مواد لازم:
انبه رسیده و سفت 1 کیلو،
پودر نیم کوب رازیانه 1 و نیم قاشق غذاخوری،
پودر تخم شنبلیله 1 قاشق مرباخوری،
پودر زنیان 1 قاشق مرباخوری،
نمک 1 قاشق مرباخوری،
زنجبیل تازه خلالی خرد شده 1 عدد متوسط یا 4-5 قاشق غذاخوری،
فلفل قرمز 1 قاشق مرباخوری،
روغن کنجد نیم لیتر.
طرز تهیه ترشی انبه
هسته گرفتن و پوست کندن انبه یا مانگو
انبه ها رو پوست بگیرین و اسلایس کنید. روغن رو در ظرفی بریزین و ادویه ها رو اضافه کنین. بعد از 2-3 دقیقه انبه ها را اضافه کنین. حالا زنجبیل رو اضافه کنین و بذارین انبه ها و ادویه و زنجیبل حدود 5 دقیقه در روغن بجوشد. حالا ترشی رو از روی حرارت بردارین و وقتی کمی خنک شد در ظرف شیشه ای بریزین و 1 هفته بعد استفاده کنین.
این ترشی خارج از یخچال تا 5 ماه قابل استفاده است.
این دستور سرکه نداره ولی یادتون باشه در تهیه ترشی انبه هر جا توی مواد لازم سرکه هم گفتم منظور از سرکه 1 لیوان اب و 1 لیوان سرکه هستش که با هم میذارین چند دقیقه بجوشه بعد که سرد شد تو ترشی ازش استفاده میکنین.