در يك ماهيتابه، چهار پياز متوسط و دو حبه سير و كمي زنجبيل و نصف يك فلفل تايلندي را تفت دهيد تا زمانيكه پياز نرم و طلايي شود. ادويهها را كه شامل كمي زيره و كمي دارچين است به مواد در حال تفت اضافه كرده و براي يك دقيقه ديگر سرخ كنيد سپس نيمكيلو گوجه خرد شده را به ماهيتابه …
بیشتر بخوانید »غذای محلی
طرز تهیه ی زیتون پرورده
مواد لازم: زیتون سبز گردوی خوردشده آب انار آویشن گلپر طرز تهیه زیتون پرورده پر طرفدار شمالی طرزتهیه: 1. مقدارمواد لازم رو ننوشتم چون سلیقه ای است وبسته به ذائقه افراد متفاوته, یکی ممکنه با گردوی زیاد دوست داشته باشه یکی ممکنه با رب اناروترشی بیشتردوست داشته باشه. 2. ابتدازیتون, گردوی خرد شده و رب انارراداخل ظرف ریخته وخوب مخلوط …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ته چین قارچ
مواد لازم: برنج : 4 پیمانه ماست: یک لیوان زعفران: یک قاشق چایخوری زرشک: یک قاشق غذاخوری مرغ: 300 گرم پیاز: یک عدد قارچ: 100 گرم زرده تخممرغ: 3 عدد شکر: یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به میزان لازم روغن مایع: نصف لیوان آشنایی با روش تهیه ته چین قارچ طرز تهیه: 1. ابتدا مرغ را در یک قابلمه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی گوآكاموله
1. دو عدد آووكادوی بزرگ را از وسط نصف كرده و گوشت آن را در يك هاون خالـي كنيــد. مقداري سس تند (سس توباسكو اگر در دسترس بود)، نصف يك پياز بنفش خرد شده، كمي آبليمو، كمي نمك، يك عدد گوجه خرد شده و كمي گشنيز خرد شده را به آووكادوها اضافه كرده خوب هم بزنيد. 2. اين پيشغذا را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی جوانه بروكلي با سس كره پرتقال
1. بروكليها را به اندازه دلخواه خرد كرده، آبپز كنيد (به زمان زيادي احتياج ندارد). بــراي تهيه سس كره پرتقال، يك قاشق غذاخوري سركه سفيد را با دو قاشق آب و سه عدد دانه فلفل نيمه خرد شده و نمك مخلوط كرده و روي حرارت ملايم گاز قرار دهيد تا كمي آب آن جمع شود. 2. يك قاشق آب سرد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ماهي قزلآلاي دودي با آووکادو
1. 200 گرم فيله ماهي قـزلآلاي دودي را در اندازههـاي بزرگ ببريد. يك عدد آووكــادوي متوسط را به دو نيم كرده پوست بگيريد و در اندازههاي بزرگ قاچ كنيد؛ تقريبا هماندازه با تكههاي ماهي. 2. كمي شويد خرد شده را با خامه مخلوط كنيد. در دو ظرف، نيمي از آووكادوها و نيمي از ماهي را بريزيد. كمي آبليمو و نمك …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ ذرت شيرين
1. سه عدد پياز خرد شده را با دو عدد ساقه كرفس ريز شده، مقداري رازيانه، يك حبه سير و يك عدد فلفل تند در روغن تفت دهيد تا زمانيكه مواد نرم شوند. 2. يك دسته گشنيز را خرد كنيد. همزمان 18عدد بلال ذرت را دان كرده آماده طبخ كنيد. گشنيز را كمي تفت داده بقيه مواد را به آن …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رول سبزيجات بهاري
1. 50 گرم رشته فرنگي را بخارپز كرده (ميتوانيد از نودل هم استفاده كنيد) و آبكشي كنيد و بگذاريد آب آن كامل برود. 2. هويج (دو عدد)، خيار (يك عدد)، فلفل قرمز (دوعدد) و پياز (سهعدد) را به صورت خلال بريده و با هم مخلوط كنيد سپس رشته فرنگي خشك شده را به آن اضافه كنيد. 3. تعدادي كاغذ برنجي …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی بادمجان و تن ماهی
چه موادی لازم داریم؟ (برای سه تا چهار نفر) – سه عدد بادمجان – یک قوطی کنسرو ماهی تن (در آب یا روغن زیتون) – یک پیاز کوچک رندیده – دو حبه سیر رندیده – دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر – چند پر ریحان تازه یا اسفناج کوچک یا جعفری تازه – دو عدد گوچه فرنگی متوسط خردشده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش بلغور شیر
مواد لازم برای تهیه ترخینه آش: بلغور گندم دانه ریز شیر زرد چوبه زیره(اختیاری) آش بلغور شیر ( استان خراسان ) روش تهیه: 1. بلغور شسته شده را با شیر مخلوط میکنیم. به اندازه ای شیر اضافه میکنیم که مخلوط غلیظ باشد و شیر اضافی نداشته باشد. 2. زرد چوبه را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی اسفناج پنیری
مواد لازم 4 /1 و 1 پیمانه سینه مرغ پخته و خردشده 1 عدد پیاز خردشده به میزان لازم نمک و فلفل 1 ق چ آرد سفید 2 پیمانه اسفناج خردشده 1 پیمانه شیر 1/2 پیمانه خامه 1/2 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده طرز تهیه: 1. فر را با دمای 185 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی میرزا قاسمی
مواد لازم بادمجان = 5 عدد متوسط گوجه فرنگی تازه = 2 عدد سیر = یک بوته تخم مرغ = 3 عدد روغن و فلفل و نمک = به مقدار لازم طرز تهیه میرزا قاسمی طرز تهیه 1. در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم ( شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی لونگی
مواد لازم: گردو: ۲۵۰ گرم پیاز متوسط: یک عدد رنده شده رب آلوچه: یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل و زرد چوبه، به میزان کافی مرغ: یک عدد کامل گلپر: یک قاشق مربا خوری طرز تهیه: 1. گردوها را آسیاب کرده و پیاز رنده شده نمک وفلفل و رب آلوچه و گلپر را با هم مخلوط میکنیمو بعد داخل شکم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کویی خورش
مواد لازم: عدس خرما کدو حلوایی گردو طرز تهیه: 1. ابتدا کدو را پوست گرفته، به قطعات ریز خرد نموده و با مقداری آب میپزند. عدس را نیزقبلاً آبپز کرده و به همراه کدوی پخته، با هاون یا گوشت کوب میکوبند تا کاملاً له شود. 2. سپس گردوی سابیده شده را به همراه زردچوبه و روغن به مواد اضافه نموده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کال کباب
مواد لازم: بادنجان درشت ۴ عدد آب انار ترش یا آب غوره یا دانه انار نیم فنجان سبزی، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشک ۱ قاشق غذاخوری (سبزیهای معطری مثل خلواش و شوشاق خاص شمال ایران است و همه جا نیست. بنابراین میتوانید به جای آنها از نعناع استفاده کنید) سیر نیم بوته نمک و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی گمج کباب
مواد لازم: گوشت تکهای نیم کیلو پیاز ۳ عدد جعفری سائیده شده نیم کیلو انار ترش سائیده شده به میزان لازم آب ۱ لیوان نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم دستور تهیه: 1. گوشت را با پیاز رنده شده و فلفل و زردچوبه و جعفری سائیده شده و کمی آب و ۱ قاشق روغن روی شعله …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کرپ صبحانه
مواد لازم: آرد یک فنجان تخم مرغ 2 عدد شیر یک دوم فنجان آب یک دوم فنجان نمک یک چهارم چای خوری کره ذوب شده 2 قاشق غذا خوری کرپ صبحانه طرز تهیه: 1. در یک کاسه بزرگ ، آرد و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. 2. به تدریج شیر و آب را اضافه کنید و هم بزنید …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ترش کباب یا کباب ترش
مواد لازم : گوشت گوسفند یا گوساله ۵۰۰ گرم گردوی چرخ شده ۱۰۰ گرم رب انار ۳ قاشق غذاخوری پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه روغن زیتون یا مایع ۱/۲ لیوان جعفری. گشنیز. مرزه. ترخون ۳ قاشق خرد شده نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: 1. درون کاسهای روغن، پیاز و سیر رنده شده، سبزیجات ریز خرد شده، …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پلا سر تره
مواد لازم: سبزی تازه: شوید (کمی بیشتر ازدیگر سبزیها), گشنیز، جعفری، تره، اسفناج (یا برگ چغندر)، ترشک (اگر در دسترس باشد)، برگ گزنه تازه اگر باشد خوش طعم تر میشود _ ۲ کیلو پیاز بزرگ یک بته سیر ۳ تا ۴ بته (در صورت بودن برگ سیر تازه از برگ سیر استفاده میشود) تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد گوجه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کدو ترشک
مواد لازم: کدو یک کیلوگرم گوجهفرنگی رندهشده نیم کیلوگرم پیاز دو عدد انار دانهشده یا زرشک دو قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم آب نارنج یک قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و در تابه تفت میدهیم، کدوها را حلقه حلقه کرده به پیاز اضافه میکنیم کمی که کدوها پخته شد گوجهفرنگی را به …
بیشتر بخوانید »