تعداد: 6 نفر مواد لازم • كره: 60 گرم • شكر: 150 گرم • خمیر شیرینی: 250 گرم • موز: 4 عدد بزرگ • دارچین: یكچهارم قاشق چایخوری • بستنی وانیلی و مقداری پودر نارگیل: اختیاری • پرتقال: یك عدد • آرد سفید: برای تكاندن روی شیرین • خامه: اختیاری طرز تهیه: برای درست كردن موز: فر را در دمای …
بیشتر بخوانید »شیرینیجات
طرز تهیه ی تارت سیب و کدوحلوایی
• تعداد: 6 تا 8 نفر مواد لازم مواد میانی • 1/3 پیمانه شکر قهوه ای • یک قاشق چایخوری دارچین • نصف قاشق چایخوری نمک • ¼ قاشق چاخوری پودر جوزهندی • ¼ قاشق چاخوری پودر زنجبیل • ¼ قاشق چاخوری پودر میخک • یک قاشق چایخوری وانیل • یک پیمانه پوره کدوحلوایی • دو قاشق غذاخوری کره • …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پنكيك موز
تعداد: 4نفر مواد لازم • 1/5ليوان آرد الكشده • 1/5 ليوان شير • يكقاشق مرباخوري بيكينگ پودر • يكقاشق غذاخوري شكر • نصف قاشق چايخوري نمك • يك عدد سفيده تخممرغ نصف قاشق غذاخوري كره آبشده • موز حلقه شده به ميزان لازم طرز تهيه 1. شير، كره و سفيده تخممرغ را با يكديگر خوب هم بزنيد تا مايه يكدستي …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی مافین صبحانه
• تعداد: 8 نفر • زمان تهیه: 20 دقیقه • زمان پخت: 18 دقیقه مواد لازم • روغن • 8 ورق ژامبون • ¼ پیمانه پنیر ایتالیایی یا موزارلا • 8 عدد تخممرغ • فلفل سیاه • 8قاشق چایخوری پستو ریحان • 8 عدد گوجهفرنگی گیلاسی دو نیم شده طرز تهیه 1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کلوچه موز و جودوسر
• تعداد: 12 عدد • زمان آماده سازی: 20 دقیقه • زمان پخت: 16 دقیقه با دمای 350 درجه فارنهایت مواد لازم • کمی روغن • یک عدد موز بزرگ، له شده (نصف پیمانه) • نصف پیمانه کره بادام زمینی • نصف پیمانه عسل • یک قاشق چایخوری وانیل • یک پیمانه جو دوسر نیمه کوبیده • نصف پیمانه آرد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تارت شکلاتی
مواد اولیه • بیسکوییت 9 عدد (بیسکوییت شکلاتی کرم دار – خرد شده) • کره 5 قاشق غذاخوری (آب شده) • شکر 55 گرم • خامه 295 گرم (پر چرب) • شکلات 255 گرم (خرد شده) • تخم مرغ 2 عدد • وانیل 1 قاشق چای خوری • نمک 1/4 قاشق چای خوری • خامه 2 قاشق غذاخوری (پر چرب) …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی موس بلوط
مواد لازم: خامه فرمگرفته: ۳۵۰ گرم زرده تخممرغ: شش عدد ژلاتين: ۱۲ ورق شكر: ۲۰۰ گرم شير:۲۰۰ ميليليتر پودر بلوط يا فندق: 100 گرم وانيل مايع: يك قاشق چايخوري نشاسته ذرت: دو قاشق غذاخوري روش تهیه: 1. ابتدا ورقههاي ژلاتين را داخل ظرفي پر از آب سرد ريخته و اجازه ميدهيم تا كاملا شل شوند، سپس آنها را از آب …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پنکک پفکی با سس موز
• تعداد: 8 نفر • زمان تهیه: 10 دقیقه • زمان پخت: 20 دقیقه مواد لازم • دو قاشق غذاخوری کره • 4 عدد تخم مرغ • 2/3 پیمانه آرد کامل • 2/3 پیمانه شیر کم چرب • ¼ قاشق چایخوری نمک • نصف پیمانه کره • 1/3 پیمانه شکر قهوه ای • 3 عدد موز متوسط • دو قاشق …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پای صبحانه
• تعداد: 6 تا 8 نفر • زمان تهیه: 20 دقیقه • زمان سرد شدن: 2 ساعت • زمان پخت: 50 دقیقه مواد لازم • 8 ورق ژامبون • نصف پیمانه خرده نان • 5 عدد تخم مرغ • 2.5 پیمانه سیب زمینی ریز و سرخ شده • یک پیمانه پنیر سوئیسی رنده شده • نصف پیمانه پنیر سفید • …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تُست فرانسوی با سس موز کاراملی
• تعداد: 6 نفر • زمان تهیه: 20 دقیقه • زمان سرد شدن: 2 تا 24 ساعت • زمان پخت: یک ساعت مواد لازم • 12 عدد نان تست • 230 گرم پنیر خامه ای نرم شده • نصف پیمانه پنیر ماسکارپونه • نصف پیمانه گردوی خرد شده • دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای • یک قاشق چایخوری پودر …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كراكر بادام زمینی
مواد لازم خمیر: آرد: 250 گرم كره: 160 گرم كره بادامزمینی: یك قاشق چایخوری نمك: یکدوم قاشق چایخوری ادویه كاری و آویشن: از هر كدام یك قاشق چایخوری آب: دو قاشق غذاخوری پودر بادامزمینی: 60 گرم زرده تخممرغ: یك عدد مواد لازم بیسكویت: كره یا مارگارین: 60 گرم پنیر لبنه: 200 گرم پودر سیر: یك قاشق چایخوری پوست لیمو، خاویار، …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سمنو
مرحله اول اینه که گندمها رو خوب پاک کنیم و دونههای شکسته رو جدا کنیم. بعد با آب سرد میشوریم و دو روز میذاریم تا خوب خیس بخورن. یادتون باشه ارتفاع گندم توی ظرف کمتر از هشت سانتیمتر باشه و روزی دو بار آب ظرف رو عوض کنید که ترش نشه و بو نگیره. محل نگهداری ظرف هم جایی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تارت برنج ايستر
مواد لازم براي خمير: • آرد: 300 گرم • كره: 200 گرم • پودرشكر: 100 گرم • زرده تخممرغ: يك عدد • رنده پوست ليموترش يك عدد متوسط مواد لازم براي داخل تارت: • برنج: 2 فنجان كوچك • شير: يك ليتر • شكر: 175 گرم • كره: 50 گرم • تخممرغ: 4 عدد • پنير لبنه: 125 گرم • …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی اكلر تارت
مواد لازم • آرد: 300 گرم • كره: 200 گرم • پودربادام: 150 گرم • تخممرغ: يك عدد • آب سرد: 100 ميليليتر • پودرشكر: 3 قاشق سوپخوري • وانيل: نصف قاشق چايخوري روش تهيه 1. ابتدا آرد، پودربادام، وانيل و پودر شكر را با يكديگر مخلوط كرده، كره نرم شده را ميان آن ميگذاريم و با نوك انگشتان با …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تارت توتفرنگی
مواد لازم • آرد :250گرم • کره:150 گرم • پودرقند:نصف لیوانگ • شیر:یک قاشق غذاخوری • زرده تخممرغ:یک بسته • ژله توتفرنگی:یک بسته • توتفرنگی:به مقدار لازم طرز تهیه 1. آرد را کمی نمک میزنیم کره را با آرد ورز بدهیم تا مرطوب بشود، توی یک ظرف دیگر زرد تخممرغ، شیر، پودرقند را با آن مخلوط میکنیم آنقدر ورز میدهیم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تارت شكلات طلايي
مواد لازم • آرد سفيد: براي پاشيدن روي تارت • خمير نان شيريني: 375 گرم • نمك: به اندازه كافي • شكلات خالص: 100×2 گرم • خامه: 300 ميليمتر • فندق: 50 گرم • شكر: 2 قاشق غذاخوري • كره: 30 گرم • كشمش: 50 گرم طرز تهیه 1. فر را در درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد يا 350 درجه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شیرینی سابله
مواد اولیه: وانیل:1چهارم قاشق چایخوری پودر شکر:150گرم پودر بادام:125گرم کره:150گرم زرده تخم مرغ:1عدد آرد سفید:250گرم طرز تهیه: 1. اول کره نرم شده در دمای اتاق رو با پودر شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا یکنواخت بشن(حدود 5دقیقه)بعد وانیل رو هم به اونها اضافه کنید و کمی دیگه هم بزنید.آرد رو 3تا 4بار حتما الک کنید …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شیرینی نعلی
مواد لازم: آرد:120گرم پودر هل:نصف قاشق چایخوری تخم مرغ:1عدد پودر شکر:50گرم سفیده تخم مرغ:1عدد کره:70گرم شکلات تخته ای و پدر پسته به میزان لازم برای تزیین طرز تهیه: 1. اول اجازه بدید کره کمی نرم بشه و بعد اون رو با پودر شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا یکدست بشن.بهتره 5تا 7 دقیقه این کار …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شیرینی پنجره ای
مواد لازم: گلاب:نصف پیمانه نشاسته:75گرم تخم مرغ:5عدد شیر سرد:1پیمانه آرد سفید گندم:75گرم پودر شکر و پودر هل و پودر پسته به میزان لازم برای تزیین طرز تهیه: 1. اول داخل ظرفی مناسب نشاسته و شیر سرد رو با هم مخلوط کنید.وقتی خوب با هم مخلوط شدن و کامل نشاسته حل شد ظرف رو 15 دقیقه کنار بذارید تا نشاسته داخل …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی نان برنجی
مواد لازم: گلاب:نصف پیمانه تخم مرغ:1عدد پودر شکر:175گرم کره:250گرم آرد برنج:نیم کیلو تخم خرفه یا سیاه دانه:به میزان لازم طرز تهیه : 1. اول پودر شکر رو با کره کمی نرم شده مخلوط کنید و با قاشق هم بزنید تا کمی یکنواخت بشن.تخم مرغ رو نیم ساعت قبل داخل دمای اتاق قرار بدید و بعد به مواد اضافه کنید و …
بیشتر بخوانید »