موادلازم: ميگوي تميز و پخته شده : 150 گرم كرفس ريز شده :100 گرم مايونز يا سس سالاد . 3 قاشق غذا خوری تخم مرغ :4 عدد فلفل و نمك : به مقداركافي طرزتهیه: كرفس خورد شده را با كمي آب مي پزيم تا نرم شود . سپس آنرا در داخل آبكش ريخته تا آب آن گرفته شود. ميگو را …
بیشتر بخوانید »ترشیجات
طرز تهیه ترشی زرشک و آلبالو
مواد لازم: 1- آلبالو =200 گرم بدون هسته 2- زرشک پلویی =30 گرم 3- سرکه =سه چهارم لیوان 4 – آب یک لیوان 5 – شکر 4 الی 5 قاشق غذا خوری 6- تخم گیشنیز و گلپر درسته از هر کدام1قاشق چای خوری 7-هل سبز 3 عدد 8- برگ بو 2 عدد 9- فلفل قرمز یک قاشق چایخوری 10- نمک …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ هویج و گل کلم تند
مواد لازم برای تهیه سوپ هویج و گل کلم تند: گل کلم – نصف یک عدد هویج – ۲ عدد پیاز – ۱ عدد روغن زیتون – یک قاشق چایخوری زیرۀ سبز – یک قاشق چایخوری پودر سیر – نصف قاشق چای خوری گشنیز – یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز (یا پاپریکا) – کمی عصارۀ سبزیجات – یک …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد گوجه فرنگی، فتا و پیتا
مواد لازم یک سوم فنجان روغن زیتون 4 عدد نان پیتا سفید که به صورت نواری مانند تصویر بالا برش داده شوند 4 عدد گوجه فرنگی متوسط که به ضخامت 1 سانتی متر ورقه شده باشند 4 عدد پیازچه که به قطعات ریز خرده شده باشند 100 گرم زیتون سیاه خرد شده 150 گرم پنیر فتا خرد شده یک قاشق …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوشی سالمون و آواکادو
مواد لازم: برنج مخصوص سوشی= 200 گرم برگه سوشی نوری=3 عدد آب= 1 پیمانه سرکه برنج= 30 میلی لیتر شکر = 1 قاشق سوپخوری نمک= 1/2 قاشق چایخوری آواکادو =1 عدد قارچ= 4 عدد هویج متوسط=2عدد ماهی سالمون دودی = 3 ورق نازک ( اگر تمایلی به استفاده از سالمون که به صورت خام استفاده میشود ندارید میتوانید از فیله …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی راگوى فلفل و گوجه فرنگى
مواد لازم برای4نفر: روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری پیاز متوسط: 2 عدد، خلالیشده فلفل دلمهای سبز یا قرمز: یك عدد، خلالیشده سیر: 2 حبه، ساطوریشده پاپریكا: 2 قاشق مرباخوری كنسرو گوجهفرنگی: یك عدد، خرد شده شكر: یك قاشق چایخوری تخممرغ: 4 عدد نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم روش تهیه: مرحله اول : روغن را روی شعله متوسط داغ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه سالاد مرغ تایلندی از نوع زمستانی
مواد لازم سینه مرغ: نصف سینه کاهو: یک بوته متوسط زنجبیل: یك برش کوچک سویاسس: 2 تا 3 قاشق غذاخوری آبلیمو: 5 قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به میزان کافی هویج: یك عدد خیار: 2 عدد بادامزمینی: 20 گرم روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری روش تهیه: برای شروع سراغ مرغ بروید. ابتدا سینه مرغ را به تکههای کوچک برش بزنید …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه سالاد رژیمی ؛ معجون لاغری عالی
مواد لازم: – قارچ: ۴۰۰ گرم – کنسرو نخودفرنگی: یک قوطی – گوجهفرنگی: یک عدد – ذرت: ۱۰۰ گرم – پیازچه: ۲۰ عدد – خیار: یک عدد – جعفری خردشده: 5 قاشق غذاخوری – لیموترش: یک عدد – کرفس: یک ساقه – روغن زیتون، نمک و فلفل: به میزان لازم روش تهیه سالاد رژیمی : ابتدا قارچ و پیازچه را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رشته فرنگي با سبزيجات
مواد لازم براي 4 نفر: رشته فرنگي نشاسته( نودل )= يك بسته گوشت گاو= 150 گرم اسفناج= يك دسته هويج متوسط= 1 عدد پياز متوسط= 1 عدد قارچ=1 بسته سير= چند حبه پيازچه= 8 عدد سس سويا ، روغن كنجد ، شكر ، فلفل= به ميزان لازم كنجد پوست كنده= 1 ليوان طرز تهيه رشته فرنگي با سبزيجات: 1- قارچ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ريتا یک سالاد هندي خوشمزه
مواد لازم براي 2 نفر: زیره سبز=۱/۲-۱ قاشق چایخوری گرم ماست=۱ فنجان یا ۲۵۰ خیار درشت که ریز خرد شده=۱ عدد نمک و فلفل= به میزان لازم برگهای گشنیز تازه که ریز خرد شده=۱/۴ فنجان طرز تهيه سالاد هندي: 1- روی شعله ملایمی ماهیتابه کوچکی می گذاریم و زیره را برای مدت کمی در ماهیتابه برشته می کنیم ، تا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ترشی لیته
مواد لازم : بادمجان: یک کیلو سبزی معطر پاک کرده: نیم کیلو فلفل دلمه ای سبز: یک عدد فلفل دلمه ای قرمز: یک عدد سیر رنده شده: یک قاشق سوپ خوری فلفل سبز: ۵۰ گرم هویج : ۳ عدد کلم پیچ سفید: ۲۵۰ گرم سرکه: یک کیلو ادویه ی ترشی: یک قاشق سوپ خوری نعنای خشک : یک قاشق غذاخوری …
بیشتر بخوانید »غذاهای خوشمزه و متنوع فصل زیبای بهار
والک پلو والک یا پیازکوهی که به آن سیرک هم می گویند، شاید معروف ترین و محبوب ترین سبزی کوهی بهار باشد که در بازارهای تهران می توانید پیدا کنید. گیاهی که با وجود عمر کوتاهش هزار و یک خاصیت خوراکی و درمانی دارد. کاهش فشار خون، رفع گرفتگی عروق، رفع مشکلات گوارشی، از بین بردن آبسه و کورک، کمک …
بیشتر بخوانید »6 روش موثر برای پخت سبزیجات
سبزیجات یکی از سالمترین و مفیدترین مواد غذایی هستند. سبزیجات سرشار از ویتامین، مواد معدنی و سایر مواد مغذی میباشند که برای عملکرد مناسب و سیستم ایمنی بدن ضروری هستند. هر چه افراد سبزیجات بیشتری مصرف کنند، احتمال ابتلای آنها به انواع بیماریها از جمله بیماریهای قلبی، دیابت نوع 2، و برخی انواع سرطان کاهش مییابد. چرا با وجود همه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه سالادِ نودلِ میگو
سالادِ نودلِ میگو این سالاد میگوی لذتبخش مجموعهای از خوراکیهای خوشرنگ و تازه را همراه با سس لیمو، و سس تند و شیرین کنار هم گرد میآورد. مواد لازم برای 4 نفر 500 گرم نودل برنج 100 گرم غلاف نخود فرنگی، دو سر آنها را جدا کنید. 2 فلفل قرمز بلند، هسته آن را در آورید، در حلقههای باریک …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد بادمجان و عدس با سس ماست
سالاد بادمجان و عدس با سس ماست سریع، ساده، مقوی و خوشمزه! این سالاد واقعا یکی از بهترینها است. مواد لازم برای 4 نفر : 4 بادمجان کوچک، برش داده شده به نوارهایی با ضخامت 5 میلیمتر روغن زیتون برای روی سالاد 250 گرم گوجهفرنگیهای گیلاسی یک حبه سیر کوچک، له شده ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز بو داده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد نیکویز کلاسیک
سالاد نیکویز کلاسیک یک سالاد فرانسوی قدیمی و بینظیر با ترکیبی از سیبزمینی، تخممرغ و زیتون. مواد لازم برای 4 نفر 4 عدد تخممرغ 100 گرم سیبزمینی (ترجیحا نابالغ) 100 گرم لوبیا سبز، دو نیم شده 2 قاشق سوپخوری سرکۀ بالزامیک 1 قاشق چایخوری خردل 2 حبه سیر یک انگشت شکر صد میلیلیتر روغن زیتون 2 سر کاهو، با …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد هندوانه و پنیر فِتا
سالاد هندوانه و پنیر فِتا این سالاد گیاهیِ خوش رنگ و خوشمزه یک راه فوقالعاده برای لذت بردن از هندوانه است – پنیر فتا به طرز بینظیری با هندوانه سوخته و پیاز قرمز ترکیب می شود. مواد لازم برای 4 نفر 4 (نزدیک به 400 گرم) قاچ هندوانه، بدون هسته یک پیاز قرمز کوچک، بدون پوست، قاچ قاچ شده، …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد لیمو و مرغ عسلی
سالاد لیمو و مرغ عسلی این سالاد مرغ سبک و دوستداشتنی یک ترکیب فوقالعاده از طعمهای شیرین و خوشمزه است. مواد لازم برای 4 نفر پوست رنده شدۀ و آب یک لیمو، به اضافۀ یک قاشق سوپخوری آب لیموی اضافه 2 قاشق سوپخوری عسل ¼ لیوان (60 میلیلیتر) روغن زیتون extra virgin یک لیوان برگ نعناء، نصف برگها ریز …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه پاستای بروکلی، بادام و لیمو
پاستای بروکلی، بادام و لیمو اگر عاشق پاستا هستید و به دنبال طعمهای جدید در دنیای پاستا می باشید، مطمئنا از این پاستا لذت خواهید برد. مواد لازم برای 4 نفر 1 لیمو 350 گرم پاستای پروانهای دو سر بروکلی، بریده شده به صورت گلهای کوچک 1/3 لیوان (80 میلیلیتر) روغن زیتون اکسترا ویرژین 1/3 لیوان (50 گرم) مغز بادام …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه کلم بروکلی لیموئی، سرخ شده
کلم بروکلی لیموئی، سرخ شده این یک پیشغذای آسان است که احتمالا از آن خوشتان خواهد آمد. مواد لازم برای 4 نفر 1 و ½ قاشق سوپخوری روغن گیاهی 1/3 لیوان خلال بادام 500 گرم کلم بروکلی 1 قاشق سوپخوری آب 1 لیمو طرز تهیه قدم اول: کلم بروکلی را به گلهای کوچک تقسیم کنید. پوست لیمو را هم …
بیشتر بخوانید »