فر را روي دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد. 125 گرم شكلات تلخ همراه 150 گرم كره را با روش بنماري آب كنيد. با همزن برقي سه تخممرغ و نصف پيمانه شكر قهوهاي را بزنيد تا پف كند. يكسوم پيمانه آرد، یک قاشق غذاخوري پودر شكلات و مايع شكلات آبشده را با تخممرغ زده شده مخلوط كنيد. فوندانت را براي …
بیشتر بخوانید »شیرینیجات
طرز تهیه ی پودينگ ليمويي
فر را روي 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد. 150 گرم كره، دو قاشق چايخوري رنده پوست ليمو، يكسوم پيمانه آب ليمو، یک و نيم پيمانه شكر، سهچهارم پيمانه آرد، يك و نيم پيمانه شير و چهار زرده تخممرغ را با هم مخلوط كنيد. سفيدهها را با همزن برقي بزنيد و آرام به مخلوط بالا اضافه كنيد. خمير به دست آمده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پودينگ ليمويي
فر را روي 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد. 150 گرم كره، دو قاشق چايخوري رنده پوست ليمو، يكسوم پيمانه آب ليمو، یک و نيم پيمانه شكر، سهچهارم پيمانه آرد، يك و نيم پيمانه شير و چهار زرده تخممرغ را با هم مخلوط كنيد. سفيدهها را با همزن برقي بزنيد و آرام به مخلوط بالا اضافه كنيد. خمير به دست آمده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كيك فنجاني پنج دقيقهاي
35 گرم آرد، یک قاشق غذاخوري پودر شكلات، كمي نمك و یک و يكدوم قاشق غذاخوري شكر قهوهاي را با هم مخلوط كنيد. در كاسهاي ديگر یک عدد تخممرغ، دو قاشق غذاخوري شير، یک قاشق غذاخوري كره و يكچهارم قاشق چايخوري وانيل را مخلوط كنيد، سپس مواد خشك را به مواد تر اضافه كنيد، آن را در يك ماگ 500 …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تارت شکلاتی
مواد اولیه: بیسکوییت 9 عدد (بیسکوییت شکلاتی کرم دار – خرد شده) کره 5 قاشق غذاخوری (آب شده) شکر 55 گرم خامه 295 گرم (پر چرب) شکلات 255 گرم (خرد شده) تخم مرغ 2 عدد وانیل 1 قاشق چای خوری نمک 1/4 قاشق چای خوری خامه 2 قاشق غذاخوری (پر چرب) شکلات 50 گرم (خرد شده) شربت ذرت 1 قاشق …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پارفه کارامل
پارفه کارامل مواد لازم: خامه فرم گرفته: 400 گرم ژلاتین: 10ورق وانیل كاراملی: یكدوم قاشق چایخوری شیر: 150 میلیلیتر سیروپ كارامل: 100 میلیلیتر شكر: 250 گرم روش تهیه: 1. ابتدا ورقههای ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه میدهیم تا كاملا شل شوند بعد آنها را از داخل آب سرد خارج كرده و در ظرفی كه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كيك «به» با سس كارامل
چی لازم دارم؟ آرد: ۳۳۰ گرم تخممرغ: سه عدد شكر: ۳۲۰ گرم روغن مايع: ۲۰۰ميلي ليتر يا يك پيمانه بيكينگ پودر: سه قاشق چايخوري «به» رندهشده: ۴۰۰ گرم گردوي خردشده: ۵۰ گرم نمك: کمی مواد لازم برای سس كارامل: شكر: ۱۵۰ گرم آب جوش: ۱۲۵ ميليليتر خلال بادام: ۵۰ گرم كره: ۴۰ گرم 6 دستور پخت با میوه سوگلی خانواده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی مربای به
چي لازم دارم؟ به: یک كيلو شكر: ۸۰۰ گرم آب ليمو: دو قاشق غذاخوري هل: سه يا چهار دانه 6 دستور پخت با میوه سوگلی خانواده سیب چطور بپزم؟ «به» را پوست كنده و چهار قاچ كنيد، سپس دانههاي داخل آن را درآورده و هر تكه را به تكههاي ريزتري تقسيم كنيد. «به» خردشده را در قابلمهاي بزرگ ريخته و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پنكيك مخملي سرخ
پنكيك مخملي سرخ براي 7 عدد پنكيك كالري هر عدد پنكيك: 180کیلوکالری با لبو چه غذاهایی می توان پخت؟ چي لازم دارم؟ آرد جوي دوسر: نصف پيمانه + دو قاشق سوپخوري پودر بادام: یکچهارم پيمانه آرد برنج: یکچهارم پيمانه پودر كاكائو (بدون شيريني): يك قاشق سوپخوري بيكينگ پودر: يك قاشق چايخوري نمك: یکچهارم قاشق چايخوري تخممرغ: دو عدد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی چيپس لبو
چيپس لبو با لبو چه غذاهایی می توان پخت؟ (ناقص است) مواد لازم براي چهار نفر كالري براي هر نفر: 80 کیلوکالری لبو: سه عدد كوچك روغن: مقداري براي سرخ كردن آرد: دو، سه قاشق سوپخوري نمك دريا: مقداري، ساييده شده چطور بپزم؟ 1. لبوها را پوست گرفته و بهصورت ورقههاي نازك ببريد. 2. روغن را در تابه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كرم پوست پسته
كرم پوست پسته مواد لازم: خامه فرمگرفته: 350 گرم شیرعسلی: 75 گرم زرده تخممرغ: پنج عدد وانیل: یك قاشق چایخوری پودر پسته: 125 گرم ژلاتین: 10 ورق مربای پوست پسته: 150 گرم شكر: 75 گرم روش تهیه: 1. ابتدا زردههای تخممرغ، شكر و وانیل را با هم میزنیم تا پف كنند، شیر عسلی را به مواد اضافه كرده و هم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پتاژ كدو حلوايي
پتاژ كدو حلوايي مواد لازم: كدو حلوايي:300 گرم، مكعبي خردشده پياز: يك عدد، متوسط سيبزميني:يك عدد، متوسط هويج:يك عدد، متوسط آب مرغ (استاك مرغ):يك ليتر پودر پاپريكا: يك قاشق مرباخوري روغن زيتون:سه قاشق غذاخوري آب ليموي تازه:يك قاشق غذاخوري زردچوبه، نمك و فلفل:به ميزان لازم خامه صبحانه و جعفري:براي تزئين روش تهيه: 1. پياز، سيبزميني و هويج را نگيني خرد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تارتلتِ تافی و سیب
• تعداد: 24 نفر • زمان آماده سازی: 25 دقیقه • زمان پخت: 18 دقیقه مواد لازم 425 گرم خمیر پای دو عدد سیب زرد خرد شده و پوست کنده نصف پیمانه تافی خرد شده ¼ پیمانه شکر قهوه ای دو قاشق غذاخوری کره آب شده 1/8 قاشق چایخوری نمک پودر قند طرز تهیه 1. فر را با دمای 375 …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کمپوت گلابی
مواد لازم 3 کیلوگرم گلابی دو قاشق غذاخوری آب لیموترش 21/4 پیمانه (510 میلیلیتر) شکر 51/4 پیمانه (1.5 لیتر) آب طرز تهیه 1. آماده کردن شیشه شیشه ها و در آنها را با آب داغ بشویید و تمیز کنید تا کاملا تمیز و ضدعفونی شوند. به خوبی آنها را آب بکشید و خشک کنید. 2. استرلیزه کردن در شیشه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ترفند های پخت کیک خانگی
ترفند های پخت کیک خانگی 1. مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است. 2. میزان مخلوط کردن مواد کم یا زیاد بوده است. 3. دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است. 4. هنگام مخلوط کردن ترتیب افزودن رعایت نشده است. 5. کره یا تخم مرغ مورد استفاده سرد بوده است. 6. بکینگ پودر مورد استفاده کم یا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی مافین شكلات با كرم نوتلا
مواد لازم: آرد: 230 گرم پودر كاكائو: 60 گرم تخممرغ: دو عدد روغن مایع: 125 میلیلیتر (نصف لیوان) آب جوش: 250 میلیلیتر خامه صبحانه: یك قاشق غذاخوری پر بیكینگ پودر: یك قاشق چایخوری شكر: 200 گرم پودر فندق: 75 گرم مواد لازم برای تهیه كرم پنیر: پنیر خامهای بدون نمك:300 گرم نوتلا: پنج قاشق غذاخوری روش تهیه: 1. ابتدا تمامی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تاپناد زيتون
چي لازم دارم؟ زيتون سياه: يكدوم پيمانه زيتون سبز: يكدوم پيمانه سير: دو حبه جعفري تازه: یک دسته كوچك روغن زيتون: دو قاشق غذاخوري آبليمو: یک قاشق چايخوري فلفل سياه: يكچهارم قاشق چايخوري فيله ماهي كولي پخته شده: چهار تكه چطور بپزم؟ 1. تمام مواد را با هم در غذاساز مخلوط كنيد. فقط حواستان باشد كه خيلي ريز نشوند زيرا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی اسنک خرما
اسنک خرما مواد لازم: خرما بدون هسته: 45عدد پودر نارگیل: سه چهارم پیمانه کنجد: یک سوم پیمانه کره : دو قاشق غذاخوری دارچین : یک قاشق چایخوری اسنک خرما طرز تهیه: خرماهای بدون هسته را در یک ظرف نچسب ، همراه با کره روی حرارت ملایم قراردهید. در ظرف را بگذارید تا خرماها در عین سرخ شدن در حدود یک …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی قطاب كدو حلوایی
مواد لازم برای خمیر: آرد: 300 گرم كره: 175 گرم پودر شكر: 90 گرم آب: دو قاشق غذاخوری وانیل: یکسوم قاشق چایخوری هل مایع: دو قطره زرده تخممرغ: یك عدد مواد لازم برای داخل قطاب: پودر بیسكویت وانیلی: 150 گرم پوره كدو حلوایی: 500 گرم خلال بادام: 75 گرم پودر گردو: 50 گرم پودر هل و پودر دارچین: از هر …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شیرینی کشمشی با طعم پرتقال
مواد اولیه: آرد: 2 و نیم فنجان آب پرتقال: 2 قاشق سوپخوری (تازه) نمک: نصف قاشق چایخوری جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری وانیل: نصف قاشق چایخوری پوست پرتقال: يك قاشق چایخوری (رنده شده) تخم مرغ: يك عدد شکر قهوهای: يك فنجان شکر: يك فنجان کره: يك فنجان (نرم شده) شکلات سفید: يك فنجان (چیپسی) کرنبری: يك فنجان (خشک شده،جایگزین آلبالو …
بیشتر بخوانید »