آخرین خبرها

طرز تهیه ی ماهی سرخ شده

1428401 300x200 - طرز تهیه ی ماهی سرخ شده

مواد لازم :
4 تکه ماهی سفید

250 گرم گوجه فرنگی گیلاسی شکل که از وسط نصف شده باشند

1 عدد فلفل سبز، خرد شده (مانند شکل خرد شوند)

1 عدد فلفل قرمز، خرد شده

سیر خرد شده به میزان لازم

1 عدد پیاز خرد شده

یک و نیم قاشق غذاخوری ریحان خرد شده

3 قاشق چایخوری سرکه بالزامیک

طرز تهیه :
1-برای درست کردن راتاتوی ابتدا 2 قاشق غذاخوری روغن را داخل یک ماهی تابه بزرگ ریخته و شعله گاز را در زیاد کنید(کمی بیشتر از حد وسط) سپس پیاز و فلفل ها و سیر را داخل ماهی تابه ریخته و اجازه دهید به مدت 4دقیقه سرخ شوند(تا زمانی که احساس کنید کمی نرم شده اند)

2-سپس گوجه فرنگی و سرکه را اضافه کرده و بین 6 تا 8 دقیقه اجازه دهید که کاملا مواد بایکدیگر ترکیب شوند.(مواد را خیلی هم نزنید) حالا مواد را از روی اجاق برداشته و سپس ریحان را به آن اضافه کنید. مواد را درجایی قرار داده تا گرم بمانند.

3-یک قاشق غذاخوری روغن را داخل یک ماهی تابه نچسب ریخته و آن را گرم کنید، سپس تکه های ماهی را سرخ کنید. (حدود 3دقیقه برای طلایی شدن هر طرف ماهی کافیست) سپس ماهی را با راتاتوی میل نمائید.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *