آخرین خبرها

طرز تهیه ترشک مخلوط

طرز تهیه ترشک مخلوط –

مواد لازم.

هر نوع آلو که برای لواشک می توانید استفاده کنید ۲ کیلو(من از اون آلوها که می بینید استفاده کردم)

قیصی ۱ فنجان

دانه خشک انار۱ فنجان(از تمام عطاری ها می توانید تهیه کنید)

آلبالو خشکه یا آلوچه یا هر نوع میوه خشک ۱ فنجان

شکر به مقدار لازم

آب یک لیوان

مخلوط - طرز تهیه ترشک مخلوططرز تهیه ترشک مخلوط

ابتدا آلو را بشویید و با یک لیوان آب بگذارید تا به جوش آید .به محض جوش آمدن می بینید که پوست آلو

ترک ترک شده و به له شدن نزدیک می شود ۲ تا ۳ دقیقه دیگر بگذارید با درب بسته الوها نرم شود.سپس

شعله را خاموش کنید سبدی را روی ظرفی بگذارید و آلوها را روی سبد بریزید و آرام آرام هسته هاوپوست

را جدا کنید تا فقط عصاره آن باقی بماند کمی از آن بچشید و به دلخواه کمی شکر به آن اضافه کنید به حدی

که بیشتر ترش باشد تا شیرین.بعد میوه های خشک را بیاورید و اگر برگ قیصی ها خیلی درشت هستند با

قیچی اشپزخانه کمی کوچکشان کنید تمام میوه ها را درون ظرفی بریزید یکبار دیگر عصاره آلو را روی

شعله قرار دهید تا شکر کاملا در آن حل شود بعد به همان داغی روی میوه ها بریزید و به مدت یک شب تا

صبح در کناری بگذارید خیلی راحت قیصی و دانه های انار و هر میوه خشکی دیگری که دوست دارید در

عصاره آلو نرم شده سپس آن را برای مدت طولانی تر دریخچال نگه دارید

5/5 - (1 امتیاز)
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی vahid ezati

دوست دارم دارم تا تمام چیزی را که می دانم در اختیار بازدید کنندگان وب سایت قرار دهم پیشنهادات و انتقادات شما بنده را خوشحال می کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *