تعداد: 8 نفر زمان تهیه: 25 دقیقه زمان پخت: 16 دقیقه مواد لازم 100 گرم گوجهفرنگی خشک 3 حبه سیر 1/4 قاشق چایخوری نمک درشت 1/8 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه 1/4 پیمانه نان خشک 700 گرم مرغ خام نصف پیمانه پنیر ریکوتا دو عدد تخممرغ همزده یک قاشق غذاخوری شیر کامل یک قاشق غذاخوری پودر آویشن یک قاشق چایخوری …
بیشتر بخوانید »تغذیه
تکنیک ها وراه هایی برای خوشمزه کردن سوپ و خورش
تکنیکهایی برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش _ سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند. _ در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و پس از ۱۵دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید. _ برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کرم باوارآی کافه لاته
مواد لازم برای خمیر: شیر: 250 میلیلیتر قهوه فرانسه دمکرده: 250 میلیلیتر شکر: 225 گرم زرده تخممرغ: 6 عدد خامه صبحانه: 250 گرم وانیل: نصف قاشق چایخوری ژلاتین: 10 ورق معادل دوونیم قاشق غذاخوری روش تهیه: 1. ابتدا زردههای تخممرغ را با شکر و وانیل با درجه کند همزن برقی هم میزنیم تا کمی پف کرده و شکر داخل زردهها …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کلم پلو
مواد لازم: کلم خرد شده : یک کیلو برنج : یک کیلو گوشت چرخ شده : 500 گرم ریحان : 400 گرم ترخان : 250 گرم جعفری : 200 گرم پیاز : 2 عدد زعفران : 3 قاشق روغن : به مقدار لازم نمک و فلفل : به مقدار لازم ادویه پلویی : یک قاشق مرباخوری طرز تهیه پلویی ساده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی دمنوش
طرز تهیه: 1. «به» را بشویید و با رنده درشت رنده کنید. سپس آن را در یک سینی بریزید و خشک کنید. 2. وقتی رطوبت به از دست رفت، آن را داخل تابه بریزید و روی حرارت کم بگذارید و مرتب هم بزنید تا کمی تغییر رنگ بدهد و چیزی شبیه چای معمولی حاصل شود. 3. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی بادمجان پلو
مواد لازم: برنج : یک کیلوگرم بادمجان حلقه شده : یک کیلوگرم پیاز سرخ شده : یک پیمانه گوشت چرخ کرده : 500 گرم گوجه فرنگی حلقه شده : 2 پیمانه یا 5 عدد رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری روغن : نصف پیمانه نمک، ادویه و زردچوبه : به میزان لازم بادمجان پلو طرز تهیه: 1. بادمجانها را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی چیپس با ماست یونانی
مواد لازم: ماست چکیده یک کیلوگرم 400 گرم فلفل قرمز تست شده و خرد شده(برای تست کردن فلفل می توانید آن را در ماکروویو قرار دهید تا نرم شود و از تردی بیرون آید و یا با یک قاشق روغن زیتون در ماهی تابه بپزید تا تست شود) یک چهارم فنجان پنیر فتای خرد شده 2 قاشق غذا خوری سبزی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رشته پلو با جوجه کبابی
مواد لازم: برنج چهار پیمانه رشته پلویی دو پیمانه سینه مرغ جوجه کبابی نیم کیلو ماست یک پیمانه تخم مرغ یک عدد زرشک و زعفران و کشمش به میزان دلخواه. آموزش تهیه رشته پلو با جوجه کبابی طرز تهیه: 1. برنج رو که از قبل خیس کرده بودیم رو در قابلمه آبجوش ریخته یکی دوتا جوش که خورد رشته رو …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کیک آویشن با خامه وانیلی
تعداد: 16 نفر زمان تهیه: 20 دقیقه زمان پخت: 30 تا 40 دقیقه زمان سرد شدن: 10 دقیقه مواد لازم سه پیمانه آرد کامل (375 گرم) دو پیمانه شکر (380 گرم) یک قاشق غذاخوری آویشن تازه خرد شده نصف قاشق چایخوری نمک 1.5 قاشق چایخوری بیکینگپودر 1.5 قاشق چایخوری پودر اسطوخودوس نصف قاشق چایخوری جوش شیرین یک پیمانه روغن نارگیل …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ماست موسیر خانگی
مواد لازم: ماست کم چرب یک فنجان موسیر خشک نصف فنجان پودر موسیر سه چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری نمک یک چهارم قاشق چایخوری ماست موسیر خانگی طرز تهیه: 1. ابتدا موسیرها را در ظرفی با آب جوش به مدت یک ساعت خیس کنید. 2. سپس آنها را ریز ریز کنید و یا رنده کنید. 3. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خورش آلو مسمای گیلانی
مواد لازم: مرغ: براي هر نفر يه تكه آلو قيسي: براي هر نفر 2 تا 3 عدد آلو سياه: براي هر نفر 2 تا 3 عدد پياز: 2 عدد شکر: 2 قاشق غذاخوري زردچوبه: مقداري خورش آلو مسما طرز تهيه: 1. مرغ رو با كمي آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم, و پس از آنکه نیم پز …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شيريني سيب و زغالاخته
نمك و فلفل فراموش نشود. مخلوط به دست آمده را در قالبهاي كاغذي بريزيد و براي 20 تا 25 دقيقه در فر قرار بدهيد. علامت آماده شدن اين پيشغذا، طلايي شدن روي آن است. منبع : برترین ها
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تست چغندر و پنير بري
فر را گرم كنيد، چهار تكه نان نازك بريده شده را برداريد و يك طرف نانها را تست كنيد. روي طرف ديگر نان، سير و روغن زيتون بماليد. 400 گرم چغندر را پخته و نازك ببريد سپس آنها را در سركه بخوابانيد. چغندرها را روي نان گذاشته لايهاي پنير بري نازك بريده شده روي آنها بگذاريد. كمي فلفل سياه به …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پيتزاي سيبزميني
كف دو سيني پيتزا را با روغن زيتون چرب كرده آرد ذرت روي آنها بپاشيد. سه عدد بيكن را در مقدار كمي روغن سرخ كرده و يك پياز نازك بريده شده را به آنها اضافه كنيد تا زمانيكه پياز نرم شده و ژامبون ترد شود. خمير پيتزا (به اندازه يك پيتزاي كامل) را به ضخامت چهار ميليمتر پهن (يا لوله) …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پيتزای سير
يك حبه سير را له كرده و با نصف خمير يك پيتزاي كامل مخلوط كنيد. كف سيني فلزي پيتزا را چرب كرده و كمي آرد ذرت روي آن بپاشيد. خمير را به ضخامت چهار ميليمتر روي سيني پهن كنيد (ميتوانيد در صورت تمايل خمير را به جاي پهن كردن، لوله كنيد). حبه ديگر سير را نازك ببريد. كف سيني پيتزا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ اسفناج با توپ كرهاي
براي آماده كردن توپ كرهاي، سه عدد تخممرغ را آبپز كرده، زرده آن را از سفيده جدا كنيد سپس زردهها را با كره كاملا مخلوط كرده و با دست به شكل توپهاي كوچك درآوريد سپس در يك ظرف در بسته قرار داده و در يخچال قرار دهيد. براي آماده كردن سوپ، كره را با حرارت پايين آب كرده، يك پياز …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ گوجه كاري
در يك ماهيتابه، چهار پياز متوسط و دو حبه سير و كمي زنجبيل و نصف يك فلفل تايلندي را تفت دهيد تا زمانيكه پياز نرم و طلايي شود. ادويهها را كه شامل كمي زيره و كمي دارچين است به مواد در حال تفت اضافه كرده و براي يك دقيقه ديگر سرخ كنيد سپس نيمكيلو گوجه خرد شده را به ماهيتابه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی زیتون پرورده
مواد لازم: زیتون سبز گردوی خوردشده آب انار آویشن گلپر طرز تهیه زیتون پرورده پر طرفدار شمالی طرزتهیه: 1. مقدارمواد لازم رو ننوشتم چون سلیقه ای است وبسته به ذائقه افراد متفاوته, یکی ممکنه با گردوی زیاد دوست داشته باشه یکی ممکنه با رب اناروترشی بیشتردوست داشته باشه. 2. ابتدازیتون, گردوی خرد شده و رب انارراداخل ظرف ریخته وخوب مخلوط …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد کلم پیچ سفید
مواد لازم: کلم پیچ سفید ریز شده : 2 لیوان هویج ریز شده : یک عدد آب : یک فنجان شیر خشک : یک فنجان شکر : یک فنجان سرکه : یک قاشق غذاخوری مایونز : 4 قاشق غذاخوری نمک : به مقدار لازم سالاد کلم پیچ سفید طرز تهیه: 1. آب، شیرخشک، شکر، سرکه را در مخلوط کن خوب …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ته چین قارچ
مواد لازم: برنج : 4 پیمانه ماست: یک لیوان زعفران: یک قاشق چایخوری زرشک: یک قاشق غذاخوری مرغ: 300 گرم پیاز: یک عدد قارچ: 100 گرم زرده تخممرغ: 3 عدد شکر: یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به میزان لازم روغن مایع: نصف لیوان آشنایی با روش تهیه ته چین قارچ طرز تهیه: 1. ابتدا مرغ را در یک قابلمه …
بیشتر بخوانید »