طرز تهیه ترشی لیته –
مواد لازم.
بادمجان 2 کیلو
هویج 2 عدد متوسط
سیر 4 تا 5 حبه
فلفل سبز 3 تا 4 عدد
طرز تهیه.
ابتدا بادمجان را شسته و سپس کباب کنید .سپس پوست بکنید و درون ظرفی بگذارید.بقیه مواد را پاک کرده و
بشویید.سپس همه مواد را در غذاساز ریخته و کاملا له کنید.و درون شیشه بریزید.
مواد روی ترشی
رب انار نصف پیمانه
تمر هندی نصف پیمانه
سرکه 2 پیمانه
نمک/زردچوبه/تخم گشنیزو گلپر از هر کدام نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه ترشی لیته
همه مواد را درون ظرفی ریخته و روی شعله بگذارید تا یکی دو جوش بزند و تمر هندی کاملا نرم شود سپس
شعله را خاموش و مواد را صاف کنید و بگذارید کاملا سرد شود.یکبار دیگر نمک را تست کنید و اگر کم بود
در اینجا اضافه کنید.بعد از سرد شدن روی مواد بادمجان ریخته و درب ظرف را محکم ببندید و برای یک ماه
درب آن را باز نکنید.بعد از این مدت می توانید از مزه این ترشی لذت ببرید.