كوكی بلوط تمامي مواد را داخل كاسهاي گود ميريزيم و همه را با هم ورز ميدهيم تا خمير يكدستي حاصل شود. كوكی بلوط مواد لازم: آرد: 425 گرم پودر شكر: 140 گرم زرده تخممرغ: يك عدد عرق بهار نارنج: چهار قاشق غذاخوري كره: 275 گرم پودر بلوط يا فندق: 50 گرم روش تهيه بيسكويت: . – تمامي مواد را …
بیشتر بخوانید »شیرینیجات
طرز تهیه ی پستو با خامه
لينگوييني پاستوآلفریک جنوا يكي از بزرگترين شهرهاي اروپايي در كرانه شمالي درياي مديترانه و درياي ليگوريا – در نزديكي مرز با فرانسه- است. لينگوييني پاستاي خاص اين منطقه است كه به نام ترنته يا باوته هم ناميده ميشود. اين پاستا هم با آرد سبوسدار و هم بدون آن با همراهي تخممرغ و آب تهيه ميشود. لينگوييني يك شكل و فرم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کیک زنجبیلی
مواد لازم: آرد: 360 گرم تخممرغ: 4عدد کره: 250 گرم شیر: یک لیوان عسل: دو قاشق سوپخوری وانیل: نصف قاشق چایخوری بیکینگپودر: دو قاشق چایخوری شکر: 225 گرم پودر زنجبیل: یک قاشق چایخوری روش تهیه: 1. آماده کردن این کیک کار بسیار سادهای است. ابتدا آرد و شکر را داخل کاسهای گود که بهتر است کاسه همزن باشد میریزیم سپس …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تارت انگلیسی
مواد لازم: آرد: 650 گرم شكر: 175 گرم شير: يك ليوان (250 ميليليتر) پودر خميرترش: 45 گرم كشمش سياه پلويي: 200 گرم تكههاي ريز مرباي پوست پرتقال: 150 گرم كره: 200 گرم تخممرغ: دو عدد زرده تخممرغ: يك عدد مربا : 150 گرم روش تهیه: 1. ابتدا آرد را داخل كاسهاي ريخته ميان آرد را گود ميكنيم، سپس پودر خمير …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رولت سوسیسی
مواد اولیه: آرد: 3 پیمانه (مخصوص نان) كره: 100گرم سوسیس: 10عدد ماست: يك پیمانه بیكینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری نمك: نصف قاشق چایخوری شكر: 2 قاشق مرباخوری سیاه دانه: به میزان لازم زرده تخممرغ: يك عدد طرز تهیه رولت سوسیس طرز تهیه: 1. ابتدا کره را روی حرارت ذوب كرده و ماست را به آن اضافه کرده و مخلوط كنید، …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کیک برای تزئین و رولت
مواد لازم: بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری کرم تارتار یک چهارم قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ 4 عدد نمک یک چهارم قاشق چایخوری وانیل یک هشتم قاشق چایخوری روغن مایع یک چهارم پیمانه زرده تخم مرغ 3 عدد شکر 1 پیمانه آب جوش 90 میلی لیتر پودر کاکائو یک سوم پیمانه آرد 1 پیمانه طرز تهیه سبکترین کیک برای …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شیک توت فرنگی چند لایه
مواد لازم: توت فرنگی 450 گرم (برش های درشت) بستنی وانیلی 4 فنجان شیر 3/4 فنجان طرز تهیه شیک توت فرنگی چند لایه طرز تهیه: 1. توت فرنگی ها را داخل مخلوط کن بریزید. به مدت 1 دقیقه با سرعت زیاد مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود. هر از گاهی دستگاه را متوقف کنید و هم بزنید. پوره را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کیش گلابی کاراملی و بلوچیز
تعداد: 10 نفر زمان تهیه: 30 دقیقه زمان پخت: یک ساعت و 45 دقیقه زمان استراحت: 30 دقیقه مواد لازم خمیر آماده شیرینی 3 عدد گلابی سفت و متوسط دو قاشق غذاخوری کره یک قاشق غذاخوری شکر نصف پیمانه بلوچیز 6 عدد تخم مرغ درشت دو پیمانه ماست یونانی یک پیمانه شیر نصف قاشق چایخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری فلفل …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی هاتچاکلت پاریسی
مواد لازم • دو پیمانه شیر کامل • 130 گرم شکلات تلخ خرد شده • دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای طرز تهیه 1. شیر را در قابلمه متوسط روی حرارت ملایم آب کنید. هنگامی که گرم شد، شکلات را اضافه کنید و هم بزنید. برای اینکه شکلات به غلظت لازم برسد باید آنها را سه دقیقه روی حرارت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی نان شکلاتی موز و تمشک
• تعداد: 16 نفر • زمان تهیه: 25 دقیقه • زمان پخت: 55 دقیقه • زمان خنک شدن: 10 دقیقه مواد لازم • دو پیمانه آرد کامل • 1.5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر • نصف قاشق چایخوری جوش شیرین • نصف قاشق چایخوری پودر دارچین • 1/4 قاشق چایخوری نمک • 1/4 قاشق چایخوری جوزهندی • 1/8 قاشق چایخوری زنجبیل …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ناپلئونی با توتفرنگی
مواد لازم • پنیر خامهای شکلاتی • ¼ پیمانه + 3 قاشق غذاخوری شکر • 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو • 225 گرم پنیر خامهای • دو قاشق غذاخوری + دو قاشق چایخوری شیر • نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل • دو ورق خمیر شیرینی • یک عدد تخممرغ همزده • 1 ¾ پیمانه توت فرنگی تازه • پودر قند …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی بنفی پای
بنفی پای مواد لازم • بیسکویت 300 گرم • کره ذوب شده 60 گرم • سس کارامل 400 گرم • موز 3 عدد بزرگ • خامه فرم گرفته شده 350 گرم • شکر 1 قاشق غذاخوری • شکلات تلخ 100 گرم طرز تهیه 1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. 2. بیسکویت ها را در مخلوط …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوفله شکلات
مواد لازم • کره 3 قاشق چایخوری • آرد 3 قاشق غذاخوری • شیر 1 پیمانه • شکلات خرد شده 1 پیمانه • تخم مرغ 4 عدد • وانیل 1 قاشق چای خوری • شکر ¼ پیمانه طرز تهیه 1. برای تهیه سوفله شکلات در ابتدا چهار عدد ظرف و کاسه سوفله را با کره چرب کنید. در یک قابلمه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کره بادام زمینی
• تعداد: 34 عدد کاپکیک • زمان آماده سازی: 45 دقیقه • زمان پخت: 18 دقیقه در 375 درجه فارنهایت مواد لازم • نصف پیمانه کره • 3 عدد تخم مرغ • 2.5 پیمانه آرد کامل • 2.5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر • نصف قاشق چایخوری نمک • 1/3 پیمانه کره بادام زمینی • یک پیمانه شکر قهوه ای • …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شيك نوتلا
مواد لازم براي هر ليوان: خامه صبحانه: نصف ليوان نوتلا: دو قاشق غذاخوري بستني شكلاتي: نصف ليوان يخ: چند تكه كوچك پودر كاكائو: 20 گرم پودر فندق: 30 گرم آب: یکچهارم ليوان روش تهيه: 1. ابتدا آب را داخل قابلمهاي جوش ميآوريم، در حال جوشيدن آب، نوتلا و كاكائو را به آن اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا مواد يكدست …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی بیسکویت
مواد لازم: آرد: 225 گرم آرد ذرت: 75 گرم كره نرم شده: 250 گرم پودر قند:60 گرم رنده پوست پرتقال: 2 قاشق غذاخوري آب پرتقال: يك قاشق غذاخوري طرز تهیه: 1. فر را روي 170 درجه سانتي گراد گرم كنيد. كف سيني فر را با كاغذ روغني بپوشانيد. آرد و آرد ذرت را با هم مخلوط كنيد. كره را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كيك سيب زمينی
مواد لازم براي تهيه خمير: آرد: 700 گرم تخممرغ: دو عدد ماست: دو قاشق غذاخوري خامه: دو قاشق غذاخوري شير: 250 ميليليتر كره ذوب شده: 100 گرم نمك: يك قاشق چايخوري شكر: 40 گرم بيكينگ پودر: يك قاشق چايخوري مواد لازم براي داخل كيك: سيب زميني پخته شده: يك كيلو گرم جعفري خرد شده: نصف ليوان پيازچه خرد شده: یکسوم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی مرباي خلال پوست پرتقال
مرباي خلال پوست پرتقال موادلازم برای مربا: پوست پرتقال: 250 گرم شكر: 500 گرم آب: دو ليوان آبليمو تازه: یک قاشق مربا خوري طرز تهیه: 1. ابتدا تلخي پوست پرتقال را بگيريد؛ به اين صورت كه پوست پرتقال را سه بار به مدت 5 دقيقه در آب بجوشانيد و سپس آن را آبكش كنيد. در يك ديگ لعابي دو …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی وافلساندویچ توت فرنگی و پنیر خامه ای
• تعداد: 4 نفر • زمان آماده سازی: 20 دقیقه • زمان پخت: دو دقیقه برای هر ساندویچ مواد لازم • 1/3 پیمانه پنیر سفید خامه ای • 4 قاشق چایخوری عسل • 8 عدد نان وافل • 1.5 پیمانه توت فرنگی تازه • ¼ پیمانه گرانولای کم چرب • دو قاشق غذاخوری مغز نمکی تخمه آفتابگردان • کمی روغن …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی بیسكویت بادام زمینی
مواد لازم برای خمیر: آرد: 250 گرم كره: 160 گرم پودر شكر: 80 گرم آب: دو قاشق غذاخوری وانیل: یکسوم قاشق چایخوری پودر بادام زمینی: 60 گرم زرده تخممرغ: یك عدد مواد لازم برای داخل بیسكویت: كره: 50 گرم پودر شكر: 100 گرم كره بادامزمینی: 50 گرم پودر كاكائو: یك قاشق غذاخوری پودر بادامزمینی: دو قاشق غذاخوری پسته چرخ شده …
بیشتر بخوانید »