آخرین خبرها

غذای محلی

طرز تهیه انواع غذای محلی شهرهای مختلف ایران مثل غذاهای شمالی, غذای آذری و …

طرز تهیه ی هل آش

510690 830 310x205 - طرز تهیه ی  هل آش

1. برای تهیه این آش ابتدا نخود و لوبیا را می‌پزند. سپس آب آن را بیشتر کرده و سبزی و برنج را داخل آن می‌ریزند. 2. بعد از آن که کمی پخته شد، بر حسب سلیقه شخصی کمی کدو به آن اضافه می‌کنند. پس از آن گوجه سبز (هلی) و کمی شکر داخل آن می‌ریزند. بعد از اینکه آش جا …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی سیرابیج یا سیرواویج

510689 275 310x205 - طرز تهیه ی سیرابیج یا سیرواویج

مواد لازم: تخم­ مرغ ۶عدد روغن مایع (مخصوص سرخ­کردن) به مقدار لازم زردچوبه (پودرشده) ۱قاشق چای خوری نمک به مقدار لازم پودر فلفل سیاه به مقدار لازم روش تهیه: ۱- برگ سیر را در مقداری روغن کمی تفت دهید تا نرم شود. ۲. زردچوبه را به برگ سیر بیفزایید و تفت دهید. ۳. تخم­مرغ­ها را در ظرفی ریخته، با همزن­دستی …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی خورش موتن جن

510688 572 310x205 - طرز تهیه ی خورش موتن جن

مواد لازم: گردو ۲۰۰ گرم سینه مرغ یک عدد قیسی ۱۲ عدد کشمش ۱۵۰ گرم رب انار دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری گلپر به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم پیاز داغ سه قاشق غذاخوری طرز تهیه: 1. ابتدا گردو را ساییده تا کاملا نرم و یک دست شود. سپس به همراه رب …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی ترش تره

510687 932 310x205 - طرز تهیه ی ترش تره

مواد لازم: اسفناج، برگ چغندر، گشنیز، تره، جعفری، شوید (مقدار اسفناج ازهمه بیشتر باشد) ۱ کیلو برنج ۲ قاشق غذاخوری آب ۱ پیمانه آب غوره یا آب نارنج ۱ تا ۱/۵ لیوان نعنا وخالواش تازه ۱ پیمانه سیر ۱ بوتهٔ کوچک نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه به دلخواه روغن ۱/۲ پیمانه تخم مرغ ۲ تا۳ عدد طرز تهیه: 1. سبزی‌ها …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی نرگسی اسفناج

510729 729 310x205 - طرز تهیه ی نرگسی اسفناج

مواد لازم: اسفناج نیم کیلو پیاز ۱ عدد سیر ۱ حبه تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد نمک و فلفل طرز تهیه 1. اسفناج‌ها رو کمی خرد کرده در ظرفی ریخته بگذارید با آب خودش بپزه و نرم بشه.(من اصولا اسفناج رو نه زیاد می‌پزم نه زیاد سرخ می‌کنم) پیاز و سیر رو خرد کرده در ماهیتابه بریزین و با …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی میرزاقاسمی

510728 613 310x205 - طرز تهیه ی میرزاقاسمی

مواد لازم: بادمجان متوسط: ۵ عدد سیر: یک بوته تخم مرغ: ۳ عدد گوجه فرنگی: ۲ عدد روغن و نمک و فلفل: به مقدار کافی طرز تهیه: 1. بادنجان‌ها را داخل فر یا روی آتش کبابی می‌کنیم تا کاملا پخته شوند، سپس پوست آنها را کنده و سرهای آنرا می‌گیریم و بعد ساطوری می‌نماییم سپس گوجه فرنگی‌ها را در آب …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی خورش عدس شمالی

525299 454 310x205 - طرز تهیه ی خورش عدس شمالی

مواد لازم برای چهار نفر: عدس ۲۵۰ گرم سیب¬زمینی دو عدد مغز گردو یک پیمانه تخم مرغ دو عدد پیاز متوسط چهار عدد رُب اَنار سه قاشق سوپخوری آب پنج پیمانه نمک و فلفل سیاه به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم دارچین به میزان لازم طرزتهیه 1. عدس را هم¬راه سیب¬زمینی، یک عدد پیاز خردشده و سه پیمانه آب …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی ماهی مالاتا یا ماهی فیویج

510726 735 310x205 - طرز تهیه ی ماهی مالاتا یا ماهی فیویج

ماهی سفید رو از پشت باز کنید و به شکم بخوابونید. یعنی در واقع دو قسمت شکم هم سطح با ستون مهره‌ها قرار میگیره . . بعد ماهی رو بگذارید توی توری کباب (یا مالابیج چوب) و ماهی رو روی آتش بگذارید هر از گاهی هم ماهی را پشت رو کرده تا کاملاً پخته شود. البته در حین کباب شدن …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی ماهی گردبیج

510725 202 310x205 - طرز تهیه ی ماهی گردبیج

مواد لازم: ماهی سفید بزرگ _ ۱ عدد سبزی‌های معطر: نعناع، خنش (خلواش), چوچاق _ یک دسته رب انار _ ۲ قاشق غذاخوری مغزگردو _ ۲۰۰ گرم نمک و فلفل و گلپر _ به اندازه کافی طرز تهیه: 1. مغز گردو را با سبزی می سائیم یا چرخ می کنیم، مغز گردو و سبزی را با رب انار و گلپر …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کولی غورابیج

510724 409 310x205 - طرز تهیه ی کولی غورابیج

  مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر: کولی (ماهی ریز) ۸ عدد سبزی (نعناع _ خلواش _ چوچاق و گشنیز) = نیم کیلو ترشی آبغوره ۱/۵ فنجان شکر ۱ قاشق غذاخوری مغز گردو ۲۵۰ گرم طرزتهیه: مغز گردو را سائیده یا چرخ کرده با دو لیوان آب می‌گذاریم بپزد تا روغن بیندازد. کولی را پوست گرفته و نمک و …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی ماکارونی با والك و قارچ

508642 247 310x205 - طرز تهیه ی ماکارونی با والك و قارچ

  مواد لازم برای 8 نفر 500 ماكاروني مدل‌دار 300 گرم والك 250 گرم قارچ 1 عدد پياز بزرگ 2 ق‌س رب گوجه‌فرنگي نمك به مقدار لازم 2 /1 ق‌س ادويه كاري طرز تهیه: 1. ابتدا والك‌ها را پاك كنيد و بشوييد. اگر برگ‌هاي والك كوچك است، نيازي به خردكردن آن نيست. سپس باتوجه به اينكه والك معمولا طعم تلخ …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کاچی قورمه

506158 228 310x205 - طرز تهیه ی کاچی قورمه

مواد لازم: بلغور گندم : 2 پیمانه آب : به مقدار لازم نمک و روغن : به مقدار لازم مواد قورمه گوشت گوسفندی : 300 گرم پیاز داغ : 200 گرم نعنا خشک : به مقدار لازم زردچوبه : به مقدار لازم کشک : به مقدار لازم روغن : به مقدار لازم کاچی قورمه طرز تهیه: 1. قابلمه را تا …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی اسپاگتی با تن ماهی

513096 442 310x205 - طرز تهیه ی اسپاگتی با تن ماهی

مواد لازم: اسپاگتی=۵۰۰ گرم گوجه فرنگی رسیده=۱ کیلوگرم فلفل دلمه قرمز=۱ تا ۲ عدد پیاز متوسط=۲ عدد کنسرو ماهی تن=۲ قوطی روغن زیتون یا روغن مایع=نصف لیوان شکر=۱ قاشق چایخوری آبلیمو=۲ قاشق سوپخوری گلپر کوبیده نرم=۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل=بقدر کافی اسپاگتی با تن ماهی را حتما امتحان کنید! طرز تهیه: 1. ابتدا آب گوجه فرنگی را می گیریم؛ …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی هات داگ با خامه

519806 478 310x205 - طرز تهیه ی هات داگ با خامه

مواد لازم: کره یک قاشق غذا خوری سوسیس هات داگ 2 عدد پیاز خرد شده یک فنجان خامه ترش (موجود در بازار) دو سوم فنجان آب یک سوم فنجان جعفری خرد شده یک قاشق غذا خوری یک شام با هات داگ طرز تهیه: 1. کره را در ماهی تابه با حرارت ملایم ذوب کنید. 2. سوسیس ها را حلقه حلقه …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کره بادام زمینی

518507 998 310x205 - طرز تهیه ی کره بادام زمینی

  کره بادام زمینی اگر نکُشد، معتاد می‌کند بادام‌زمینی یکی از شناخته‌شده‌ترین غذاهایی است که حساسیت به آن کشنده است و حتی ذره‌ای از آن می‌تواند واکنش حساسیت‌زای بسیار خطرناکی در بدن به وجود بیاورد. حال می‌خواهیم روش آماده کردن کره بادام زمینی را بگوییم که یکی از بهترین صبحانه‌های سالم و سریع و خوب‌وزود در دنیاست. با یک دستگاه …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی گراتن اسفناج و تخم مرغ

518399 782 310x205 - طرز تهیه ی گراتن اسفناج و تخم مرغ

مواد لازم: اسفناج تازه ، تمیز شده و خرد شده یک و نیم کیلو گرم شیر 2 فنجان کره 2 قاشق غذا خوری آرد 2 قاشق غذا خوری جوز هندی یک دوم چای خوری فلفل یک هشتم چای خوری تخم مرغ 6 عدد پخته شده پنیر چدار یک چهارم فنجان خرده نان 3 تا 4 قاشق غذا خوری روغن زیتون …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی خوراك لوبيا چشم بلبلي هندي

527670 462 310x205 - طرز تهیه ی خوراك لوبيا چشم بلبلي هندي

  مواد لازم برای 4 نفر 4 ق س روغن مايع مخصوص سرخ‌كردني 2 عدد پياز متوسط (پوست‌كنده و ريز خرد شود) 225 گرم سيب‌زميني (پوست كنده و نگيني خرد شود) 450 گرم هويج (پوست كنده و نگيني خرد شود) 2 ساقه كرفس (خرد شود) 2 عدد كدو (پوست كنده و درشت خرد شود) 1 عدد فلفل دلمه‌اي ( ريز …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی سوپ ذرت

508678 212 310x205 - طرز تهیه ی سوپ ذرت

  مواد لازم 2 ق‌س روغن سرخ كردني 1عدد پياز (ريز خرد شود) 1 عدد فلفل دلمه‌اي قرمز 450 گرم دانه ذرت 3 پيمانه آب مرغ 1 پيمانه خامه نمك و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: 1. پياز را پوست بكنيد و ريز خرد كنيد. داخل فلفل‌دلمه‌اي را هم خالي كرده و نگيني خرد كنيد. تابه‌اي آماده كرده و …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی ماهی با سبزی پلو

527664 287 310x205 - طرز تهیه ی ماهی با سبزی پلو

  مواد لازم برای 4تا6نفر 1 عدد ماهی (سفید یا هر ماهی دلخواه) 1 پیمانه سبزهای معطر(جعفری، گشنیز، پیازچه و کمی شوید) 2 ق س پیاز داغ 3 تا 4 حبه سیر 5 عدد تخم‌مرغ 3 ق س زعفران دم کرده نمک وفلفل به میزان لازم کمی روغن طرز تهیه: 1. ابتدا ماهی را با کمی نمک و آبلیمو مزه‌دار …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی املت رژیمی

513103 289 310x205 - طرز تهیه ی املت رژیمی

مواد لازم: تخم مرغ 2 عدد بزرگ کره یک قاشق غذا خوری اسفناج یک فنجان خرد شده گوجه فرنگی خرد شده یک سوم فنجان نمک یک هشتم قاشق چای خوری پنیر سوئیسی یک سوم فنجان خرد شده فلفل یک هشتم چای خوری املت رژیمی طرز تهیه: 1. آب را با دو عدد تخم مرغ در یک غذا ساز ترکیب کنید. …

بیشتر بخوانید »