لاغر شدن در مردها و زنها می تواند متفاوت باشد در این مطلب به بررسی روشهایی برای کاهش وزن در مردان می پردازیم. برخی از مردها به دنبال لاغر شدن هستند. طبق تحقیق بیشتر مردان بالغ اضافه وزن دارند. و هرچه سن آنها بیشتر می شود وزن شان نیز افزایش می یابد. در رده سنی 64-55، میانگین چاقی به …
بیشتر بخوانید »سرگرمی
طرز تهیه ی چیز برگردون درون پنیر
آماده سازی: 20 دقیقه پخت: 30 دقیقه مواد لازم برای 3 نفر: پنیر چدار خرد شده: يك چهارم پیمانه پنیر پیتزا خرد شده: يك چهارم پیمانه گوشت چرخ کرده: 500 گرم پودر سوخاری: 2-3 قاشق غذاخوری سس باربیکیو یا سس استیک: 2 قاشق غذاخوری پاپریکا ( پودر فلفل دلمهای قرمز خشک شده ): نصف تا يك قاشق چایخوری فلفل سیاه: …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه کباب بختیاری در تابه
مواد لازم : روغن برای سرخ کردن 3 ق غ پیاز خلالی خرد کرده 2 عدد متوسط فیله گوساله خلالی خرد کرده 300 گرم سینه مرغ مکعبی خرد کرده 300 گرم قارچ ورقه ای خرد کرده 100 گرم نمک و فلفل به میزان لازم مخلوط ادویه (زیره،جوزهندی،پودر تخم گیشنیز) 1 ق چ زعفران حل کرده یک دوم ق غ فلفل …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه قهوه شکلاتی
مواد لازم برای درست کردن: قهوه: ۲ قاشق غذاخوری شیر: ۲ پیمانه شکلات : ۱۰۰ گرم بستنی وانیلی: ۸ پیمانه طرز تهیه: شکلات را خوب ریز کرده به همراه قهوه و شیر در مخلوط کن برقی ریخته و خوب مخلوط کنید. سپس بستنی را نیز اضافه کنید. بعد از ۱۰ ثانیه نوشیدنی آماده است می توانید مصرف کنید منبع : …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ماکارونی با والك و قارچ
مواد لازم برای 8 نفر 500 ماكاروني مدلدار 300 گرم والك 250 گرم قارچ 1 عدد پياز بزرگ 2 قس رب گوجهفرنگي نمك به مقدار لازم 2 /1 قس ادويه كاري طرز تهیه: 1. ابتدا والكها را پاك كنيد و بشوييد. اگر برگهاي والك كوچك است، نيازي به خردكردن آن نيست. سپس باتوجه به اينكه والك معمولا طعم تلخ خاصي …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه شربت جُلاب
مواد لازم شربت جُلاب: نبات سفید 1 کیلو گلاب 3 کیلو زعفران نیم مثقال طرز تهیه شربت جُلاب: ابتدا نبات و گلاب را با شعله ملایم بجوشانید در حین جوشیدن کف آن را بگیرید و صاف نمایید به قدری بجوشد تا اینکه نصف شود. سپس زعفران را با مقداری گلاب حل کرده و سپس به نبات و گلاب اضافه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شربت گل محمدی
مواد لازم : (برای حدود 2 لیتر شربت ) گل تازه محمدی نیم کیلو شکر 2 کیلو(حدود 7 پیمانه) آب 2 لیتر (حدود 8 پیمانه) جوهر لیمو یک قاشق مرباخوری طرز تهیه : ابتدا گلبرگ های گل را جدا می کنیم سپس آب را در کتری یا قابلمه می جوشانیم. جدا کردن گلبرگ های گل محمدی اینجاست که باید سرعت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تارت توت فرنگی
مواد لازم برای خمیرتارت 2 /1 پیمانه شکر 2 /1 1 پیمانه آرد 150 گرم کره 8 /1 ق چ نمک 3-2 ق س آب سرد مواد لازم برای کرم کاستارد 2/1 و 1 پیمانه شیر 2/1 پیمانه پودر قند 1 ق س سر پر آرد 2 عدد زرده تخممرغ 1 ق س کره 8 /1 ق چ وانیل 1 …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی هات داگ با خامه
مواد لازم: کره یک قاشق غذا خوری سوسیس هات داگ 2 عدد پیاز خرد شده یک فنجان خامه ترش (موجود در بازار) دو سوم فنجان آب یک سوم فنجان جعفری خرد شده یک قاشق غذا خوری طرز تهیه: 1. کره را در ماهی تابه با حرارت ملایم ذوب کنید. 2. سوسیس ها را حلقه حلقه برش بزنید و به همراه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی اسپاگتی با تن ماهی
مواد لازم: اسپاگتی=۵۰۰ گرم گوجه فرنگی رسیده=۱ کیلوگرم فلفل دلمه قرمز=۱ تا ۲ عدد پیاز متوسط=۲ عدد کنسرو ماهی تن=۲ قوطی روغن زیتون یا روغن مایع=نصف لیوان شکر=۱ قاشق چایخوری آبلیمو=۲ قاشق سوپخوری گلپر کوبیده نرم=۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل=بقدر کافی طرز تهیه: 1. ابتدا آب گوجه فرنگی را می گیریم؛ پیاز را خرد می کنیم؛ روغن مایع را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کاچی قورمه
مواد لازم: بلغور گندم : 2 پیمانه آب : به مقدار لازم نمک و روغن : به مقدار لازم مواد قورمه گوشت گوسفندی : 300 گرم پیاز داغ : 200 گرم نعنا خشک : به مقدار لازم زردچوبه : به مقدار لازم کشک : به مقدار لازم روغن : به مقدار لازم طرز تهیه: 1. قابلمه را تا نیمه از …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه کره بادام زمینی
مواد لازم: – دو پیمانه بادام زمینی خام و پوستگرفته – نوک قاشق چایخوری نمک دریا اگر میخواهید چرب باشد: – یک تا دو قاشق غذاخوری روغن (روغن بادامزمینی، یا هر نوع دیگری) اگر میخواهید شیرین یا مزهدار باشد: – یک تا دو قاشق غذاخوری عسل یا شکلات روش آمادهکردن: ۱- بهترین مزه را میتوانیم از بادامهای بو داده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه دسر سه رنگ توت فرنگي
مواد لازم 1 تخته كيك اسفنجي (20×30) بريلوي توت فرنگي به ميزان لازم توت فرنگي تازه به ميزان لازم 4 /1 پيمانه سس توت فرنگي (يا شربت غليظ توت فرنگي) 4 قچ پودر ژلاتين 200 گرم خامه فرمگرفته 2 /1 پيمانه پودر قند 8 قس آب سرد 8 /1 قچ وانيل 2 عدد سفيده تخممرغ طرز تهیه: 1. پودر …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه پیتزا فلفلی آتسا
مواد لازم: 250 گرم فیله مرغ تفت داده شده و خلال شده 200 گرم سوسیس تند جعفری خرد شده یک سوم فنجان پنیر پارمزان 2 قاشق غذا خوری دانه فنل یک قاشق غذا خوری فلفل دلمه قرمز رنگ خرد شده یک و نیم قاشق غذا خوری نمک یک قاشق چای خوری آویشن خشک شده یک دوم چای خوری سیر 4 …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی املت به سبک مکزیکی ها
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر 3 ق س روغنزیتون 2 عدد سیر رنده شده 1 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمهای قرمز 1 عدد فلفل قرمز خردشده 1 ق چ فلفل پاپریکا 5-4 عدد گوجهفرنگی خردشده 2 /1 ق چ زیره 6 عدد تخممرغ به میزان لازم نمک و فلفل 2 /1 پیمانه جعفری خردشده 2 ق س …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه کوکو ماهی
مواد لازم برای 4تا6نفر 1 عدد ماهی (سفید یا هر ماهی دلخواه) 1 پیمانه سبزهای معطر(جعفری، گشنیز، پیازچه و کمی شوید) 2 ق س پیاز داغ 3 تا 4 حبه سیر 5 عدد تخممرغ 3 ق س زعفران دم کرده نمک وفلفل به میزان لازم کمی روغن طرز تهیه: 1. ابتدا ماهی را با کمی نمک و آبلیمو مزهدار کنید …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه سوپ ذرت
مواد لازم 2 قس روغن سرخ كردني 1عدد پياز (ريز خرد شود) 1 عدد فلفل دلمهاي قرمز 450 گرم دانه ذرت 3 پيمانه آب مرغ 1 پيمانه خامه نمك و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: 1. پياز را پوست بكنيد و ريز خرد كنيد. داخل فلفلدلمهاي را هم خالي كرده و نگيني خرد كنيد. تابهاي آماده كرده و روغن …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شیرینی انگشتی کنجدی
مواد لازم: آرد / 1 پیمانه پودر کاکائو / 1/3 پیمانه نمک / 1/4 قاشق چایخوری کره نرم و در دمای محیط / 8 قاشق غذا خوری شکر ریز یا پودر قند / 2/3 پیمانه زرده تخم مرغ / 1 عدد شیر / 2 قاشق غذاخوری عصاره وانیل / 1 قاشق چایخوری کنجد تف داده شده / 1 پیمانه شکلات …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کارپاچیو کدو سبز
جعفری یا شوید 2-3 ساقه روغن زیتون 1 قاشق آبلیمو 1 قاشق سرکه سیب 1 قاشق مربا سیر 1 حبه نمک طرز تهیه: در یک ظرف سرکه سیب و روغن زیتون و سیر رنده شده و نمک و آبلیمو را باهم مخلوط می کنیم. کدوها را در ظرف مورد نظر می چینیم و سس را با برس روی کدوها می …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خورش ماست به سبک هندی
مواد لازم: مرغ پاک کرده 1 عدد(در حدود 5/1 کیلوگرم) ماست کیسه آب گرفته 1کیلوگرم پیاز سرخ کرده 2قاشق سوپخوری گشنیز 250گرم زیره نیمه کوب 2/1 قاشق غذاخوری سیر 3 تا 4 پر زعفران سائیده 1 قاشق چایخوری روغن 100 گرم نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: مرغ را بعد از تمیز کردن و شستن،با یک لیوان آب …
بیشتر بخوانید »