آخرین خبرها

تغذیه

در اینج به خواص انواع میوه ها و سبزیها و گیاهان دارویی و …می پردازیم.

طرز تهیه ی شیک توت فرنگی

473091 284 310x205 - طرز تهیه ی شیک توت فرنگی

مواد لازم • توت فرنگی 450 گرم (برش های درشت) • بستنی وانیلی 4 فنجان • شیر 3/4 فنجان طرز تهیه • توت فرنگی ها را داخل مخلوط کن بریزید. به مدت 1 دقیقه با سرعت زیاد مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود. هر از گاهی دستگاه را متوقف کنید و هم بزنید. • پوره را داخل یک ظرف …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی ميلك شيك نوتلا

473090 387 310x205 - طرز تهیه ی ميلك شيك نوتلا

تعداد: يك ليوان بزرگ مواد لازم • بستني وانيل: 4 اسكوپ • شير: يك فنجان • خامه : يك قاشق غذاخوري • كارامل: يك قاشق غذاخوري • شكلات نوتلا: يك قاشق غذاخوري روش تهیه 1. مواد گفته شده را درون پارچ ميكسر ريخته و به مدت يك دقيقه كاملا ميكس كنيد. از شكلات نوتلا و توت‌فرنگي براي تزئين آن استفاده …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی ميلك شيك

473089 346 299x205 - طرز تهیه ی ميلك شيك

تعداد: 4 نفر مواد لازم • بستني شكلاتي: 4 اسكوپ • شير: يك فنجان • اسمارتيز M&M: 01 تا 15 عدد روش تهیه 1. ابتدا بستني شكلاتي و شير را داخل پارچ مخلوط‌كن بريزيد و خوب ميكس كنيد تا يك‌نواخت شود، سپس‌ مقداري M&M به آن اضافه كرده و فقط به‌مدت 3 ثانيه مخلوط كنيد كه شكلات‌ها كاملا پودر نشود. …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی ته چین عربی

475706 750 310x205 - طرز تهیه ی ته چین عربی

مواد اولیه: برای 4 نفر برنج 4 پیمانه مرغ 4 قطعه گوجه فرنگی 2 عدد كاهو 1 كیلو گرم كره نصف پیمانه زعفران به میزان لازم مغز آجیل (برای تزیین) به میزان لازم لیمو (ریز و ترش) 4 عدد برگ بو 4 عدد طرز تهیه ته چین عربی طرز تهیه 1. مرغ را از شب قبل یا حد اقل 2ساعت …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی تارت الیزه

472458 134 310x205 - طرز تهیه ی تارت الیزه

  مواد لازم برای خمیر: بیسكویت پتی‌بور پودر شده: 350 گرم شیرعسلی: دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه: دو قاشق غذاخوری وانیل: نصف قاشق چای‌خوری شكلات سفید ذوب شده: به میزان لازم مواد لازم برای مواد داخلی تارت الیزه: پنیر ماسكارپونه: 300 گرم خامه صبحانه: 100 گرم خامه فرم گرفته: 200 گرم اسانس كارامل: دو تا سه قطره شكر: 150 گرم …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی رولت مرغ و اسفناج

466375 940 310x205 - طرز تهیه ی رولت مرغ و اسفناج

مواد لازم براي 2نفر: سينه يك مرغ كامل اسفناج ژامبون پياز ريز شده يك عدد كوچك روغن زيتون كمي براي داخل تابه زعفران آب كرده و آبليمو به ميزان لازم روش تهيه: 1. ابتدا سينه كامل يك مرغ را كه معمولا به دو تكه تقسيم مي‌كنيم، بدون استخوان كرده و فيله‌هاي آن را نيز جدا مي‌كنيم. 2. هر سينه را …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی شلغم آر متركي سبزي

432573 418 310x205 - طرز تهیه ی شلغم آر متركي سبزي

  شلغم را جايگزين گوشت قرمز كنيد براساس تحقيقات و بررسي‌هاي دانشمندان هر صد گرم شلغم 35 كيلوكالري انرژي، يك گرم پروتئين، چهار ميلي‌گرم آهن و 40 ميلي‌گرم ويتامين C دارد. بنابراين شلغم مي‌تواند جايگزين مناسبي براي گوشت قرمز باشد. در انتخاب شلغم حساسيت به خرج دهيد شلغم سالم بايد سنگين باشد و وقتي آن را از وسط برش مي‌دهيد …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی لازانیا ادویه‌دار صبحانه

472833 617 310x205 - طرز تهیه ی لازانیا ادویه‌دار صبحانه

• تعداد: 16 نفر • زمان تهیه: 40 دقیقه • زمان سرد شدن: 8 تا 24 ساعت • زمان پخت: یک ساعت مواد لازم • 680 گرم سوسیس • 680 گرم پنیر سفید • نصف پیمانه پیازچه خرد شده • ¼ پیمانه پیازکوهی تازه • ¼ پیمانه هویج رنده شده • 18 عدد تخم مرغ • 1/3 پیمانه شیر • …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی ساندويچ نان و پنير و گردو

472832 857 310x205 - طرز تهیه ی ساندويچ نان و پنير و گردو

  تعداد: 1نفر مواد لازم • 4عدد نان تست • يك قوطي كبريت پنير • 2تا 3قاشق غذاخوري گردوي خردشده طرز تهيه 1. پنير را روي هر 4نان‌ تست بماليد. 2. روي 2 عدد از نان‌هاي تست را با گردوهاي خردشده بپوشانيد. 3. 2نان ديگر را روي اين تست‌هاي گردويي بگذاريد. 4. اين 2ساندويچ را به‌مدت 2تا 3دقيقه داخل دستگاه …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کیش توفو، قارچ و مارچوبه

472831 281 310x205 - طرز تهیه ی کیش توفو، قارچ و مارچوبه

• تعداد: 6 نفر • زمان آماده سازی: 20 دقیقه • زمان پخت: 20 دقیقه با دمای 350 درجه فارنهایت مواد لازم • 350 گرم توفو (خمير سويا كه‌ سفيد و پنير مانند است‌) • دو عدد تخم مرغ • 85 گرم پنیر چدار، رنده شده • دو قاشق غذاخوری ریحان خرد شده • ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی گوجه شکم پر با تخم مرغ

472830 457 310x205 - طرز تهیه ی گوجه شکم پر با تخم مرغ

مواد لازم • گوجه فرنگی • تخم مرغ • نمک • فلفل • روغن زیتون طرز تهیه 1. سر گوجه‌فرنگی‌ها را جدا کنید و درون گوجه‌ها را خالی کنید اما تا حدی که تخم‌های گوجه فرنگی خارج شود و گوشت آن باقی بماند. 2. درون گوجه‌ها نمک و فلفل بپاشید، کف سینی فر را چرب کنید سپس گوجه‌ها را کف …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی فرني شكلاتي

472829 188 310x205 - طرز تهیه ی فرني شكلاتي

تعداد: 3نفر مواد لازم • 2ليوان شير كم‌چرب • 50گرم آرد برنج 100گرم شكر • يك تا 2قاشق غذاخوري گلاب • 2قاشق غذاخوري شكلات آب‌كرده طرز تهيه 1. ابتدا آرد برنج، شكر و گلاب را در شير سرد حل كنيد. اين مواد را داخل قابلمه پيركس يا لعابي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد. فرني را خوب هم بزنيد …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پنکک هلو و شربت چای

472828 381 310x205 - طرز تهیه ی پنکک هلو و شربت چای

• تعداد: 6 نفر • زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه مواد لازم • دو قوطی کمپوت هلو • نصف پیمانه خامه فرم گرفته • دو عدد تخم مرغ هم زده • یک و نیم پیمانه آرد جو یا آرد کامل • یک پیمانه آرد کامل • 1/3 پیمانه شکر قهوه ای • دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر • 1 …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پپروناتا

454457 770 310x205 - طرز تهیه ی پپروناتا

موادلازم‌براي چهار نفر روغن مايع: يك‌چهارم پيمانه فلفل دلمه‌اي قرمز، خلالی: دو عدد فلفل دلمه‌اي زرد، خلالی: دو عدد فلفل دلمه‌اي سبز، خلالی: دو عدد پياز بزرگ، خلالی: يك عدد سير خرد شده: سه حبه پودر آويشن: نصف قاشق غذاخوري گوجه‌فرنگي درشت نگینی: چهار عدد ريحان تازه: 5-6 ساقه آبليمو: يك‌چهارم پيمانه نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم روش …

بیشتر بخوانید »

تاریخچه پدید آمدن شیرینی ماکارون

430300 688 310x205 - تاریخچه پدید آمدن شیرینی ماکارون

تاریخچه‌ای كوتاه از شیرینی ماكارون هرچند غالب داستان‌ها از این قرارند كه اصلیت شیرینی ماكارون به فرانسه برمی‌گردد، اما سند قطعی در این‌باره وجود ندارد و هنوز هم هرازگاهی این شیرینی محبوب بین‌المللی به دیگر كشورها ازجمله ایتالیا نسبت داده می‌شود، البته شاخص‌ترین نظر درباره تاریخچه ماكارون به سال 1533 برمی‌گردد. تاریخچه‌ای كوتاه از شیرینی ماكارون این تاریخ دقیقا مصادف …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی تارت انگلیسی

474100 338 310x205 - طرز تهیه ی تارت انگلیسی

مواد لازم • آرد: 650 گرم • شكر: 175 گرم • شير: يك ليوان (250 ميلي‌ليتر) • پودر خميرترش: 45 گرم • كشمش سياه پلويي: 200 گرم • تكه‌هاي ريز مرباي پوست پرتقال: 150 گرم • كره: 200 گرم • تخم‌مرغ: دو عدد • زرده تخم‌مرغ: يك عدد • مربا : 150 گرم روش تهیه 1. ابتدا آرد را داخل …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی تارتلتِ تافی و سیب

474099 136 310x205 - طرز تهیه ی تارتلتِ تافی و سیب

• تعداد: 24 نفر • زمان آماده سازی: 25 دقیقه • زمان پخت: 18 دقیقه مواد لازم • 425 گرم خمیر پای • دو عدد سیب زرد خرد شده و پوست کنده • نصف پیمانه تافی خرد شده • ¼ پیمانه شکر قهوه ای • دو قاشق غذاخوری کره آب شده • 1/8 قاشق چایخوری نمک • پودر قند طرز …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی تارت ميوه شكلاتي

474098 964 310x205 - طرز تهیه ی تارت ميوه شكلاتي

مواد لازم براي خمير تارت • آرد: 325 گرم • پودر كاكائو: 50 گرم • كره: 180 گرم • پودر شكر: 4 قاشق سوپ‌خوري • روغن مايع: 4 قاشق سوپ‌خوري • آب سرد: 2 قاشق سوپ‌خوري • تخم‌مرغ: يك عدد • لوبيا قرمز: به ميزان لازم مواد لازم براي داخل تارت: • موز و كمپوت آناناس: به ميزان لازم • …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی تارت خامه با ميوه تازه

474097 836 310x205 - طرز تهیه ی تارت خامه با ميوه تازه

مواد لازم • خمير تارت‌: به اندازه ظرف یا تعداد مورد نظر • كرم خمير: به اندازه پوشاندن سطح خمیر • مخلوط ميوه تازه(موز، توت‌فرنگي، كيوي، سيب): 2 فنجان روش تهیه 1. فر را با حرارت 230 درجه سانتی‌گراد گرم كنيد. خمير را آماده كرده و به 8 قسمت مساوي تقسيم كنيد. روي سطح آرد بپاشيد. قسمت‌ها را به شكل …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی تارت فلفل دلمه ای

474096 226 300x205 - طرز تهیه ی تارت فلفل دلمه ای

تارت فلفل دلمه ای • زمان آماده‌سازی: 25تا 30 دقیقه • زمان پخت: 30 دقیقه • مقدار: 1تا 2 نفر مواد لازم • فلفل دلمه‌ای رنگی خلال‌شده:3 عدد • سس سفید:2 پیمانه • سیر رنده شده:5 حبه • خامه:2 قاشق غذاخوری طرز تهیه 1. ابتدا قالب را چرب کرده، سپس خمیر را به آرد آغشته و در سطح قالب پهن …

بیشتر بخوانید »