آخرین خبرها

طرز تهیه ترشی لیته

طرز تهیه ترشی لیته –

مواد لازم.

بادمجان 2 کیلو

هویج 2 عدد متوسط

سیر 4 تا 5 حبه

فلفل سبز 3 تا 4 عدد

طرز تهیه.

ابتدا بادمجان را شسته و سپس کباب کنید .سپس پوست بکنید و درون ظرفی بگذارید.بقیه مواد را پاک کرده و

بشویید.سپس همه مواد را در غذاساز ریخته و کاملا له کنید.و درون شیشه بریزید.

مواد روی ترشی

رب انار نصف پیمانه

تمر هندی نصف پیمانه

سرکه 2 پیمانه

نمک/زردچوبه/تخم گشنیزو گلپر از هر کدام نصف قاشق چایخوری

لیته - طرز تهیه ترشی لیتهطرز تهیه ترشی لیته

همه مواد را درون ظرفی ریخته و روی شعله بگذارید تا یکی دو جوش بزند و تمر هندی کاملا نرم شود سپس

شعله را خاموش و مواد را صاف کنید و بگذارید کاملا سرد شود.یکبار دیگر نمک را تست کنید و اگر کم بود

در اینجا اضافه کنید.بعد از سرد شدن روی مواد بادمجان ریخته و درب ظرف را محکم ببندید و برای یک ماه

درب آن را باز نکنید.بعد از این مدت می توانید از مزه این ترشی لذت ببرید.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی vahid ezati

دوست دارم دارم تا تمام چیزی را که می دانم در اختیار بازدید کنندگان وب سایت قرار دهم پیشنهادات و انتقادات شما بنده را خوشحال می کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *