آخرین خبرها

دستور پخت خوراك ميگو و گوجه‌فرنگي

meigoo goje - دستور پخت خوراك ميگو و گوجه‌فرنگي

مواد لازم:
پياز متوسط و گوجه فرنگی= از هر کدام دو عدد
زنجبيل تازه رنده‌شده= يك قاشق چايخوري
سير تازه له‌شده و نمک و فلفل= يك قاشق چايخوري
فلفل دلمه‌اي سبز =يك عدد
آبليمو =دو قاشق غذاخوري
ميگو= 350 گرم
رب گوجه‌فرنگي و روغن= از هر کدام سه قاشق غذاخوري
گشنيز يا جعفري تازه براي تزئين= به ميزان لازم
طرز تهيه:
پياز و فلفل دلمه‌اي را خرد كنيد. زنجبيل، سير، نمك و فلفل را در كاسه كوچكي با هم مخلوط كرده و آبليمو را به آن اضافه كنيد تا به شكل خميري در آيد. روغن را در تابه گرم كرده پياز را به آن افزوده و سرخ كنيد تا طلايي شود. مخلوط ادويه را به پياز افزوده، به مدت سه دقيقه هم زده و خوب مخلوط كنيد. گوجه‌فرنگي خرد شده، رب گوجه‌فرنگي و فلفل سبزها را اضافه كرده و به مدت پنج تا هفت دقيقه بپزيد و گاهي هم بزنيد. ميگوها را در تابه بريزيد 10 دقيقه ديگر نيز بپزيد و هم بزنيد. در آخر با گشنيز يا جعفري تزئين كرده و با برنج پخته‌ و سالاد سبز تازه سرو كنيد.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *