آخرین خبرها

طرز تهیه ی ترشي ريواس

541890 788 300x300 - طرز تهیه ی ترشي ريواس

چي لازم دارم؟

ساقه ريواس پاك شده: نيم كيلو
سركه سيب: یک فنجان
آب: یک فنجان
شكر: یک فنجان
زنجبيل خرد شده: 5/1 تكه
نمك: نصف قاشق چاي‌خوري
دانه‌خردل: 2 قاشق چاي‌خوري
دانه فلفل سياه: نصف قاشق چاي‌خوري

چطور آماده كنم؟

در قابلمه كوچكي سركه سيب، آب، شكر، زنجبيل و نمك را مخلوط كنيد و روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد و شكر در آن حل شود. سپس دانه خردل و فلفل سياه را بين دو شيشه تقسيم كنيد. ساقه‌هاي ريواس را برش بزنيد و شيشه‌ها را با آن پر كنيد. بعد از آن مايع درون قابلمه را روي آنها بريزيد تا شيشه‌ها كاملا پر شوند. در آخر نيز درپوش شيشه‌ها را محكم ببنديد.

فوت كوزه‌گري:

اگر مي‌خواهيد ترشي ترد باشد، آن را در يخچال نگه داريد. اين ترشي بعد از 24 ساعت آماده مي‌شود. بعد از يك هفته نيز طعم آن عالي خواهد شد.

منبع : برترین ها

4.3/5 - (3 امتیاز)
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *