مواد لازم: برای 4 نفر گوشت نیم كیلو (ماهیچه یا قلوه گاه گوسفندی) پیاز نیم كیلو بادمجان 6عدد گوجه فرنگی 4عدد رب انار نصف پیمانه زردچوبه به میزان لازم نمك به میزان لازم روغن به میزان لازم طرز تهیه جوجویی طاس کباب کاشانی طرز تهیه: ابتدا پیاز را حلقه حلقه كرده و آن را ته قابلمه چیده و گوشت را …
بیشتر بخوانید »سرگرمی
طرز تهیه ی معجون سبز
معجون سبز اسفناج تازه: دو الی سه برگ خیار: سه برش متوسط به صورت حلقهای ساقه كرفس: یك دوم دارچین: یك قاشق چایخوری توت فرنگی فریزری: دو عدد تخم شربتی: یك قاشق غذاخوری زغال اخته: نصف لیوان جو پرك: سه قاشق غذاخوری كاكائو تلخ: یك قاشق غذاخوری شیربادام شیریننشده: یك فنجان همه مواد را داخل مخلوط كن بریزید و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ته چین سمنانی
مواد لازم: برنج آبکش شده : 3 پیمانه گوشت گوسفندی : 500 گرم آلو برقانی یا لواشک : به مقدار دلخواه ادویه مخصوص پلو : به مقدار لازم نمک، ادویه، پودرسیر، فلفل : به مقدار لازم سیب زمینی ورقه شده برای ته دیگ : به مقدار لازم روغن پلویی : به مقدار لازم ته چین گوشت طرز تهیه: 1. گوشت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی لبو
مواد لازم: لبو 3 کیلو شکر 5 قاشق غذاخوری لبو به این خوش رنگی بپزید طرز تهیه: لبو را با یک پد یا برس خوب شسته و تمیز کنید،اما سر و ته ان را نبرید(تریم نکنید)هر بریدگی در سطح پوست باعث خارج شدن رنگ و قند ان میشود.اب را اضافه کرده و شکر را روی انها پاشیده روی حرارت ملایم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش صبحانه
مواد لازم برای4 نفر: گوشت گوسفند: 300 گرم حبوبات (عدس و نخود و لوبيا چيتي): 200 گرم پياز: دو عدد متوسط برنج نيمدانه: دو پيمانه پلوپز سبزي تره: 150 گرم سبزي ترخون: 100 گرم آب: دو ليتر نمك و فلفل و زردچوبه: به ميزان لازم طرز تهیه: 1. يك پيشنهاد براي آن دسته از عزيزاني كه با هضم حبوبات …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خوراک مرغ با سس انار
مواد لازم: سیب زمینی 3عدد آب انار 1لیوان مرغ 2قطعه (سینه) نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم برگ بو 3عدد آب پیاز 1پیمانه زعفران 1قاشق مرباخوری (آب كرده) آبلیمو 1قاشق غذاخوری طرز تهیه : 1. ابتدا سینه مرغ را شسته و خرد كنید و استخوانهای اضافه اش را بگیرید و آن را داخل ظرف در داری به همراه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کیک باقلوا
مواد لازم: تخم مرغ ….3 عدد روغن مایع …. 1/4 پیمانه شکر ….1 پیمانه وانیل …1/4 قاشق چای خوری ارد ….1 و 1/4 پیمانه بکینگ پودر …1 قاشق چای خوری پودر هل …1 قاشق مربا خوری سر پر گلاب …. 1 قاشق غذا خوری مواد لازم جهت شربت ( شهد ) گلاب …1/2 پیمانه آب ….1/2 پیمانه شکر ….1 پیمانه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی لازانیای مکزیکی
مواد اولیه : برای 4 نفر لوبیا 400گرم (قرمز یا چیتی) نان 24عدد (ذرت یا تست) پنیر نیم كیلو (بدون چربی ریكوتا) سس سالسا 400گرم ماست به میزان لازم (بدون چربی) سیر 3حبه زیره به میزان لازم فلفل قرمز به میزان لازم ذرت 200گرم (پخته) دستور پخت لازانیای مکزیکی طرز تهیه : ابتدا لوبیا را در ظرفی مناسب پخته و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كرم بروله
فر را روي دماي 160 درجه سانتيگراد گرم كنيد. یک فنجان خامه را در مايكروفر با حرارت متوسط گرم كرده و بعد يك و نيم قاشق چايخوري اسانس وانيل به آن اضافه كنيد. پنج زرده تخممرغ و يكسوم فنجان شكر را با همزن برقي مخلوط كرده، سپس خامه گرم را به آن اضافه كنيد. مخلوط به دست آمده را در …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی گلابي داغ كاراملي
چهار عدد گلابي را نصف كنيد و هستههايش را در بياوريد، سپس آنها را در سيني چربشده فر بچينيد. در يك قابلمه كوچك دو سوم پيمانه آب و يكچهارم پيمانه عسل را مخلوط كنيد و براي سه دقيقه بجوشانيد، سپس آن را روي گلابيها بريزيد. در مرحله بعد روي آنها دارچين، پودر ميخك، پودر هل و شكر بپاشيد و اجازه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كيك سيب داغ
دو پيمانه سيب خردشده را با یک پيمانه شكر مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. 100 گرم كره را آب كنيد. یک پيمانه شكر، سهچهارم پيمانه آرد، دو قاشق چايخوري بكينگ پودر، یک قاشق چايخوري دارچين و يكچهارم قاشق چايخوري نمك را با هم مخلوط كنيد. سهچهارم پيمانه شير و یک عدد تخممرغ را با هم بزنيد و بعد مواد تر …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پودينگ عسل و برنج
سه و يكدوم پيمانه شير را با نصف پيمانه برنج، دو قاشق غذاخوري شكر، یک قاشق چايخوري اسانس وانيل و كمي نمك بجوشانيد، سپس شعله را كم كنيد و براي 20 تا 25 دقيقه مخلوط را هم بزنيد تا برنج نرم و مايع جذب آن شود. ظرف را از روي شعله برداريد و يكچهارم پيمانه شير و سه قاشق غذاخوري …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كاسترد كارامل
سهچهارم پيمانه شكر را در يك قابلمه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كاراملي و طلايي شود. كارامل را ته ظرفها بريزيد. در يك كاسه شش عدد تخممرغ، سه پيمانه شير، دو قاشق غذاخوري اسانس وانيل و سهچهارم پيمانه شكر را مخلوط كنيد و آن را در ظرفها روي شكر كارامليشده بريزيد. اين دسر را به روش بنماري در حرارت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی فاستر موز
دو قاشق غذاخوري كره را همراه نصف پيمانه شكر قهوهاي و يكچهارم پيمانه شربت افرا براي چهار تا شش دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كاراملي شود. سه عدد موز را به اندازه دلخواه خرد كنيد و به مخلوط بالا اضافه كنيد. اجازه دهيد براي یک تا دو دقيقه بپزد تا طلايي شود. یک اسكوپ بستني وانيلي را در …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی فوندانت شكلات داغ
فر را روي دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد. 125 گرم شكلات تلخ همراه 150 گرم كره را با روش بنماري آب كنيد. با همزن برقي سه تخممرغ و نصف پيمانه شكر قهوهاي را بزنيد تا پف كند. يكسوم پيمانه آرد، یک قاشق غذاخوري پودر شكلات و مايع شكلات آبشده را با تخممرغ زده شده مخلوط كنيد. فوندانت را براي …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پودينگ ليمويي
فر را روي 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد. 150 گرم كره، دو قاشق چايخوري رنده پوست ليمو، يكسوم پيمانه آب ليمو، یک و نيم پيمانه شكر، سهچهارم پيمانه آرد، يك و نيم پيمانه شير و چهار زرده تخممرغ را با هم مخلوط كنيد. سفيدهها را با همزن برقي بزنيد و آرام به مخلوط بالا اضافه كنيد. خمير به دست آمده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پودينگ ليمويي
فر را روي 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد. 150 گرم كره، دو قاشق چايخوري رنده پوست ليمو، يكسوم پيمانه آب ليمو، یک و نيم پيمانه شكر، سهچهارم پيمانه آرد، يك و نيم پيمانه شير و چهار زرده تخممرغ را با هم مخلوط كنيد. سفيدهها را با همزن برقي بزنيد و آرام به مخلوط بالا اضافه كنيد. خمير به دست آمده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كيك فنجاني پنج دقيقهاي
35 گرم آرد، یک قاشق غذاخوري پودر شكلات، كمي نمك و یک و يكدوم قاشق غذاخوري شكر قهوهاي را با هم مخلوط كنيد. در كاسهاي ديگر یک عدد تخممرغ، دو قاشق غذاخوري شير، یک قاشق غذاخوري كره و يكچهارم قاشق چايخوري وانيل را مخلوط كنيد، سپس مواد خشك را به مواد تر اضافه كنيد، آن را در يك ماگ 500 …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی برشت سرد لهستانی
مواد لازم: چغندر 6 عدد پياز 2 فنجان آب 1.5 ليتر خامه ترش 1 فنجان كاهو 250 گرم جعفري ساطوري شده 2 قاشق سوپخوري شويد يا شبت 2 قاشق سوپخوري سركه 2 قاشق مرباخوري شكر 2 قاشق مرباخوري سيب زميني 3 عدد تخم مرغ پخته 2 عدد نمك 1.5 قاشق مرباخوري طرز تهيه: چغندر خرد کرده ، پياز ، سرکه …
بیشتر بخوانید »شخصیت شناسی با حرف اول نامها
در این مطلب یک روش شخصیت شناسی آورده شده که در آن به حرف اول اسم افراد توجه می کنند. این مطلب ترجمه یک مقاله عربی بوده و متاُسفانه حروف {پ} {ژ} {گ} و {چ} رو نداره الف)خوش رفتار و در باطن میانه رو و ملاحظه کار و خونگرم است و با همه کس زود دوست می شود . پیراهن …
بیشتر بخوانید »