چی لازم دارم؟ لوبیا چیتی:750 گرم قارچ:300 گرم آب گوشت: دو پیمانه پیاز: 4 عدد گوجهفرنگی: دو عدد فلفل سبز دلمهای: یک عدد روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری روغن مایع: دو قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی: چهار قاشق غذاخوری نمک: کمی فلفل: کمی چطور بپزم؟ 1. برای تهیه این خوراک، پیاز را ریز کنید و با دو قاشق روغنمایع تفت دهید. …
بیشتر بخوانید »آشپزی
طرز تهیه ی پیتزا انبه
وعده غذایی: شام زمان پخت : 105 دقیقه نوع غذا: پیتزا و ساندویچ مناسب برای 6 نفر مینی پیتزا انبه مواد لازم آرد سفید : دو پیمانه مایه خمیر سریع : 10 گرم آب ولرم : 2/3 پیمانه روغنزیتون : چهار قاشق غذاخوری انبه : یک عدد کالباس دودی ورقه شده : 150 گرم پنیر پیتزا مکعبی خرد شده : …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی قزلآلاي شكم پر با انواع سبزي
مواد لازم قزلآلا: 4 عدد تخممرغ آبپز: 2 عدد پياز: يك عدد قارچ: 50 گرم آبليمو: 3 تا 4 قاشق غذاخوري جعفري: 2 تا 3 قاشق غذاخوري زيتون: 6، 7 عدد پودر سوخاري ساده: نصف پيمانه نمك و فلفل: به ميزان لازم روغن كنجد: 4 قاشق غذاخوري روش تهیه: 1. پيش از هر چيز ماهي بدون استخوان را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی دلمهکاهوپیچ با سیبزمینی تنوری
مواد لازم گوشت گوسفند: 300 گرم چرخ کرده سیبزمینی استانبولی: 400 گرم پیاز: يك عدد سیر: 4 حبه، ساطوريشده زیره: نصف قاشق غذاخوری، خرد شده نعناع: یک قاشق چایخوری کاهوپیچ: يك عدد فلفل دلمهای: 2 عدد، نگينيشده گوجهفرنگی: يك عدد نمک، فلفل و آويشن: به میزان لازم روغن زیتون: 8 قاشق غذاخوری روش تهیه: 1. پیش از …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رولت مرغ با چاشنی سبزیجات
مواد لازم براي 4نفر: سینه مرغ: 2 عدد گوجهفرنگی: يك عدد پیازچه: 4 عدد سیر: 2 حبه کرفس: يك ساقه زیتون: 10 عدد جعفری: 50 گرم تخممرغ : 2 عدد پنیر پیتزا: 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون: 6 قاشق غذاخوری نمک و فلفل:به میزان لازم روش تهیه 1. هریک از سینه مرغها را به 2 قسمت تقسیم کنید. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خوراک مرغ به سبک بلغاری
مواد لازم براي 4نفر: مرغ: 6-5 قطعه قارچ: 200 گرم پیاز: یک عدد سیر: 3حبه روغن کنجد: 4 قاشق غذاخوری سرکه قرمز: نصف پیمانه گوجه فرنگی: 3 عدد شکر: 2 قاشق غذاخوری سس خردل: یک قاشق چای خوری آویشن: يك قاشق چای خوری نمک و فلفل: به میزان لازم روش تهیه 1. ابتدا مرغ را با آویشن، نمک …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تاکوی میگو
زمان پخت : 45 دقیقه نوع غذا: لقمه ها مناسب برای 4 نفر تاکوی میگو مواد لازم نان پیتا : 12 عدد سیر : 3 حبه سس سالسا : نصف پیمانه گشنیز خردشده : یک قاشق غذاخوری میگوی خرد شده : 360 گرم نمک، فلفل و روغن : به میزان لازم نکته: تاکوی نوعی غذای محبوب مکزیکی است که با …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پاستاميگو با كاري
مواد لازم : ميگوي ريز پلويي: 500 گرم پاستا يا اسپاگتي: يك بسته پودركاري: يك قاشق غذاخوري هویج پخته شده: 300 گرم ذرت پخته شده: يك ليوان روغن زيتون: به ميزان لازم پياز متوسط: يك عدد فلفل دلمهاي متوسط: يك عدد زردچوبه: 2 قاشق چايخوري خردل: 3 قاشق غذاخوری روش تهيه: 1. ابتدا پياز و فلفل دلمهاي را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کرم ژله هویج پرتقال
مواد لازم زرده تخممرغ: پنج عدد شیر: 250 میلیلیتر آب پرتقال: 300 ميليليتر خامه صبحانه: 300 گرم شكر: 50 گرم ژله پرتقال: دو بسته وانيل: يكدوم قاشق چايخوري آب جوش: 250 ميليليتر رنده پوست پرتقال در صورت تمایل: یک قاشق غذاخوری مواد برای تهیه ژله: مربای هویج: 300 گرم پودر ژلاتین: یکونیم قاشق غذاخوری آب سرد: 60 میلیلیتر …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پاپکیک وانیلی
مواد لازم آرد: 150 گرم کره: 90 گرم شکر سفید:90گرم تخممرغ:2عدد پنیرخامهای:60 گرم بادام خرد شده: 50 گرم پودر بیسکویت: 50 گرم آب گرم: 125 میلیلیتر (نصف لیوان) بیکینگپودر: یکدوم قاشق چایخوری وانیل: یکدوم قاشق چایخوری روش تهيه: 1. ابتدا شکر، کره و پنیر خامهای را با یکدیگر مخلوط و داخل کاسه همزن میریزیم و آنقدر هم میزنیم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ هویج و تره
مواد لازم خامه صبحانه: 100 گرم سينه مرغ: 200 گرم پياز: يک عدد تره: یک دسته کوچک نمک: به ميزان دلخواه شير: يک ليوان آب: سه ليوان برنج: 150 گرم هویج پخته: 400 گرم روش تهيه: 1. ابتدا مرغ را ريز خرد کرده و با پياز که آن را به چند قسمت تقسيم کردهايم داخل قابلمه ريخته و با کمي …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد هویج
مواد لازم هویج پخته شده: 500 گرم سیبزمینی پخته شده: 300گرم ساقه پیازچه ریز شده: 2 قاشق غذاخوری فلفل دلمهای ریز شده: 3 قاشق غذاخوری ساقه کرفس ریز شده: 2 شاخه سس مایونز، خردل و سس فرانسوی: از هر کدام یکسوم لیوان سرکه و لیموترش: به میزان لازم نمک و فلفل: به میزان لازم شوید خرد شده در صورت تمایل: …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كاپ هـای مـرغ و سبزيجـات در مایکروویو
مواد لازم (12 – 13 عدد) سينه مرغ: 300 گرم روغن مايع: چهار قاشق سوپخوري نمك: نصف قاشق چايخوري پودر فلفل: 1/4 قاشق چايخوري پودر زنجبيل: 1/4 قاشق چايخوري پياز خرد شده: نصف پيمانه كلم بروكلي: يك پيمانه ذرت: نصف پيمانه هويج خرد شده: نصف پيمانه سير: سه حبه نان بروتشن: 12 تا 13 عدد مواد لازم براي سس بشامل …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كراكت گوشـت در مایکروویو
مواد لازم (14 تا 16 عدد) گوشت چرخ كرده: 300 گرم پياز ريز رنده شده: يك عدد سير رنده شده: سه تا چهار حبه فلفل دلمه اي قرمز ريز خرد شده: چهار قاشق سوپخوري رب گوجه فرنگي: دو قاشق سوپخوري نمك: يك قاشق چايخوري پودر فلفل قرمز: 1/4 قاشق چايخوري آرد سوخاري: دو تا سه قاشق سوپخوري تخم مرغ: يك …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی بورک گوشت و جعفــری
مواد لازم خمیر یوفکا مثلثی 9595: 25 ورق گوشت چرخ کرده:300 گرم جعفری ریز خرد شده:100 گرم پنیر پیتزا:100 گرم آب و روغن مایع: به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم پیاز رنده شده: یک عدد طرز تهیه اردورهای گرم برای روزهای سرد ابتدا پیاز را به همراه کمی روغن در تابه ریخته و تفت داده تا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پوره لوبيا سـفيد
مواد لازم (چهار نفر) لوبيا سفيد: 500 گرم سبزي معطر خرد شده شامل (نعنا، ترخان و جعفري): نصف پيمانه روغن زيتون: يك پيمانه پياز: يك عدد سير: سه حبه گردو: 50 گرم سركه: نصف پيمانه نمك و فلفل: به ميزان لازم طرز تهیه اردورهای گرم برای روزهای سرد لوبيا را همراه نمك، سير، پياز و مقداري آب روي حرارت ميگذاريم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی نان لـئوپار
مواد لازم (شش نفر) آرد: چهار پيمانه مايه خمير: يك قاشق چايخوري شير: يك پيمانه روغن زيتون: 1/4 پيمانه شكر: يك قاشق سوپخوري سوسيس: دو تا سه عدد پنير پيتزا ورقه اي: سه تا چهار ورق زرده تخم مرغ: يك عدد تخم خرفه: به ميزان لازم آب و نمك: به ميزان لازم طرز تهیه اردورهای گرم برای روزهای سرد آرد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی نان مرغ و سیر
مواد لازم (دو نفر) نان همبرگر: يك عدد ران مرغ: يك عدد پيازچه: چهار ساقه سير: يك حبه پياز: يك عدد پنير پيتزا رنده شده: پنج قاشق غذاخوري كره: دو قاشق مرباخوري نمك و فلفل سياه گلها: به ميزان لازم سس كچاپ: به ميزان لازم طرز تهیه اردورهای گرم برای روزهای سرد مرغ را با پياز خرد شده کمی فلفل …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رول سينه بوقلمون با مارچوبه
مواد لازم (هفت رول) سينه بوقلمون فرآوري شده: هفت ورق پنير موزارلا: نصف پيمانه مارچوبه: هفت عدد پنير پارمزان: به ميزان لازم طرز تهیه فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد روشن ميكنيم. داخل سيني فر را با ورق سيليكون پوشانده يا اين كه ظرف نسوزي را براي قرار دادن پيش غذا، چرب و آماده ميكنيم.مارچوبهها را بلانچ كرده، سپس …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی هات داگ مارپیچی
وعده غذایی: شام عصرانه زمان پخت : 90 دقیقه نوع غذا: پیتزا و ساندویچ مناسب برای 3 نفر هات داگ مارپیچی مواد لازم هات داگ : شش عدد آرد : به میزان لازم مایه خمیر : نصف قاشق سوپخوری شیر ولرم : نصف پیمانه روغن جامد : 60 گرم تخم مرغ : دو عدد شکر : نصف قاشق سوپخوری نمک …
بیشتر بخوانید »