آخرین خبرها

دستور طبخ آش جو ملایر

دستور طبخ آش جو ملایر – آیا تا به حال اش جو ملایر رو تست کردید اگر تست کردید و مایل به تهیه آش جو ملایر هستید یا اگر تست نکردید و تمایل دارید این اش را آماده کنید با دانشنامه تی تیل همراه باشید.

جو ملایر - دستور طبخ آش جو ملایر
دستور طبخ آش جو ملایر

طرز تهیه آش جو ملایری

مناسب برای: ۵ نفر

زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مدت زمان انتظار: ۲ساعت

مواد لازم آش جو ملایر

فلفل به میزان لازم

نمک به میزان لازم

پیاز نصف پیمانه (سرخ شده)

کشک ۲پیمانه (رقیق شده و جوشیده)

آب قلم ۸پیمانه

حبوبات نصف پیمانه (شامل نخود و لوبیا)

جو یک و نیم پیمانه (پوست کنده)

زردچوبه به میزان لازم

نعنا به میزان لازم

طرز تهیه

۱- ابتدا در ظرفی مناسب آب قلم، جو خیس‌خورده و نمک را اضافه کرده و می‌گذاریم تا جو خوب پخته شود.

۲- حبوبات را جداگانه آبپز میکنیم تا آب آنها کاملا تبخیر شود.

۳- بعد از پخت نخود و لوبیا آن را به جو اضافه کرده و پیاز سرخ شده را که با زردچوبه و فلفل تفت داده‌ایم، به آش می‌افزاییم و می‌گذاریم آش خوب جا افتاده و لعاب‌دار شود.

۴- ۱۰ تا ۱۵ دقیقه مانده به سرو، کشک را اضافه کرده و در آخر در ظرف دلخواه کشیده، با کشک و نعنا داغ روی آن را تزیین می‌کنیم.

نکات

۱- این آش سبزی ندارد اما اگر دوست دارید کمی اسفناج یا سبزی اش به آن اضافه کنید.

۲- هر چه پیاز این آش بیشتر باشد خوشمزه‌تر می‌شود.

۳- برای تهیه آب قلم آن را از شب با مقداری آب و نمک روی شعله بگذارید و روز بعد محتویات داخل قلم را با قاشق خالی کرده و مواد را یک بار از صافی رد کنید تا استخوانهای ریز آن گرفته شود و بعد داخل مخلوط کن بریزید.

۴- حتما کشک را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی vahid ezati

دوست دارم دارم تا تمام چیزی را که می دانم در اختیار بازدید کنندگان وب سایت قرار دهم پیشنهادات و انتقادات شما بنده را خوشحال می کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *