نوشیدنی نعناع عرق نعناع 2 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری آب 1 لیوان شربت پایه به مقدار لازم نوشیدنی بهارنارنج عرق بهارنارنج 2 قاشق غذاخوری آب پرتقال 1/2 لیوان آب 1/2 لیوان شربت پایه به مقدار لازم نوشیدنی گل گاو زبان دم نوش گل گاو زبان 1/2 لیوان آب 1/2 لیوان شربت پایه به مقدار لازم عرق …
بیشتر بخوانید »آشپزی
طرز تهیه آبگوشت دیزی
وب سایت نمک: مواد لازم برای آبگوشت دیزی سنگی تبریزی گوشت گوسفندی با استخوان =1 کیلو دنبه= 300 گرم لپه =یک فنجان سرخالی پیاز متوسط =یک عدد مغز لیمو عمانی =یک قاشق سوپخوری آب گوجه فرنگی= یک فنجان رب گوجه فرنگی =یک قاشق سوپخوری سیب زمینی= 5 عدد نمک و فلفل =به مقدار لازم طرز تهیه آبگوشت دیزی سنگی تبریزی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آلبالوپلو با مرغ
مواد لازم آلبالو1 کیلوگرم شکر9 پیمانه (1300 گرم) برنج3 پیمانه (500 گرم) نمکبه مقدار لازم روغن مایع (مخصوص سرخ کردن)به مقدار لازم کرهنصف پیمانه (80 گرم) زعفران (ساییده و حلشده در آب)2 قاشق سوپخوری پیاز (بدون پوست و دونیمشده)1عدد (150 گرم) زردچوبه (پودرشده)1 قاشق چایخوری (3 گرم) مرغ (چندتکه)1عدد (1200 گرم) خلال بادام (شسته و خشک شده)یک چهارم پیمانه خلال …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رول مرغ و ژامبون
مواد لازم فیلهمرغ4 عدد (200 گرم) سیر (کوبیده )2 عدد (10 گرم) ادویه کارینصف قاشق چایخوری روغن زیتون1 قاشق سوپخوری (15 میلیلیتر) پیازچه (ریزشده)4 عدد (32 گرم) نمک و فلفلبه مقدار لازم ژامبون گوشت4 ورق (160 گرم) آرد سفیدبه مقدار لازم تخممرغ1 عدد شیر2 قاشق سوپخوری روغنمایع (سرخکردنی)به مقدار لازم طرز تهیه روش تهیه: فیلهمرغ را با بیفتککوب بکوبید تا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی لقمه انگشتی
مواد لازم فیله مرغ (قطعات کوچک برش خورده)4 تکه (200 گرم) سس پستوتیم پیمانه (75 گرم) کورن فلکس100 گرم طرز تهیه برشهای مرغ را در ظرفی بریزید و سس پستو را به آن اضافه کرده با هم مخلوط کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً مزهدار شوند. کورن فلکس را در ظرفی ریخته و در …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رولت مرغ
رولت مرغ مواد لازم سینه مرغ کامل1 عدد (500 گرم) نمک و فلفلبه مقدار لازم آبلیمو1قاشق سوپخوری (14 میلیلیتر) پیاز (نگینی خردشده)1 عدد (140 گرم) قارچ (خرد شده)4 عدد (60 گرم) فلفل دلمهای قرمز (نگینیخردشده)1 عدد (100 گرم) زردچوبه1 قاشق چایخوری (3 گرم) زعفران (ساییده و حل شده در آبجوش)1 قاشق چایخوری (7 میلی لیتر) سس خردل1 قاشق چایخوری …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پیراشکی با سیب
4 25 دقیقه 90 دقیقه 10 دقیقه مواد لازم آب ولرم400 میلی لیتر روغن مایعبه مقدار لازم آرد گندم (الک شده)4 پیمانه نمک1 قاشق چای خوری مایه خمیرترش1 قاشق سوپ خوری شکر (نرم و دانه ریز)45 گرم سیب متوسط (بدون پوست و هسته و رنده شده)3 عدد دارچین (پودرشده)1 قاشق چای خوری طرز تهیه 1.در ظرفی مناسب، آب ولرم، روغن …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تارت میوه ای
مواد لازم شیر2 پیمانه (320 میلیلیتر) تخم مرغ2 عدد شکر100 گرم وانیلیک چهارم قاشق چای خوری آرد ذرت3 قاشق سوپخوری (30 گرم) توت فرنگیبه تعداد لازم آلبالوبه تعداد لازم خمیر تارت (طبق دستور داده شده) مواد لازم (برای تهیه خمیر تارت ) آرد گندم (الک شده)250 گرم پودر قند2/1پیمانه (60 گرم) نمک4/1 قاشق چایخوری کره (خردشده)2/1پیمانه (70 گرم) تخم مرغ1 …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خوراک آلو سیاه
4 30 دقیقه 210 دقیقه مواد لازم پیاز (نگینی خردشده)1 عدد کره50 گرم روغن زیتون40 میلی لیتر سیر (کوبیده شده)3 حبه گوشت بره (خردشده)500 گرم زنجبیل (پودرشده)1 قاشق چای خوری زردچوبه (پودرشده)2/1 قاشق چای خوری فلفل قرمز (پودرشده)1 قاشق چای خوری چوب دارچین1 تکه استاک گوشت 1 لیتر گشنیز (پاک و خردشده)30 گرم آلو سیاه (شسته شده)200 گرم عسل1 قاشق …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی مسمای به
مواد لازم مرغ (درسته) 1 عدد نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم زردچوبه (پودرشده) 2 قاشق چای خوری زعفران 1 قاشق سوپ خوری روغن مایع به مقدار لازم نخ و سوزن استریل شده مخصوص آشپزی آب نارنج 160 میلی لیتر پیاز (خلالی خردشده) 2 عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری به (مکعبی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه آش شله مشهدی
مواد لازم برای آش شله مشهدی : گوشت گوسفند : 500 گرم بلغور گندم : 1 لیوان برنج : ½ لیوان باقلا : ½ لیوان نخود : ½ لیوان لوبیا قرمز : ½ لیوان لوبیا سفید : ½ لیوان لوبیا چیتی : ½ لیوان خورشت قیمه آماده : 2 لیوان پیاز : 5 عدد روغن : 5 قاشق غذاخوری دارچین و نمک و فلفل : …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خوراک سیب زمینی و شیر در فر
مواد لازم : سیب زمینی 3 عدد شیر 1.5 لیوان سیر 1 حبه پاپریکا نمک و فلفل پنیر پیتزا طرز تهیه: سیب زمینی ها را پخته پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و حلقه حلقه برش می دهیم سیرهار ا خرد می کنیم سیب زمینی ها و سیر و شیر را باهم مخلوط میکنیم پاپریکا, فلفل سیاه, نمک را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ عدس قرمز و سماق
مواد اولیه : برای 2 نفر پیاز 1عدد روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری نمك به میزان لازم فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری عدس قرمز 1 پیمانه رب گوجه فرنگی 1ونیم قاشق غذاخوری آب 6 پیمانه نعنا 1 و نیم قاشق غذاخوری سماق 1قاشق غذاخوری فلفل قرمز یك چهارم قاشق چایخوری (نساییده و پرك) طرزتهیه: روغن یا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کته تره با ماهی تیلاپیا
مواد لازم: برنج: سه پیمانه معادل 600 گرم تره: 500 گرم قرص استاک گوشت: یک عدد کره: 50 گرم ماهی تیلاپیا: یک کیلو کره برای سرخ کردن: بهمیزان لازم ادویه مخصوص مرغ و ماهی: یک قاشق غذاخوری آرد سفید: به میزان لازم خامه: 250 گرم پودرسیر: نصف قاشق چایخوری پودرگردو: به میزان دلخواه روش تهیه: 1. ابتدا برنج را پس …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ژله سمنو!
مواد لازم برای بیسكویتهای كوچك: پودر بیسكویت وانیلی: 300 گرم كره نرم شده: 100 گرم پودر بادام: 100 گرم شیرعسلی: دو قاشق غذاخوری مواد لازم جهت ژله: سمنو: 400 گرم پودر ژلاتین: دو قاشق غذاخوری سرصاف آب: 125 میلیلیتر معادل نصف لیوان روش تهیه: 1. ابتدا قالب موردنظر را كه بهتر است جنس آن سیلیكونی باشد انتخاب كرده و با …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی بورقی ترکیه
مواد لازم برای ۴ نفر: پنیر فتا: ۲۰۰ گرم تخممرغ درشت: یک عدد جعفری: یک قاشق غذاخوری، ساطوریشده نعناع: یک قاشق غذاخوری، ساطوریشده شوید: یک قاشق غذاخوری، ساطوریشده خمیر یوفکا یا فیلو:۸تا۱۲ ورقه روغن مایع: به میزان لازم طرز تهیه: ۱ – در یک کاسه تخممرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له کرده و با مواد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه مربای بهار نارنج
مواد لازم: گل بهار نارنج یک کیلوگرم شکر یک کیلوگرم آب لیمو ترش 2 قاشق سوپخوری روش تهیه: با توجه به اینکه بهار نارنج دارای طعم و مزه تلخی است، ابتدا باید با جوشاندن پی در پی، تلخی آن را از بین ببرید. پس ابتدا شکوفههای بهار نارنج را در مقداری آب ریخته و بگذارید نیم ساعت بجوشند، سپس آنها …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه دونات قلقلی
مواد لازم: تخممرغ: 3 عدد، شکر: 100 گرم، شیر: نصف فنجان، روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری ، وانیل و نمک: از هر کدام یکچهارم قاشق چایخوری، بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری، دارچین و پودر قند: به میزان لازم، آرد: به میزان لازم. روش درست کردن این دسر که میانوعدهای مناسب برای کودکان هم هست، در ادامه آموزش داده شده. طرز …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ماکارونی های رنگی
مواد لازم: لبو و اسفناج: به مقدار لازم ماکارونی: يك بسته طرز تهیه: 1. ابتدا لبو و اسفناج را بگذارید با آب کاملا بپزند. 2. بعد از پخته شدن آب آنها را کاملا بگیرید و در دو ظرف جدا بریزید. 3. ماکارونیتان را به دو قسمت تقسیم کرده و هرقسمت را در قابلمهای پر از آب جوش بریزید. 4. مانند …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ خوش طعم
مواد لازم : بادمجان 2 عدد فلفل دلمهای قرمز، زرد و یا نارنجی 2 عدد مارچوبه 3 عدد گوجهفرنگی 2 عدد کرفس 2 شاخه پیاز 2 عدد ترهفرنگی یا پیازچه 2 عدد سیر 4 حبه کلم برگ کوچک 1 عدد جعفری خردشده 1 دسته آویشن 1 تا 3 شاخه نمک و فلفل به میزان کافی آب 3 لیتر روش تهیه …
بیشتر بخوانید »