چي لازم دارم؟
روغن: 3 قاشق غذاخوري
ريواس قاقري بزرگ: 5 عدد
تخم مرغ: 2 عدد
پياز: 2 عدد
سيب زميني: 2 عدد
نمك و ادويه: به مقدار لازم
آرد: نصف قاشق غذاخوري
چطور بپزم؟
ابتدا سيبزمينيها را نگيني خرد كرده و به همراه پياز خلال شده در روغن تفت دهيد. سپس قاقريها را ريز خرد كرده و به آن اضافه كنيد تا تفت بخورد. ادويه و نمك را به مواد داخل قابلمه اضافه كرده و روي شعله ملايم هم بزنيد. بعد از چند دقيقه آرد را اضافه كنيد و به هم زدن ادامه دهيد. سپس به تعداد نفرات آب جوش اضافه كرده (يك كاسه براي هر نفر) و شعله را كم كنيد. بعد از 25 دقيقه تخم مرغ را داخل اشكنه در حال جوش بشكنيد و آن را به آرامي هم بزنيد. با پخته شدن تخم مرغ، اشكنه آماده است.
فوت كوزهگري:
درصورت تمايل ميتوانيد به اشكنه گوشت قورمه نيز اضافه كنيد. پيشنهاد ميشود اين خوراك را با پياز تازه و نان خشك محلي ميل بفرماييد. براي تزئين آن هم ميتوانيد از پودر پنير پارمسان استفاده كنيد.
منبع : برترین ها