آخرین خبرها

طرز تهیه ترشی انبه

مواد لازم:
انبه رسیده و سفت 1 کیلو،

پودر نیم کوب رازیانه 1 و نیم قاشق غذاخوری،

پودر تخم شنبلیله 1 قاشق مرباخوری،

پودر زنیان 1 قاشق مرباخوری،

نمک 1 قاشق مرباخوری،

زنجبیل تازه خلالی خرد شده 1 عدد متوسط یا 4-5 قاشق غذاخوری،

فلفل قرمز 1 قاشق مرباخوری،

روغن کنجد نیم لیتر.

انبه - طرز تهیه ترشی انبه

طرز تهیه ترشی انبه

هسته گرفتن و پوست کندن انبه یا مانگو
انبه ها رو پوست بگیرین و اسلایس کنید. روغن رو در ظرفی بریزین و ادویه ها رو اضافه کنین. بعد از 2-3 دقیقه انبه ها را اضافه کنین. حالا زنجبیل رو اضافه کنین و بذارین انبه ها و ادویه و زنجیبل حدود 5 دقیقه در روغن بجوشد. حالا ترشی رو از روی حرارت بردارین و وقتی کمی خنک شد در ظرف شیشه ای بریزین و 1 هفته بعد استفاده کنین.
این ترشی خارج از یخچال تا 5 ماه قابل استفاده است.
این دستور سرکه نداره ولی یادتون باشه در تهیه ترشی انبه هر جا توی مواد لازم سرکه هم گفتم منظور از سرکه 1 لیوان اب و 1 لیوان سرکه هستش که با هم میذارین چند دقیقه بجوشه بعد که سرد شد تو ترشی ازش استفاده میکنین.

1/5 - (1 امتیاز)
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی vahid ezati

دوست دارم دارم تا تمام چیزی را که می دانم در اختیار بازدید کنندگان وب سایت قرار دهم پیشنهادات و انتقادات شما بنده را خوشحال می کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *