخت: یک ساعت و 10 دقیقه • خوراک: لبنانی مواد لازم • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون • یک عدد پیاز متوسط خرد شده • 800 گرم لوبیا سبز • 8 حبه سیر رنده شده • دو عدد گوجهفرنگی پوست کنده و خرد شده • دو عدد عصاره سبزیجات …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کباب مرغ با کرفس
مواد لازم : سینه مرغ چرخ شده: عدد هویج: 1 عدد برگ کرفس خرد شده: به میزان دلخواه پیاز متوسط : 1 عدد نمک، زردچوبه: به میزان دلخواه فلفل، آب زعفران: به میزان دلخواه ساقه کرفس : ۸عدد طرز تهیه : 1. پیاز را رنده کنید و با مرغ چرخ شده، هویج رنده شده و برگ کرفس خرد شده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تهچین لوبیاسبز
• تعداد: 4 نفر • زمان تهیه: 10 دقیقه • زمان پخت: 15 دقیقه • خوراک: ایرانی مواد لازم • 3 لیوان برنج • 300 گرم سینه مرغ پخته • 4 عدد تخممرغ • یک لیوان ماست کمچرب • 1.5 لیوان لوبیا سبز • یک لیوان مرزه و ترخون • یک عدد پیاز متوسط • 3 قاشق غذاخوری روغن کانولا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تارت گوشت
مواد لازم جهت تهیه خمیرتارت: آرد 280 گرم زرده تخممرغ 1 عدد پودر پنیر پارمسان 1 ق چ پودر سیر یکدوم ق غ جعفری خرد شده 3 ق غ مارگارین 200 گرم آب سرد 60 میلی لیتر نمك یك دوم ق چ مواد لازم برای داخل تارت: گوشت چرخکرده 350 گرم گوجهفرنگی 6 عدد متوسط قارچ 400 گرم پیاز درشت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوشی
مواد لازم: برنج مخصوص سوشي: يك پيمانه آب: يكونيم پيمانه سركه برنج: يكسوم پيمانه شكر: دو قاشق غذاخوري نمك: يكدوم قاشق چايخوري نوري (جلبك مخصوص سوشي): يك ورق مايونز چيلي: دو قاشق غذاخوري خيار: دو عدد فلفل دلمهاي قرمز: يك عدد شويد تازه (خردشده): به ميزان لازم روش تهیه: 1. ابتدا برنج را با آب دو تا سه ساعت خيس …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی مرغ با سبزیجات و سس قارچ
تعداد: 4 نفر زمان تهیه و پخت: 35 دقیقه مواد لازم 8 عدد ران مرغ با پوست 1/4 قاشق چایخوری نمک درشت 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه دو قاشق غذاخوری رزماری تازه دو قاشق غذاخوری آویشن تازه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون 225 گرم قارچ درشت یک قاشق غذاخوری آرد کامل 1.5 پیمانه آب مرغ دو قاشق غذاخوری خردل یک …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ته تالی
مواد لازم: پیاز متوسط 1 عدد گوشت چرخ شده 250 گرم سیب زمینی 2 عدد متوسط گوجه فرنگی 2تا3 عدد فلفل دلمه ای در صورت تمایل نمک و فلفل و زرد چوبه و آبغوره یا غوره به عنوان چاشنی ته تالی؛ غذایی سنتی و محبوب از شهر اراک طرز تهیه : 1. در ابتدا اشاره کنم این غذا تقریبا شبیه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی چای شیر و عسل
مواد لازم يك كيسه چاي يك دانه هل مقداري فلفل سياه خرد شده دو عدد چوب دارچين يك عدد ميخك مقداري زنجيل تازه پوست كنده يك فنجان آب گرم يك فنجان شير يك قاشق عسل مقداري جوز و وانيل طرز تهیه 1. همه مواد به جز عسل و شير را در يك ظرف بريزيد و بگذاريد جوش بيايد. بعد از …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی نان فطیر
مواد لازم: آب گرم : نصف پیمانه آرد : 4 پیمانه آب ولرم : 2 پیمانه نمک : یک قاشق چایخوری شکر : 1/2-1 قاشق چایخوری پودر خمیر ترش : 2 قاشق چایخوری روغن مایع : یک قاشق سوپخوری کنجد : مقدرای (برای تزئین) گردو خرد شده : یک پیمانه دارچین : 2 قاشق سوپخوری شکر : 1/2 پیمانه نان …
بیشتر بخوانید »راه هایی برای تشخیص سالم بودن تخم مرغ
1. دقت کنید پوسته تخممرغ تازه، سفید، شفاف و زبر و خشن است اما پوسته تخممرغ کهنه کدر، صاف و بدرنگ است. 2. اگر در مورد تازه بودن آن شک دارید میتوانید مقداری محلول آب نمک سرد درست کنید سپس تخممرغ ها را درون محلول قرار دهید، اگر سالم باشد بهدلیل سنگین بودن به صورت عمودی به ته ظرف میرود …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کوفته قلقلی با مرغ و گوجهفرنگی خشک
تعداد: 8 نفر زمان تهیه: 25 دقیقه زمان پخت: 16 دقیقه مواد لازم 100 گرم گوجهفرنگی خشک 3 حبه سیر 1/4 قاشق چایخوری نمک درشت 1/8 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه 1/4 پیمانه نان خشک 700 گرم مرغ خام نصف پیمانه پنیر ریکوتا دو عدد تخممرغ همزده یک قاشق غذاخوری شیر کامل یک قاشق غذاخوری پودر آویشن یک قاشق چایخوری …
بیشتر بخوانید »تکنیک ها وراه هایی برای خوشمزه کردن سوپ و خورش
تکنیکهایی برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش _ سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند. _ در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و پس از ۱۵دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید. _ برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کلم پلو
مواد لازم: کلم خرد شده : یک کیلو برنج : یک کیلو گوشت چرخ شده : 500 گرم ریحان : 400 گرم ترخان : 250 گرم جعفری : 200 گرم پیاز : 2 عدد زعفران : 3 قاشق روغن : به مقدار لازم نمک و فلفل : به مقدار لازم ادویه پلویی : یک قاشق مرباخوری طرز تهیه پلویی ساده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی بادمجان پلو
مواد لازم: برنج : یک کیلوگرم بادمجان حلقه شده : یک کیلوگرم پیاز سرخ شده : یک پیمانه گوشت چرخ کرده : 500 گرم گوجه فرنگی حلقه شده : 2 پیمانه یا 5 عدد رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری روغن : نصف پیمانه نمک، ادویه و زردچوبه : به میزان لازم بادمجان پلو طرز تهیه: 1. بادمجانها را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رشته پلو با جوجه کبابی
مواد لازم: برنج چهار پیمانه رشته پلویی دو پیمانه سینه مرغ جوجه کبابی نیم کیلو ماست یک پیمانه تخم مرغ یک عدد زرشک و زعفران و کشمش به میزان دلخواه. آموزش تهیه رشته پلو با جوجه کبابی طرز تهیه: 1. برنج رو که از قبل خیس کرده بودیم رو در قابلمه آبجوش ریخته یکی دوتا جوش که خورد رشته رو …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ماست موسیر خانگی
مواد لازم: ماست کم چرب یک فنجان موسیر خشک نصف فنجان پودر موسیر سه چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری نمک یک چهارم قاشق چایخوری ماست موسیر خانگی طرز تهیه: 1. ابتدا موسیرها را در ظرفی با آب جوش به مدت یک ساعت خیس کنید. 2. سپس آنها را ریز ریز کنید و یا رنده کنید. 3. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خورش آلو مسمای گیلانی
مواد لازم: مرغ: براي هر نفر يه تكه آلو قيسي: براي هر نفر 2 تا 3 عدد آلو سياه: براي هر نفر 2 تا 3 عدد پياز: 2 عدد شکر: 2 قاشق غذاخوري زردچوبه: مقداري خورش آلو مسما طرز تهيه: 1. مرغ رو با كمي آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم, و پس از آنکه نیم پز …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تست چغندر و پنير بري
فر را گرم كنيد، چهار تكه نان نازك بريده شده را برداريد و يك طرف نانها را تست كنيد. روي طرف ديگر نان، سير و روغن زيتون بماليد. 400 گرم چغندر را پخته و نازك ببريد سپس آنها را در سركه بخوابانيد. چغندرها را روي نان گذاشته لايهاي پنير بري نازك بريده شده روي آنها بگذاريد. كمي فلفل سياه به …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ اسفناج با توپ كرهاي
براي آماده كردن توپ كرهاي، سه عدد تخممرغ را آبپز كرده، زرده آن را از سفيده جدا كنيد سپس زردهها را با كره كاملا مخلوط كرده و با دست به شكل توپهاي كوچك درآوريد سپس در يك ظرف در بسته قرار داده و در يخچال قرار دهيد. براي آماده كردن سوپ، كره را با حرارت پايين آب كرده، يك پياز …
بیشتر بخوانید »