مواد لازم شیر2 پیمانه (320 میلیلیتر) تخم مرغ2 عدد شکر100 گرم وانیلیک چهارم قاشق چای خوری آرد ذرت3 قاشق سوپخوری (30 گرم) توت فرنگیبه تعداد لازم آلبالوبه تعداد لازم خمیر تارت (طبق دستور داده شده) مواد لازم (برای تهیه خمیر تارت ) آرد گندم (الک شده)250 گرم پودر قند2/1پیمانه (60 گرم) نمک4/1 قاشق چایخوری کره (خردشده)2/1پیمانه (70 گرم) تخم مرغ1 …
بیشتر بخوانید »تغذیه
طرز تهیه ی خوراک آلو سیاه
4 30 دقیقه 210 دقیقه مواد لازم پیاز (نگینی خردشده)1 عدد کره50 گرم روغن زیتون40 میلی لیتر سیر (کوبیده شده)3 حبه گوشت بره (خردشده)500 گرم زنجبیل (پودرشده)1 قاشق چای خوری زردچوبه (پودرشده)2/1 قاشق چای خوری فلفل قرمز (پودرشده)1 قاشق چای خوری چوب دارچین1 تکه استاک گوشت 1 لیتر گشنیز (پاک و خردشده)30 گرم آلو سیاه (شسته شده)200 گرم عسل1 قاشق …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی مسمای به
مواد لازم مرغ (درسته) 1 عدد نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم زردچوبه (پودرشده) 2 قاشق چای خوری زعفران 1 قاشق سوپ خوری روغن مایع به مقدار لازم نخ و سوزن استریل شده مخصوص آشپزی آب نارنج 160 میلی لیتر پیاز (خلالی خردشده) 2 عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری به (مکعبی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه آش شله مشهدی
مواد لازم برای آش شله مشهدی : گوشت گوسفند : 500 گرم بلغور گندم : 1 لیوان برنج : ½ لیوان باقلا : ½ لیوان نخود : ½ لیوان لوبیا قرمز : ½ لیوان لوبیا سفید : ½ لیوان لوبیا چیتی : ½ لیوان خورشت قیمه آماده : 2 لیوان پیاز : 5 عدد روغن : 5 قاشق غذاخوری دارچین و نمک و فلفل : …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خوراک سیب زمینی و شیر در فر
مواد لازم : سیب زمینی 3 عدد شیر 1.5 لیوان سیر 1 حبه پاپریکا نمک و فلفل پنیر پیتزا طرز تهیه: سیب زمینی ها را پخته پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و حلقه حلقه برش می دهیم سیرهار ا خرد می کنیم سیب زمینی ها و سیر و شیر را باهم مخلوط میکنیم پاپریکا, فلفل سیاه, نمک را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ عدس قرمز و سماق
مواد اولیه : برای 2 نفر پیاز 1عدد روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری نمك به میزان لازم فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری عدس قرمز 1 پیمانه رب گوجه فرنگی 1ونیم قاشق غذاخوری آب 6 پیمانه نعنا 1 و نیم قاشق غذاخوری سماق 1قاشق غذاخوری فلفل قرمز یك چهارم قاشق چایخوری (نساییده و پرك) طرزتهیه: روغن یا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کته تره با ماهی تیلاپیا
مواد لازم: برنج: سه پیمانه معادل 600 گرم تره: 500 گرم قرص استاک گوشت: یک عدد کره: 50 گرم ماهی تیلاپیا: یک کیلو کره برای سرخ کردن: بهمیزان لازم ادویه مخصوص مرغ و ماهی: یک قاشق غذاخوری آرد سفید: به میزان لازم خامه: 250 گرم پودرسیر: نصف قاشق چایخوری پودرگردو: به میزان دلخواه روش تهیه: 1. ابتدا برنج را پس …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ژله سمنو!
مواد لازم برای بیسكویتهای كوچك: پودر بیسكویت وانیلی: 300 گرم كره نرم شده: 100 گرم پودر بادام: 100 گرم شیرعسلی: دو قاشق غذاخوری مواد لازم جهت ژله: سمنو: 400 گرم پودر ژلاتین: دو قاشق غذاخوری سرصاف آب: 125 میلیلیتر معادل نصف لیوان روش تهیه: 1. ابتدا قالب موردنظر را كه بهتر است جنس آن سیلیكونی باشد انتخاب كرده و با …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی بورقی ترکیه
مواد لازم برای ۴ نفر: پنیر فتا: ۲۰۰ گرم تخممرغ درشت: یک عدد جعفری: یک قاشق غذاخوری، ساطوریشده نعناع: یک قاشق غذاخوری، ساطوریشده شوید: یک قاشق غذاخوری، ساطوریشده خمیر یوفکا یا فیلو:۸تا۱۲ ورقه روغن مایع: به میزان لازم طرز تهیه: ۱ – در یک کاسه تخممرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له کرده و با مواد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه مربای بهار نارنج
مواد لازم: گل بهار نارنج یک کیلوگرم شکر یک کیلوگرم آب لیمو ترش 2 قاشق سوپخوری روش تهیه: با توجه به اینکه بهار نارنج دارای طعم و مزه تلخی است، ابتدا باید با جوشاندن پی در پی، تلخی آن را از بین ببرید. پس ابتدا شکوفههای بهار نارنج را در مقداری آب ریخته و بگذارید نیم ساعت بجوشند، سپس آنها …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه دونات قلقلی
مواد لازم: تخممرغ: 3 عدد، شکر: 100 گرم، شیر: نصف فنجان، روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری ، وانیل و نمک: از هر کدام یکچهارم قاشق چایخوری، بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری، دارچین و پودر قند: به میزان لازم، آرد: به میزان لازم. روش درست کردن این دسر که میانوعدهای مناسب برای کودکان هم هست، در ادامه آموزش داده شده. طرز …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ماکارونی های رنگی
مواد لازم: لبو و اسفناج: به مقدار لازم ماکارونی: يك بسته طرز تهیه: 1. ابتدا لبو و اسفناج را بگذارید با آب کاملا بپزند. 2. بعد از پخته شدن آب آنها را کاملا بگیرید و در دو ظرف جدا بریزید. 3. ماکارونیتان را به دو قسمت تقسیم کرده و هرقسمت را در قابلمهای پر از آب جوش بریزید. 4. مانند …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ خوش طعم
مواد لازم : بادمجان 2 عدد فلفل دلمهای قرمز، زرد و یا نارنجی 2 عدد مارچوبه 3 عدد گوجهفرنگی 2 عدد کرفس 2 شاخه پیاز 2 عدد ترهفرنگی یا پیازچه 2 عدد سیر 4 حبه کلم برگ کوچک 1 عدد جعفری خردشده 1 دسته آویشن 1 تا 3 شاخه نمک و فلفل به میزان کافی آب 3 لیتر روش تهیه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه سالاد قارچ
مواد لازم : قارچ 400 گرم كنسرو نخودفرنگي يك قوطي گوجهفرنگي يك عدد ذرت 100 گرم پيازچه 20 عدد خیار يك عدد جعفري خردشده پنج قاشق غذاخوري ليموترش يك عدد کرفس يك ساقه روغن زيتون، نمك و فلفل به ميزان لازم طرز تهيه : ابتدا قارچ و پيازچه را خرد كرده و با ذرت، نخودفرنگي و جعفري مخلوط ميكنيم. سپس …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی فسنجان لوبيا و بادمجان
مواد لازم 1 عدد سينه مرغ 2 /1 پيمانه لوبيا چشمبلبلي 2 عدد بادمجان 1 پيمانه مغز گردو 1 عدد پياز 1 ق س رب گوجهفرنگی 2 ق س رب انار نمك و زردچوبه به دلخواه طرزتهیه: 1. پياز را رنده كنيد و با سينه مرغ و نصف پيمانه آب بگذاريد بپزد. 2. در یک قابلمه لوبيا چشم بلبلي را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کیک راه راه
مواد لازم برای یک کیک حلقهای گورخری: – سه پیمانه آرد – دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر – نصف قاشق چایخوری نمک – دو و نیم پیمانه شکر نرم – نصف پیمانه پودر کاکائو با کیفیت خوب – دو حبه هل پودرشده – شش قاشق غذاخوری آب – یک و نیم پیمانه کره مخصوص کیکپزی، آبشده و خنکشده با …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه باقلوای خانگی
مواد لازم سه پیمانه آجیل خرد شده (بادام، پسته، گردو و …) دو قاشق چایخوری دارچین یک بسته خمیر فیلو (از شب قبل در یخچال بگذارید تا یخش باز شود.) 6 قاشق غذاخوری کره آب شده یک پیمانه عسل یک عدد چوب دارچین یک قشاق چایخوری عصاره وانیل ¼ پیمانه شکر ¼ پیمانه آب طرز تهیه 1. پیش از …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه یک میانوعده خوشمزه
مواد لازم: سیبزمینی پخته شده: ۶ عدد متوسط، تخممرغ: ۱ عدد، نمک و فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم، کنجد: به میزان لازم، روغن: به میزان لازم. طرز تهیه: سیبزمینیها را بپزید و پوست بگیرید و خوب له کنید. تخممرغ را با نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده، به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید. از مواد به …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خورش آلواسفناج
مواد لازم برای 4 نفر 250 گرم گوشت گوسفندی 100 گرم تره 100 گرم آلو 200 گرم اسفناج 1عدد پیاز 2 ق س آبغوره نمک، فلفل، زردچوبه به مقدارلازم طرز تهیه: 1. پیاز را نگینی خرد کنيد و با کمی روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. 2. پياز كه طلايي شد، گوشت را اضافه کنید و با هم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه نان اسفناج
مواد لازم: آرد – ۳پیمانه/ بکینگ پودر – یک قاشق غذاخوری/ جوش شیرین – نصف قاشق مرباخوری/ نمک – یک قاشق مرباخوری/ پودر سیر – یک قاشق مرباخوری/ کره تکه شده – ۱۱۵گرم/ پنیر پارمیزان رنده شده – سه چهارم پیمانه/ اسفناج خرد شده و بدون آب – ۳۰۰گرم/ شیر – یک پیمانه/ تخم مرغ – ۲عدد. طرز تهیه: آرد، …
بیشتر بخوانید »